MrGas Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ponor i vynoření úspěšné a jako bonus jsem k nákupu dalších amfibek zlanařil i kolegu, když se divil, co si to pořád nastavuju little_w: Směřuju lumibobek na lunetě k odpovídajícímu číslu na ciferníku
Jirka19 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tak jsem taky objednal ze Soviet Marketu (kde mi potvrdili, že je k dispozici staré pouzdro 710), tak uvidíme co, kdy a jestli dorazí, koukám že to může bejt dobrodrůžo:-)
little_w Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ponor i vynoření úspěšné a jako bonus jsem k nákupu dalších amfibek zlanařil i kolegu, když se divil, co si to pořád nastavuju little_w: Směřuju lumibobek na lunetě k odpovídajícímu číslu na ciferníku Jo tak. Ja jsem byl zvyklej se Seikama to proste posunout o jeden klik (nebo dva, kdyz je luneta aretovana na 120 pozic), takze aktualni stav mam furt nahore na dvanactce. S Amfibijema to delam taky tak, uz mi to holt zustalo pod kuzi Ale takhle nedas vic nez 12 piv! Tomu rikam zdravotni funkce!
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 že to může bejt dobrodrůžoNo já je mám objednané necelý týden... do cca 2 hodin od objednání přišel mail, že hodinky byly odeslány...říkal jsem si - no ty kokso, větší frajeři, než Japonci. Teď se dívám na status v e-shopu a vidím not shipped, tak to asi nesmím brát tak vážně.
ultrawatch Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 No já je mám objednané necelý týden... do cca 2 hodin od objednání přišel mail, že hodinky byly odeslány...říkal jsem si - no ty kokso, větší frajeři, než Japonci. Teď se dívám na status v e-shopu a vidím not shipped, tak to asi nesmím brát tak vážně.No mám podobnou zkušenost se známým prodejcem na Ebay,Viktor Koche,napsal že odesláno hned,pak jsem zjistil, že to podal až za 14 dnů na poštu.Pekne jsem mu to ve feedbacku osladil.
5etter Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tvl, wizard už vyčerpal veškerou možnou nabídku Rolexu a Panerei, tak mu nezbylo, než se obrátit na Vostok!
mikymik Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Jestli nedávají status "shipped" tak rychle, aby si to kupující nemohli rozmyslet a nechtěli vrátit peníze. Na Aliexpress to tak funguje. Jinak moje už jsou po 8 dnech od objednávky na vyclívací poště edit: nějak jsem tomu po sobě nerozuměl... Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem mikymik
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 @5etter - PAMy jsem neměl ani jedny, mám taky svou hrdost a navíc ještě nemám 60 let, abych si kupoval dědkovské hodinky. Ale na ty Ivany se celkem těším, vybral jsem absolutní psycho, které potom zase výhodně se ztrátou prodám
mikymik Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 A to pivní počítadlo je výborná věc. Do 12 mi to bude stačit... https://www.ebay.com/itm/NEW-12-HOUR-DARK-BLUE-MATTE-Custom-Bezel-for-Vostok-Amphibian-Komandirskie-Watch/202073436915?hash=item2f0c83f2f3:g:9F4AAOSw5yxZ1atr
5etter Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 wizard_ov: Hovno. Tentokrát to bude trefa do černého, budou to první hodinky, které tě zaujmou tak, že prodáš všechno ostatní a tyhle si necháš. Věř mi.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Ale jo, vypadá to legračně, ale víš, žes to napsal vlastně zcela přesně? Něco na tom bude Mikymik: tak tam sou už i ty moje od včerejška. Teď uvidíme ty naše frajéry
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tak naši zatím nezklamali, Vostočky tam chudinky dlí v Košířích jeden den, dva dny a nikdo si jich ani nevšimne. To s ruskou poštou se nenudily a nadrandily za tu dobu tisíce kilometrů po matičce Rusi. Lhostejno, že zbytečně, ale drandily. S takovým triumfálním vstupem do naší celní pošty mám našlápnuto na 5etterovo model doručování: vzdálenost 200 km za měsíc. Snad jim nevyprší záruční doba, než je doručí
5etter Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Moje byly po dvanácti dnech doručeny zpět do Soviet marketu. Začíná druhé kolo...Nevím, jestli mě to bude bavit, až ta hra skončí a budu mít hodinky na ruce.
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Tak já svoje druhé 710 s ještě snad původním pouzdrem objednal od jakéhosi ruského prodejce na ebay. Včera údajně odeslány z Volgogradu . Tracking není k dispozici, tak se alespoň nebudu stresovat Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
Harwey Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 od tohoto? https://www.ebay.com/usr/dmit_bakh?_trksid=p2047675.l2559
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 od tohoto?https://www.ebay.com/usr/dmit_bakh?_trksid=p2047675.l2559Ano, vím, že tam má nějaké negativní hodnocení, ale riskl jsem to
Harwey Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 ked som mu po tyzdni od objednania poslal mail nech mi napise tracking, tak si spomenul, ze mi ma nieco poslat, hodil to na postu, a potom to uz islo ako po masle. za 2 tyzdne boli doma, bez vypalneho.
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Tak mě to odeslal za tři dny od zaplacení, tak snad bude vše ok
Jirka19 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Já objednal na Sovietu v sobotu večer a druhej den - tedy v neděli tam bylo shipped, což mi přišlo trochu podezřelý samozřejmě:-)
Návštěvník LONGINES Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Koupě Amfibií zdá se být čím dál tím víc určena pouze pro jedince se silným duchem a železnými nervy. Zatím, co sem se smiřoval s holým faktem, že už mi dozajista moje Amfibie dlící v Praze ohlodávají myši, krátil sem si čas a našel na Soviet Marketu celkem hezký a svěží 150tky v bílé barvě. Nejdřív se mi moc nelíbily, ale postupem času jim začínám docela přicházet na chuť. Hlavně ta čitelnost se mi líbí (asi už stárnu). Sou to takový pohodový hodinky k odpolednímu Earl Grey s čajovou sušenkou- tedy přesně něco pro mě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se