little_w Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Vostok nabizi novy model "Vostok Compressor", na Meranomu je za 267 USD. Vahal jsem, jestli to sem dat, ale je to v kategorii "Amfibia", takze to sem muze patrit. Kazdopadne je to zajimavy pocin. 42.7mm prumer pouzdra a 20mm pasek mi pripada rozumne.
Jorge Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Konečně přezuto na léto, na dvoudílném hadru v náčelníkem oblíbené barvě. Foceno před odchodem z práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Na ty kompresory sem se díval taky, ale nějak mi proporcionalne nesedí. Možná je to jen fotkama. Navíc to leštěný pouzdro... Ale jinak změna,to se musí nechat
shaggy Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Mne sa pacia velmi. Vnutorna luneta je pekna vychytavka. Len ta cena, no... vnutornosti to ma tie iste ako hociktory stroj za 70europenazi...
Harwey Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Zopar viet, opakovanie matka mudrostihttps://www.60clicks.com/vostok-amphibia-scuba-dude-review/?utm_source=60Clicks+Dispatch&utm_campaign=ffe2eb5d48-EMAIL_CAMPAIGN_2018_05_09&utm_medium=email&utm_term=0_845c657369-ffe2eb5d48-185302977
mikymik Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Nabíjím před ponorem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Vostok nabizi novy model "Vostok Compressor", na Meranomu je za 267 USD. Vahal jsem, jestli to sem dat, ale je to v kategorii "Amfibia", takze to sem muze patrit. Kazdopadne je to zajimavy pocin. 42.7mm prumer pouzdra a 20mm pasek mi pripada rozumne. Měly by mít i historického předchůdce ??????? ? ????. Viz ID 0345 a 0700 na ussrtime.comLink na foto 0345 a 0700.
Snekofon Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Ty vintazni kompresory jsou lepsi nez novodoba produkce, konecne jsem nasel Amfibie po kterych prahnu...
malbur Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 I Neptuny mají své dny...teda gumy Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk
xvoloda Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Chlapi, kolega je v rusku v Petrohradu. Máte někdo představu, jestli má smysl ho honit po hodinářstvích, že by to dovezl levněji? Delší dobu po Amphibiích pokukuju a tohle mi tak hezky sedlo. Sice jsem tento týden už dvakrát hřešil, ale když by to bylo výhodný, byl by hřích je nevzít
5etter Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Jestli to bude levnější, to nevím, ale budou to hodinky z příběhem, hodinky, který ti dovezl kamarád z Ruska. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S.: Já už jsem nehřešil aspoň dva měsíce, ale za duben jsem si koupil troje hodinky
travex Odesláno 10. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Tak jsme dneska se 5etterem poměřovali naše morbovky. Vám teda řeknu, že se polepšil a má lunety pekelně naladěné, bíle ručky super. Omluvte trochu rozostřené fotky, ale tak nějak dokumentují, co vše se přihodilo.Ale jinak to bylo celé na akademické úrovni, o to se nebojte. Upraveno 10. května 2018 uživatelem travex
travex Odesláno 10. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Jo a to vám chci říct, celá hospoda hulákala, když padaly góly, ale kolega 5etter si myslel, že se dneska hraje kriket. Upraveno 10. května 2018 uživatelem travex
5etter Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Si pletu Kriket a Kometu no, oboje je to od K a mlatí se tam hokejkama. Jinak s travexem klasika, položí na stůl dvoje amfibie a následující tři hodiny mele o svých úspěších v práci. Chtělo by to, aby někdy došel morbo (humor), Svatoslav (metalurgie) nebo LONGINES (amfibistický zápal), že by ty naše dýchánky získaly novou jiskru. Aspoň že servírka měla pěkný kozy a pivo bylo jako křen.
mkshort Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Pote, co jsem sundal z ruky Amphibie a nasadil domaci divery PS1, zacali nasi kluci rusaky prehravat!Ze by to takhle fungovalo...??? Sent from my iPhone using Tapatalk
travex Odesláno 10. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2018 On není 5etter vůbec empatickej, jeho zajímají jen ty kozy a správně napruženej drátek. To nemá žadnej přesah tohleto. Fakt zabitej čas, to jsem mohl raději zašívat punčocháče.
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 I když mě to tak mrzí, že mi to pravděpodobně asi nikdy nevyjde, tak si myslím, že je pro vás nakonec jedině dobře, že sem tam s vámi nemoh bejt - ono totiž všeho moc škodí a ty moje Amfiplky můžou bejt fakt už hrozný. Jakmile jde o Amfibie, tak dou u mě kozy totiž okamžitě stranou
AndyAaron Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Chlapi, a kde se to vlastne slejzate? Ja su zcestovalej, se zajmem o kozy, tak bych negdy taky dosel
5etter Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Taková vesnice asi 200km od Prahy nebo 80km od Olomouce, to asi nebudeš znát. Stejně jsi svoje jediný amfibie prodal, takže bys musel jenom tiše sedět a šoupat nohama.
little_w Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Chtělo by to, aby někdy došel morbo (humor), Svatoslav (metalurgie) nebo LONGINES (amfibistický zápal), že by ty naše dýchánky získaly novou jiskru. Já su tak chčasné, že sis na mně taky vzpomněl... ale jo, na druhou stranu uznávám, že jsem eště nepodnikl poutní cestu k tomu památnému stromu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se