Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych se pochlubit včerejším přírustkem ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jsou to moje první nové hodinky po seznámení s Chronomagem. A když první Vostoky, tak jedině s potápěčem. Jsem z nich nadšený, tak si jsem jistý že nebudou poslední.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Už Vás asi chápu...

Odesláno

Zajímavej řemen, člověče.

Akorát s touhle korunkou bych do vody moc nelezl...

Řemen je skvělej, taky mi dalo práci ho sehnat.

V návodu píšou, že jsou vodotěsné. Netěsné by měli být pouze, když je vyšroubovaná korunka. Proč by to nemělo těsnit, když bude zašroubovaná?

Odesláno

To jsem četl, ale měl by to být problém hlavně slané vody (jestli jsem to dobře pochopil). Ve sladké by to mělo být snad v poho. Ono se ukáže. Šetřit je nehodlám.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jasan, je to klasická amfibijní korunka ze závodu. Nebudí ve mě sice takovou důvěru, jako ta stará, mosazná, ale hlavně když tam není to parádnický vygravírovaný logo, tak je to nejspíš cajk i za sladka, i za slana :)

Spíš ten řemen, čéče, spíš ten řemen...

Odesláno (upraveno)

Jsem trochu pátral, jak je to s klasickou korunkou, protože jsem byl přesvědčenej, že je taky celá ocelová. Tak není, ocel je jen vnější obal, uvnitř je pochromovaná mosaz.

Koukám na to jako blázen.

Upraveno uživatelem travex
Návštěvník LONGINES
Odesláno

No já sem to chápal od začátku tak, že je to mosazná korunka s župánkem z nerezovýho plíšku.

Což tohle všechno bych pochopil. Ale nechápu, proč chromujou něco, co pak oblíknou...  :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...