5etter Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Uzavřené prodeje nechal Bert zmizet, takže to, o čem tady hovoříte, jsou jenom poudačky. Já si na nic nepamatuju a ta částka taky nesouhlasí.
morbo Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Jé, zdar Xenomorfusi To s tím osolením to byl samozřejmě jen takovej fór. Btw jsem dnes trošku pomalejší, tak už si tu rozpravu o té tvojí sbírce trofejí nepamatuju úplně přesně, tak jen pro jistotu, stačí hodinky, nebo k tomu budeš časem chtít i majitelovu lebku?
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Lebky sbíral predátor, já jen hodinky :-D. Amfibky od 5ettera sem taky vzal jen proto, abych se mohl mezi vás vetřít.A že si 5etter nic nepamatuje, to je v pořádku, na Amfičundru jsem na něj použil Amfisugesci a vymazal mu paměť ... Akorát to mělo vedlejší účinky, že si pak koupil imperialistické Wardy
5etter Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Prej amfisugesci Normálně mě ožral frndžalicou! Hoši, já už se nemůžu dočkat příštího ročníku!
travex Odesláno 1. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 To je poslední fotka z roku 2019, takže přeji plno příjemných adjustací.
morbo Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Tvl jsou to fakt ONY?? Náčelníkovy první dokonalé amfibie, strom života a svatý grál všech amfibistů?? Já myslel, že už je to dávno jen legenda. Ty budou mít dneska cenu aspoň milion.
little_w Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Včera Amfi Vlk, dneska Amfi/Komandyrsky Všechno nejlepší do roku 2020, kluci!
lub Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 tak já se taky přidám, vy holoto. všecko nejlepší, zdraví a spokojenou rodinu! i kvůli tomu jsem nasadil amfibie, svou momentálně nejoblíbenější, střídmou, ale odladěnou kombinaci.
travex Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Z toho musí být výborný proteinový nápoj.
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Trochu toho videa.... Za mne musím říct, že pěkně udělané.
Valderek Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Trochu toho videa.... Za mne musím říct, že pěkně udělané. Dík za odkaz, zajímavé video.
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Není tam asi nic, co by zanícený "amfibista" nevěděl, ale je to tak nějak vše pohromadě.
little_w Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Komandirskie, ale ta skoro Amfibijacka řada - 200m WR, potápěčský řemen... navíc 24 indikátor, takže s 24h lunetou se to dá použít jako druhé časové pásmo.
Xenomorfus Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 ...sídlo rodu Baskervillů po letech....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se