lub Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Odesláno 26. července 2020 a hlavne jak se s tim nesere, rucka tachometru mu furt kolisa 34-35km/h. ja zase sekam. letos konecne travnicek jak ma bejt, i bambusoj se dari.
travex Odesláno 26. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2020 To je pravda, taková čtyřiadvacetšestnáctka ti urve ruce až u zadku.
zhrado Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Odesláno 26. července 2020 Skrutkovacia korunka ako ochrana proti vode. Jasné, treba po opici štelovať čas a zabudnúť ju zaskrutkovať a ísť sa kúpkať.. To sa mi nikdy s pilotkami nestalo, bo sú vodotesné aj bez skrutkovacej korunky Už sa potupne sušia otvorené hore dnom..
AndyAaron Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Prijde mi divne, ze soudruh konstrukter nenavrhl blbuvzdornou ochranu pro nalite soudruhy potapece. Jedine vysvetleni vidim v tom, ze hodinky navrhoval za strizliva, proto ho tato moznost nenapadla. Navrhovat je nalitej, tak ho to trkne
5etter Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Člověk si na víkend odskočí pod skálu k řece, kde nemá Chronomag signál, a tady se zatím dějou věci!
Roman-ZA Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 (upraveno) takze kolegovia takto, aby bolo jasno: - niekto sa nam tu hra na Sagana, - neverim tomu, zeby Amfibie bolo nutne susit, - Neptuny su v BA a tentoraz je to na beton ... Upraveno 27. července 2020 uživatelem Roman-ZA
5etter Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Tak mi dnes přišla ta slavná little_w guma. Přiznám se, že mě ani na fotkách moc nechytla, bral jsem ji spíš ze zvědavosti, jak bude fungovat to zajímavé zapínání s mizejícím koncem řemínku. A taky abych netrhal partu, když ji kupovali a chválili všichni. Těch 51,-Kč za pokus stálo. Kvalita dobrá, matroš velice příjemnej (připomíná mi to nějakou erotiickou pomůcku), ale vzhledově mi to k amfibiím moc nepasuje. Ta originálně řešená spona funguje překvapivě dobře, ale evokuje mi to smart woče a v zeslabeném místě to časem praskne. Nicméně na ruce sedí velmi pohodlně a tak jí dám nějaký čas šanci, třeba to pude. Mně se ty hladký gumy nikdy nelíbily, i šprcky kupuju vroubkovaný. Takže když už jsem byl poprvé v životě na Aliexpresu, tak jsem se rozhlížel po dalších gumácích a padl mi zrak na toto. Cena 4x vyšší než u little_w gumy, ale promo fotky vypadaly dobře. Řekl jsem si, že to zkusím objednat, abych klukům z Chronomagu prošlápl cestu. Takže tudy ne, soudruzi! Je to velké zklamání. Guma působí lacině, spona z tenkého plechu je dost nekvalitní a celkově to prostě za ty dvě kila nestojí.
morbo Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 před 1 hodinou, 5etter napsal: Kvalita dobrá, matroš velice příjemnej (připomíná mi to nějakou erotiickou pomůcku), ale vzhledově mi to k amfibiím moc nepasuje. Obávám se, bro, že aby to fungovalo jako erotická pomůcka, tak by tam místo amfibií musel bejt ten čip, se kterým se dají platit drinky ve wellness baru.
travex Odesláno 27. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Nezapomeň, že má basu Poliček.
morbo Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 tak v tom případě není co řešit ...
5etter Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 Tímto je záhada divného tvaru spony na little_w_gumě objasněna.
Roman-ZA Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Odesláno 27. července 2020 tak tu uz nie je nutny ani ten cip :D
5etter Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Odesláno 28. července 2020 Každý by měl denně poslouchat trochu hudby, přečíst nějakou báseň, podívat se na dobrý obraz a pokud možno napsat do amfivlákna několik rozumných slov.
Roman-ZA Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Odesláno 28. července 2020 tak, tak, ludia by potom nemysleli nablbiny
salámek Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Odesláno 29. července 2020 Dnes s novym Natem. Myslim, ze jim slusi.
5etter Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Odesláno 29. července 2020 Když máš love, můžeš si dovolit chodit s lunetou nakřivo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se