Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skrutkovacia korunka ako ochrana proti vode. Jasné, treba po opici štelovať čas a zabudnúť ju zaskrutkovať a ísť sa kúpkať.. To sa mi nikdy s pilotkami nestalo, bo sú vodotesné aj bez skrutkovacej korunky :)

Už sa potupne sušia otvorené hore dnom..

IMG_20200726_225150.jpg

Odesláno

Prijde mi divne, ze soudruh konstrukter nenavrhl blbuvzdornou ochranu pro nalite soudruhy potapece. Jedine vysvetleni vidim v tom, ze hodinky navrhoval za strizliva, proto ho tato moznost nenapadla. Navrhovat je nalitej, tak ho to trkne ;)

Odesláno (upraveno)

takze kolegovia takto, aby bolo jasno:

- niekto sa nam tu hra na Sagana,

- neverim tomu, zeby Amfibie bolo nutne susit,

- Neptuny su v BA a tentoraz je to na beton ...

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Tak mi dnes přišla ta slavná little_w guma. Přiznám se, že mě ani na fotkách moc nechytla, bral jsem ji spíš ze zvědavosti, jak bude fungovat to zajímavé zapínání s mizejícím koncem řemínku. A taky abych netrhal partu, když ji kupovali a chválili všichni. Těch 51,-Kč za pokus stálo. Kvalita dobrá, matroš velice příjemnej (připomíná mi to nějakou erotiickou pomůcku), ale vzhledově mi to k amfibiím moc nepasuje. Ta originálně řešená spona funguje překvapivě dobře, ale evokuje mi to smart woče a v zeslabeném místě to časem praskne. Nicméně na ruce sedí velmi pohodlně a tak jí dám nějaký čas šanci, třeba to pude.

IMG_20200727_170052-01.png.1ab17dda01dfaa2cc16102a0e201cfed.png

Mně se ty hladký gumy nikdy nelíbily, i šprcky kupuju vroubkovaný. Takže když už jsem byl poprvé v životě na Aliexpresu, tak jsem se rozhlížel po dalších gumácích a padl mi zrak na toto.

IMG_20200727_170018-02.png.d2349549c9b6bddfe7cfce79eb895903.png

Cena 4x vyšší než u little_w gumy, ale promo fotky vypadaly dobře. Řekl jsem si, že to zkusím objednat, abych klukům z Chronomagu prošlápl cestu. Takže tudy ne, soudruzi! Je to velké zklamání. Guma působí lacině, spona z tenkého plechu je dost nekvalitní a celkově to prostě za ty dvě kila nestojí.

IMG_20200727_165817-01.png.72b89a7ddc18d8f280e316a171da4d95.png

IMG_20200727_165833-01.png.545580b496108cb217e71904185ea9d7.png

Odesláno
před 1 hodinou, 5etter napsal:

Kvalita dobrá, matroš velice příjemnej (připomíná mi to nějakou erotiickou pomůcku), ale vzhledově mi to k amfibiím moc nepasuje.

Obávám se, bro, že aby to fungovalo jako erotická pomůcka, tak by tam místo amfibií musel bejt ten čip, se kterým se dají platit drinky ve wellness baru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...