Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Spoiler alert, travexi, tohle nečti, ale je to tak.

Amfibie prostě nejsou určený pro lidi, co potřebujou vědět, kolik je hodin.

Ale jinak sou to super hodinky a myslím to naprosto vážně.

Chudaci potapeci ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Tak hoďky zatim jdou, páčkou jsem hnul trochu do mínusu abych srovnal chod a při té příležitosti jsem nasadil gumu, co přišla asi po 2 měsících z alika. Jako nebyla drahá, to nemůžu říct, ale ten smrad, co se z ní line, to je teda síla. To vám je takovaj puch, že snad ani nejde k ničemu přirovnat. Snad se mi z ní neudělaj boláky na ruce a neslezou chlupy. No nic, du mejt děti, tak s něma vezmu i tu gumu nějakym šamponem pro princezny.

IMG_20210211_203128.jpg.495171f7fa79db4eb3e9a31e58cae65f.jpg

Odesláno

Zdar molodci!

Dycky, když tady pročítám vlákno a objeví se nějaké Amfibky s kulervoucím cifrem a mrknu na ně někam na Meranom nebo tak, tak jsou většinou nedostupné, vyprodané a tak. Svého času se podobý problém v místní komunitě řešil limitkou. Která je sice úžasná a skvělá, ale trošku přerostla rámec původní myšlenky. Tedy nechat jen vyrobit cifry a případně dýnka, dopasovat nějake ručičky a lipa. Osobně by se mi líbilo něco jednoduchého, třeba s osvědčeným potápěčem, klidně bez data a doplněné třeba o logo Chronomagu. A místo nápisu "Amfibija" dát "Koza dojí krev". Možná by se teoreticky dalo uvažovat i o celých hodinkách, ale spíše bych to viděl jen na bastlící sadu...

...to se mi jen tak honí hlavou...🤫

Odesláno (upraveno)

Já bych dal místo nápisu "Amfibija" logo Chronomagu a místo !Koza dojí krev! bych napsal "Fórum gentlemanů".

Na dýnko nápis "Děkujeme Bertovi za prostor" a jak se paní Irině platilo za copyright na vlka, tak teď bych to poslal panu Vlkovi :)

Upraveno uživatelem 5etter
doplnění uvozovek
Odesláno

Hosi, ja bych do toho Chronomag netahal. Nemuzeme udelat treba nejakou AmfiCundr Limitovana Edicija a rozdavat je az na cundru v lete? Tim bychom podporili i ucast :)

Odesláno

Primárně mi nešlo ani tak o to, co bude na cifru či dýnku, ale zda vůbec něco takového páchat. 

A jestli tam bude "Koza" nebo "Kersko" je mi fuk. Samozřejmě se to v první řadě musí líbit 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...