Marcus Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 Jeste to promysli. Pri dnesnich cenach dostanes za boby penez jak za Brno. Z toho prave vzniklo to zname uslovi z dob krize: Boby Brno.Se to píše podle majitele, Bobby se dvěma "b".
lub Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) Bobby má v Brně centrum a Džejár ten zbytek. edit - teď jsem po dni nasadil amfi a čumím - jdou přesně na vteřinu s RC budíkem. to mě potěšilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem lub
Roman-ZA Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 dotaz. ako casto menite lunety? nema to vplyv na funkciu pevnosti dosadnutia?
filltos Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 Funkci pevnosti tam spíš dělá ten drát. Pouzdra bych se nebál, to to vydrží, spíš se ti "zvlní" spodek lunety.
lub Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 při výměně lunety už ani nesundávám hodinky z ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 20. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 před 5 hodinami, filltos napsal: Funkci pevnosti tam spíš dělá ten drát. Pouzdra bych se nebál, to to vydrží, spíš se ti "zvlní" spodek lunety. Je to tak. Jednu černou jsem tak dobře upevnil, že jsem ji sundal až použitím velkého násilí. Už jsem ji potom nikdy dokonale nevyrovnal, takže mi teď dělá při točení osmici.
Roman-ZA Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) privatne RTG + CT ВОСТОК Амфибия ПРИПЯТЬ. Большой обзор. + English sub. - YouTube Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem Roman-ZA
Davidstr Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 před 4 hodinami, Roman-ZA napsal: privatne RTG + CT ВОСТОК Амфибия ПРИПЯТЬ. Большой обзор. + English sub. - YouTube Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Limitka s příběhem.
lub Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 https://meranom.com/en/amphibian-se/vostok-watch-amphibian-se-160b47-pripyat.html
Harwey Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2021 Ee, Out of stock, to som kukal ako prve
morbo Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 Tak to je škoda, že nejsou, už jsem živě viděl, jak dostávám pojeb, co sem to zas objednal za chujovinu.
travex Odesláno 21. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 V 21. 1. 2021 v 17:39, travex napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro takový jad(e)rný výbuch jsou atomové vostoky myslím ideální.
travex Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 Indoor photo. Věnováno všem, kdož žel bohu nemaj tolik času, aby si mohli každej boží den špacírovat sem a tam svým panstvím a ještě k tomu sázet fotky na chronomag, tak jako tady baron travex. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 UP dokud sem nahoře a jedno foto z dneška speciálně pro náčelníka, aby mu to nebylo líto. Až se vrátí z obchůzky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 24. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2021 Hmm, takové morbovky nemá ani štěpanický baron! Dnes byl pěkný zimní den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsem to vzal zkratkou přes Krakonošovo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale to jsem asi neměl co? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se