Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Zaimprovizoat? Ahá, už to vidím - silikon. No ovšem hodinky nádherný, ale tohle jim teda nesluší. Proč si nezkusil improvizaci třeba na nějaký meshí téma? Do vody je jak dělanej a je navíc i šmrncovní ;) Ale vše se dá napravit ! :)

Odesláno

Zaimprovizoat? Ahá, už to vidím - silikon. No ovšem hodinky nádherný, ale tohle jim teda nesluší. Proč si nezkusil improvizaci třeba na nějaký meshí téma? Do vody je jak dělanej a je navíc i šmrncovní ;) Ale vše se dá napravit ! :)

Já vím, ale do vody se kůže nehodila a to bylo jediné co jsem doma měl a ještě jsem musel upravovat, ale vše je objednáno. U nás hodináři nemají nic. Tak to musí chuderky vydržet. Mohl jsem vzít jiné, ale chtěl jsem je, když už jsem jim to slíbil. :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jasan, vždyť víme jak to chodí - něco potřebujem a doma to zrovna není, jdeme tedy honem na příslušná místa a uslyšíme "promiňte pane, tohle tu zrovna není, ale můžeme vám to objednat a příští týden to tu bude.." :) Náhodou dobře sis poradil, páč rozmočit tu krásnou kůži by bylo škoda! To já sem v takových situacích hroznej zmatkář !

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Hezký! To je moc hezký a stylový! Doufám, že si uposlechl zákazu a dál v cestě nepokračoval  :lol2:

Odesláno

Hele, morbo...

...jako dobrý, snažil ses, oukej. Ale nemysli si, že seš jedinej, kdo tady dělá do tématu amfibie & voda. Sem koukl do archivu a náhodou tam taky něco mám, takže klídek, kámo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jo jinak poslední dva týdny nosím výhradně amfibie na meshi a je to fakt super. Díky, že jste mě na to navedli. To je úplně něco jinýho, než ten náčelníkův smradlavej hadr  :boxing:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Hezké vodní hrátky :) Já se připojuji s fotem z dnešního dne. Vodu nemám na fotce, byť je jí tu všude až dost, navíc slané a mokré :)

Odesláno

Hele, morbo...

...jako dobrý, snažil ses, oukej. Ale nemysli si, že seš jedinej, kdo tady dělá do tématu amfibie & voda. Sem koukl do archivu a náhodou tam taky něco mám, takže klídek, kámo.

(...)

To měla bejt původně normální fotka na dřevěných pryčnách co na nich doma se ženou spíme, jenže máme děravou střechu a jak venku pršelo, tak to proteklo. Jsem to nechtěl původně říkat, protože jsem se styděl, když tu všichni máte froté prostěradla a tak.

Odesláno

Jestli už je to všeobecně známo, tak se omlouvám, ale já jsem si toho všiml až teď - Meranom nabízí ciferník s potápěčem BEZ DATUMOVKY! Má číslo 919 a zatím je asi jen v pouzdře 670, existuje i bílá varianta 920

Kdybych toho neměl doma už fakt moc, asi bych uvažoval o tom, že si ho nechám zabudovat do sedmsetdesítky, čímž bych asi dosáhl amfibistického vrcholu a mohl se tady na to vykašlat.

To pouzdro 670 tady není moc vidět - kdo ho máte, tak foťte a perte to sem. Líbí se mi jeho střídmé rozměry a pohodlnější rozteč 20mm, ale stejně mu zatím nemůžu nějak přijít na chuť.

Abych jenom nekecal, tak sem prdnu ještě pár fotek amfibií, kterých se v posledních dvou týdnech nemůžu nabažit. Hotová fotolavina je potom k vidění zde.

Odesláno

Vidíš, já jsem na to skrz ty froťáky úplně zapomněl. Díky za připomenutí.

Coece,my tady s Longinesem vkládáme fotky s pouzdrem 670 co máme na SE už docela dlouho. To pouzdro se špatně fotí,kvůli hranám,ale je boží.Meranom ma fotky k smíchu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...