lub Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 tak už jsou doma, 670 s neptun lunetou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Člověče, v tom lesku to hned vypadá líp, než na těch fotkách, co sem dávají kluci. Jak jsem tomuhle pouzdru zatím nepřišel na chuť, tak tady se mi to líbí.
Návštěvník LONGINES Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Hooodně dobrý! A supr cifr taky! Gratulace!5etter: rukou? Fakt? To by bylo úplně nejlepší. Prolustruju si ale pro jistotu ještě ty videonávody.
travex Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Ty Orienty se mi taky moc líbí. Travexi, prosím prosím, je tu pár videonávodu, ale kterej bys doporučil jako takovej nejověřenější? Chtěl bych to zkusit, (cvičně ovšem nejdřív na 420-tkách - kdyby něco, dají se sehnat přecijen mnohem snáz než 650SE ) To ti neřeknu, já to sundávám špachtí na vosk Skivo a takové video určitě neexistuje. Ale možná ho natočím a stanu se jůtůberem, který bude žít už jen z reklamy. Jen dodám, že mám špachtle vlastně dvě. Skivo černou a Swix červenou a obě fungují stejně.
ultrawatch Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Člověče, v tom lesku to hned vypadá líp, než na těch fotkách, co sem dávají kluci. Jak jsem tomuhle pouzdru zatím nepřišel na chuť, tak tady se mi to líbí.Jo tohleto pouzdro ať už 650,nebo 670 si zaslouží víc rozšíření.Jak ho máš na ruce, pochopíš proč.
Effe Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Sundat lunetu není problém , ale nasadit .... :-)
5etter Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Sundat lunetu není problém , ale nasadit .... :-)Přesně. A pak, když už to vzdáš, tak tam skočí sama.
Effe Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Když mi tam přeci jen skočila , měl jsem dojem ,že tam nesedí dost fest a šel za odborníky s představou , že u nich minimálně seženu kvalitnější pérko což se nepodařilo.Naštěstí se hecli a povedlo se s tím z Meranomu.Bral jsem s hodinkami pět náhradních.
lub Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 ještě venkovní mobilovka.celkový dojem super, luneta jim parádně sedne. co mě ale zklamalo, je ten lumi bod, který svítí ještě o řád míň než hodinky (čili skoro vůbec). mám za to, že měli špatně namíchanou směs, při detailním pohledu je to vidět - uvnitř bodu to svítí a na špičce/povrchu je jakoby hluchá výplň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 To je v pohodě lube, stejně za chvilku odpadne.. Jinak moc pěkná kombinace!
ultrawatch Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tuhle lunetu mám taky-v šuplíku. Lumi bod co vypadá, že svítí jako maják je pouze asi na okrasu.Zřejmě máme stejnou várku Lube.ještě venkovní mobilovka.celkový dojem super, luneta jim parádně sedne. co mě ale zklamalo, je ten lumi bod, který svítí ještě o řád míň než hodinky (čili skoro vůbec). mám za to, že měli špatně namíchanou směs, při detailním pohledu je to vidět - uvnitř bodu to svítí a na špičce/povrchu je jakoby hluchá výplň. 20170908_073211.jpg
Svatoslav Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 ještě venkovní mobilovka.celkový dojem super, luneta jim parádně sedne. co mě ale zklamalo, je ten lumi bod, který svítí ještě o řád míň než hodinky (čili skoro vůbec). mám za to, že měli špatně namíchanou směs, při detailním pohledu je to vidět - uvnitř bodu to svítí a na špičce/povrchu je jakoby hluchá výplň. 20170908_073211.jpglub: ty se mi tedy hodně líbí, jestli moje neprojdou ozdravným zařízením, tak mám o čem přemýšlet.
lub Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 jo, jsou dobry. trochu jsem se obaval, jak na mne bude v realu pusobit tvar pouzdra, ale je to ok. chtel jsem nejake subtilnejsi k tem stavajicim a hlavne ma snad jako jedine nozky 20mm - vyuziju spoustu remenu co mam. taky mne jako jeden z mala oslovil ten cifernik..
Svatoslav Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Dnes jako vcera. Little_w, hezké, pohoda klídek a tabáček. Travex, to je jak babiččin dvoreček.
lub Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 docela se potvory předbíhaj, snad půlminutu denně. asi vemu bič a ty pavouky uvnitř trochu umravním. jinak super, tentokrát na navy blue gumě taky z meranomu. obecně ty origo gumy na amfibie mi přijdou velmi pohodlné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Tolik parády, přitom za pár kopjejek. Jo, upřesním tu kozu. Krev nedojila, ale ukousla mi kus zipu na mikině.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se