travex Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Nacvakal jsem plno fotek, líbí se mi všechny, tak je sem prásku.
5etter Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Člověk si z paneláku vyjede do přírody a ono je to tam taky samej beton... To my máme přírodu i v práci. Tahle holka na mě čekala pod stolem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Nacvakal jsem plno fotek, líbí se mi všechny, tak je sem prásku. Travex: hezké. Člověk si z paneláku vyjede do přírody a ono je to tam taky samej beton... To my máme přírodu i v práci. Tahle holka na mě čekala pod stolem. IMG_20170831_061518.jpg IMG_20170831_062100.jpg IMG_20170831_062208.jpg 5etter: obvyklá barva je u nich zelená, ale dají se vidět i ty hnědé, žluté nebo i černé. Máš ji nějak ochočenou.
5etter Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Bacha, tahle je živá a je to nález z dneška. Právě zalezla za monitor a kouše kabely. Nakrmil jsem ji pavoukem Johanem a zdechlým čmelákem a cestou na oběd ji asi vypustím do volné přírody. Ta před pár dny byla nalezena už jako mrtvá.
Svatoslav Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Bacha, tahle je živá a je to nález z dneška. Právě zalezla za monitor a kouše kabely. Nakrmil jsem ji pavoukem Johanem a zdechlým čmelákem a cestou na oběd ji asi vypustím do volné přírody. Ta před pár dny byla nalezena už jako mrtvá.Bacha si musíš dávat ty, víš jak to s kudlankama je.
5etter Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Nic jsem s ní neměl, takže se nemám čeho bát. A navíc to prej dělaj jenom v období hladu, což dnes určitě nebylo, když sežrala celýho pavouka a půl čmeláka.Už je venku.
lub Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 tak sem taky dám trochu toho betonu.. dnes na modré kožce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Na to, že jsi měl včera devět piv, tak se fotka docela povedla, ani to není moc nakřivo
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 tak sem taky dám trochu toho betonu.. dnes na modré kožce. 2017-08-31_13.16.401.jpgTak to jsme se tesne minuli. Magora foticiho si hodinky bych si vsiml
lub Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Na to, že jsi měl včera devět piv, tak se fotka docela povedla, ani to není moc nakřivo nepiju, ty entomologu. ve třičtvrtě jsem si kliknul na oběd Tak to jsme se tesne minuli. Magora foticiho si hodinky bych si vsiml no vida!..to sou dycky nervy když tohle dělám na veřejnosti. jinak, na tý pankráci mě ty lidi už fakt serou. je jich tam jak much.
aljoša Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 jeste jeden poznatek - od koupi me sly amphibie cca +15sec/den, ale nekdy tusim v dubnu sly snad 2 tydnu absolutne presne, a pote zacly delat cca -15sec/den, a to jim drzi do dneska
lub Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 tak mám zase na dva roky klid.. -svítí vám to? bliká?-asi jo.-tak jo. co se hodinek týče, nějak mi tyhle nechtějí z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Že se do toho pletu Lube, ale ty stěrače, ostřikovače, to nemusíš hlásit.
Svatoslav Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 To my máme přírodu i v práci. Tahle holka na mě čekala pod stolem.5etter: taky něco. Omlouvám se všem, že plevelim, ale to mi nedalo. Hodinky mám v ozdravovně tak je nemohu přihodit. Tohle jsem u nás nikdy neviděl. Jejich nějak moc. Ještě jednou omluva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Vcera jsem se vratil z dovolene. Vybavenej jsem byl tak akorat: A monokular se hodil, posledni vecer jsem videl hromadu divocaku. A prestoze koukam, ze upravy tady jsou na poslednich par strankach spis v nelibosti, ja mam tyhle 710 rad:
5etter Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Džíny, moje nejlepší z džín Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Džíny, moje nejlepší z džín 5etter, byls rychlejší, já chtěl k těm modráskům co mám dát taky tah džínový, ale jsou v ozdravovně tak nevím jak dopadnou. Hezké.
5etter Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Já jsem ho spontánně objednal a pak teprve přemýšlel, na co ho nasadím. Vyšly mi z toho nejlíp orienty Ray, tak jsem to včera jen rychle prubl na amfibiích, co byly zrovna na ruce a šup s ním na orienty. Jako na neděli dobrý, ale na každej den to nebude. Po vynoření to bude dlouho schnout. Taky si myslím, že dírky se brzo vytahají, v té bavlně se nedají tak zatavit jako v nylonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se