Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, tak ja teda budu po dvou dnech ten, co se vrati k tematu. Vytahl jsem svoje nejstarsi Amphibie, 420007. Az dneska jsem si vsiml, ze maji dole na cifru "RUSSIAN PRODUCT" misto MADE IN RUSSIA. To maji i ty nove nebo to je zase nejaka specialita z toho prechodoveho obdobi? Nemate nekdo novejsi cifernik 007 na porovnani? Jen by me to zajimalo. Konec hlaseni.

amfi007hand.jpg

Odesláno

@little_w: co vím, značilo se to tak jen chvíli po rozpadu SSSR. A když koukneš na obrázka na netu, všude je to už značeno standardně.

@wizzard: svoje mám v obchodě taky označeny "not shipped", ale dole pod tím mám tracking number, které vypraví mnohem lepší příběh. Nepřehlídnul jsi to?

Jo a mně to dnes na Beaufortově stupnici hodilo výsledek 3.

NYPtlNZ.png

CJA1WRf.png

igSrwoN.png

Odesláno

Himbajs šůviks (může být?) deset dní od objednání a zaplacení na Soviet Market a furt "not shipped" - je to u nich standard ? 

Moje 710 ky odeslali z Meranomu tak měsíc po zaplacení (na jejich obranu mají tam napsáno předobjednávka 10-30 dní) a pak myslím ještě tak dva,tři týdny než dorazily . Ale dostal jsem k nim hezkou kartočku Sankt Peťersburku ,tož buď nasraný , sapristy....

Jo a to byly standartní 710 .Ve tvém případě půjde určitě o něco nestandartního co zamotalo hlavu i ruským mužikům.Těch dest dní jenom přestavují mašiny :-)

Odesláno

S těma sprostejma slovama bych byl mírnější - někdy dobře zvolené sprosté slovo může vylepšit projev o level nahoru a způsobit tak čtenáři více radosti a myšlenkového blaha. Kdo má IQ nad určitou hranicí a tudíž ho to pohoršuje, tak by to měl (i přes pochopitelný strach, že se přečtením vulgarismu vystavuje riziku pádu na úroveň lůzy) přejít a dopřát ubohým prosťáčkům jako já trochu té primitivní, zavrženíhodné, ubohé a nízké zábavy, vždyť my s nižším IQ jsme přeci taky lidé:-) Ale k tématu: dnes dle trackingu zásilka ze Soviet marketu odeslána do ČR, trochu mě straší ta její cesta po ČR, když to tady tak čtu, ale zkusim České poště věřit, třeba překvapí a dodá to v dohledné době a v pořádku:-)

Odesláno (upraveno)

Mě zatím přes noc prejely či preletely z Volgogradu do Moskvy. Tak je do dvou týdnů očekávám doma :)

Chci jinou lunetu, ake počkám si až je uvidím na živo a pak někde vyberu. Kde kupujete? Já minule koupil někde z USA lunetu a vložku někde z Polska, ale nějak už to nemůžu najít.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

ultrawatch, hezké u nás si můžeme o takovém počasí nechat zdát, na kole už bych nevyjel. 

Díky, jenže tohle jsou starší fotky cca měsíc z výletu k Janovu hradu:)

Odesláno

Hele, tak ja teda budu po dvou dnech ten, co se vrati k tematu. Vytahl jsem svoje nejstarsi Amphibie, 420007. Az dneska jsem si vsiml, ze maji dole na cifru "RUSSIAN PRODUCT" misto MADE IN RUSSIA. To maji i ty nove nebo to je zase nejaka specialita z toho prechodoveho obdobi? Nemate nekdo novejsi cifernik 007 na porovnani? Jen by me to zajimalo. Konec hlaseni.

Ja mám našťastie ??????? ? ??????

Odesláno

Takže dobrý večer, jsou tu! Dýchly na mě staré časy, což už začalo tou úžasnou černou krabičkou Vostok. Pouzdro a sklíčko jsou úplně k sežrání, ciferník trochu slabikář, ale mně se líbí. Luneta bude časem vyměněna za 12hodinovou a tah? Ten těmi starými časy vyloženě vříská, ale dám mu šanci.

Pouzdro poslali nové, ačkoli jsem chtěl staré, ale to jen proto, že jsem podlehl davovému šílenství. Nové se mi líbí též.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

P.S. Londži, fotka tvých amfibií neměla sloužit jako důkazní materiál, ale jako pastva pro oči. To je snad jasné ;)

P.P.S. Potěšilo mě, jak se amfibisté při působení vnějšího tlaku semkli ? stejně jako amfibie samotné!

Odesláno

mikymik tak ses dočkal:), to pouzdro mi přijde jako starý typ, vypadá tak. A tenhle ciferník je hodně dobrý. Lunetu vyměníš a máš parádní kousek!

Odesláno

Díky. Teď se ale musím hlídat, abych od Velkého bratra nedostal ban, neb jsem zkoušel zkrátit ten originální tah a... Soudruzi, zlehka to nejde, doma to vezmu kladivem. Nasadil jsem tedy starší kůži od R4B4. Já vím, potápky, odpusťte mi to, nejsem první.

Pod lunetou nejsou hodinky vybrány. Nedávno jsem sem dával tento link, kde srovnávají starou a novou 710. Řekl bych, že mám novou verzi, ale jsem pouze začínající amfibista.

http://forums.watchuseek.com/f10/amphibia-710-vs-150-a-4051569.html

Odesláno (upraveno)

Já myslím, že máš novou verzi a to zejména dívám li se na foto z profilu. Nicméně ani proti nové verzi nic nemám a ten cifr je velmi zajímavý. Překvapilo mě umístění textu mezi  12 a 2

EDIT, koukal jsem ještě jednou a pořádně a už si tak jistý o kterou verzi pouzdra jde nejsem

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...