Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ále, že první várku fotek Tary jsem dostal a zveřejnil zrovna v době, kdy se na fóru řešil odchod autora. Já ze slušnosti samozřejmě u všech postů s "ambassadorkou" uvádím, kdo je autorem, aby to nevypadalo, že se chlubím cizím peřím, ale někteří lidé to vnímají jako pripomínání celé záležitosti s Gabem. No nic, jsem rád, že tady ve vláknu to tak neberete, takže to házím za hlavu - prostě fotky pěkný ženský s p?knýma hodinkama - jen tak pro radost - nic víc za tím nehledejte :)

Odesláno (upraveno)

Amfibie & Tara

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

(foto maxigabrielg)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

náhodou - skvělý nápad, martare.

obdivuju Gabriela, že do toho šel a samozřejmě velké díky jemu a té dívce za parádní fotky a hlavně za ochotu ..až mě to překvapilo. tenhle povedený materiál by se jistě dal využít na propagaci amfibií..

jinak já obrovská spokojenost se 710, taky díky té modré, na které asi trochu ujíždím.

Odesláno

Díky moc, vyřídím :)

Modré ciferníky u amfíbií se mi taky moc líbí. Na sluníčku se úplně rozzáří. Je otázka, co s nimi udělá čas, ale na druhou stranu, i patina, zažloutlá lumi a mírná degradace cifru může hodinkám ohromně slušet.

Odesláno

Mám metalickou modrou na 060 a i po cca 4 letech vypadá stále stejně. Už jim to nepraská a nemění barvu, jako tomu jednu dobu bylo.

Já dnes takto a mimochodem, nemáte někdo zbytečnou tečkovanou pochromovanou lunetu?

Zase jsem dostal chuť udělat si "bronzovou lunetu".

amphibia100-se-41_zps2vifcck3.jpg

Odesláno

Mám navíc tečkovanou zlacenou, ale té je na odrbání škoda. Ta čeká, až někdo bude mít náladu na Amfíbie bikolory.

Odesláno (upraveno)

Možná něco na tuning bych bral,v jakém časovém horizontu ? Moc se mi líbilo průhledné dýnko,ale odkaz z kterého bylo mi nějak nepremával :crying_anim:

A já čekám na své první Vostoky,bohužel jsem objednávku poslal během jejich celozávodní dovolené,takže se to kapku táhne,ale údajně snad už střízliví...

Upraveno uživatelem Paja STI
Odesláno

Dílo je dokonáno, musím poděkovat Martarovi, který mi velmi ochotně a rychle poslal lunetu.

Ta poté prodělala peeling smirkovými papíry a finální vyleštění zubní pastou  :king:

Tentokrát jsem nepatinoval, chvíli je nechám pěkně lesklou.

Amphibia "Bronze" Kit:

black_dude35_zps3p4mfg1s.jpg

Odesláno

zrovna na to byla chvilka a chuť, a říkám si - travex ví co dělá.. koneckonců za pár kaček luneta, to se úprav člověk tolik nebojí.

každopádně za mě spokojenost, jak jsem dopředu odhadl - v kombinaci s modrou paráda, takže dík za inspiraci.

Odesláno

Je to chrom, ale to nic nemění na věci, že pod kabátkem je pěkná mosaz.

Myslím, že by to šlo sundat i chemicky, nějakou pěknou žíravinou, jako třeba kyselina chlorovodíková nebo nečím takovým. Ale to jen vařím z vody, nejsem chemik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...