travex Odesláno 20. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Asi se úplně nechytám, o jakém načasování že je řeč?
martar Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Ále, že první várku fotek Tary jsem dostal a zveřejnil zrovna v době, kdy se na fóru řešil odchod autora. Já ze slušnosti samozřejmě u všech postů s "ambassadorkou" uvádím, kdo je autorem, aby to nevypadalo, že se chlubím cizím peřím, ale někteří lidé to vnímají jako pripomínání celé záležitosti s Gabem. No nic, jsem rád, že tady ve vláknu to tak neberete, takže to házím za hlavu - prostě fotky pěkný ženský s p?knýma hodinkama - jen tak pro radost - nic víc za tím nehledejte
martar Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Amfibie & Tara Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (foto maxigabrielg) Upraveno 20. října 2015 uživatelem martar
lub Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 náhodou - skvělý nápad, martare.obdivuju Gabriela, že do toho šel a samozřejmě velké díky jemu a té dívce za parádní fotky a hlavně za ochotu ..až mě to překvapilo. tenhle povedený materiál by se jistě dal využít na propagaci amfibií.. jinak já obrovská spokojenost se 710, taky díky té modré, na které asi trochu ujíždím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Díky moc, vyřídím Modré ciferníky u amfíbií se mi taky moc líbí. Na sluníčku se úplně rozzáří. Je otázka, co s nimi udělá čas, ale na druhou stranu, i patina, zažloutlá lumi a mírná degradace cifru může hodinkám ohromně slušet.
travex Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Mám metalickou modrou na 060 a i po cca 4 letech vypadá stále stejně. Už jim to nepraská a nemění barvu, jako tomu jednu dobu bylo. Já dnes takto a mimochodem, nemáte někdo zbytečnou tečkovanou pochromovanou lunetu?Zase jsem dostal chuť udělat si "bronzovou lunetu".
martar Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Mám navíc tečkovanou zlacenou, ale té je na odrbání škoda. Ta čeká, až někdo bude mít náladu na Amfíbie bikolory.
lub Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 já budu -časem, až se k tomu dokopu- objednávat nějaké lunety (a možná cifr s potapičem) na tuning tady, takže jestli někdo nepospícháte a něco byste chtěli, tak se můžete přidat:http://www.ebay.com/sch/m.html?item=252123461829&hash=item3ab3bab8c5%3Ag%3AJA4AAOSwyQtV1Y0v&_ssn=ritmm540&_sop=15
Paja STI Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 (upraveno) Možná něco na tuning bych bral,v jakém časovém horizontu ? Moc se mi líbilo průhledné dýnko,ale odkaz z kterého bylo mi nějak nepremával A já čekám na své první Vostoky,bohužel jsem objednávku poslal během jejich celozávodní dovolené,takže se to kapku táhne,ale údajně snad už střízliví... Upraveno 25. října 2015 uživatelem Paja STI
travex Odesláno 28. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Dílo je dokonáno, musím poděkovat Martarovi, který mi velmi ochotně a rychle poslal lunetu. Ta poté prodělala peeling smirkovými papíry a finální vyleštění zubní pastou Tentokrát jsem nepatinoval, chvíli je nechám pěkně lesklou. Amphibia "Bronze" Kit:
lub Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 hm, ta mosaz nebo co to je za kov by dobře ladila k modrému cifru, že bych si taky pohrál..
travex Odesláno 28. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Je to mosaz a už nějakou dobu si pohrávám s myšlenkou, že bych koupil nějaké Komandirskie a zbavil je chromu komplet. Prostě plesnivky za 1000 Kč
martar Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Teda travexi, s lunetou sis fakt pohrál, vypadá jak z továrny
lub Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 tak ještě vyleštit, ale na to mi už nezbyl čas.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 28. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Lube, tomu se říká impulzivní jednání.
lub Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 zrovna na to byla chvilka a chuť, a říkám si - travex ví co dělá.. koneckonců za pár kaček luneta, to se úprav člověk tolik nebojí.každopádně za mě spokojenost, jak jsem dopředu odhadl - v kombinaci s modrou paráda, takže dík za inspiraci.
odjinud Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Chudáci soudruzi v továrně se tak činí v niklování a vy takhle...!:-)
travex Odesláno 29. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Je to chrom, ale to nic nemění na věci, že pod kabátkem je pěkná mosaz. Myslím, že by to šlo sundat i chemicky, nějakou pěknou žíravinou, jako třeba kyselina chlorovodíková nebo nečím takovým. Ale to jen vařím z vody, nejsem chemik.
martar Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Otázka je, co by na žíravinu řekla barevná výplň indexů...
travex Odesláno 29. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Ta by asi řekla na shledanou, ale zkoušet to stejně nebudu, nerad bych, aby mi to někde šplíchlo a vypěnilo mi pak oko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se