pan socka Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Máš to hezký. Tenhle číselník považuji za jeden z nejpovedenějších. Slušel by mu datum na šestce.
morbo Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Má pravdu pan socka. V tom cifru je razance i vášeň. Kroužil jsem kolem něj při výběru druhých amfibií. Někdy v té době totiž nastala konjunkce planety Chronos a jeho měsíce Bundus a já zjistil, že potřebuju další hodinky. Dnes už bych to asi neřešil, ale tehdy to při výběru nakonec rozhodla absence datumovky. Když to tady tak sleduju, tak to skoro začíná vypadat, že další konjunkce by nemusela být až tak daleko, jak by se nám mohlo zdát ...
simsa Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Dnes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Remeň je nejaký úzky. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku
Karol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 .....s čiernou lunetou vypadaju nadherne
simsa Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Výrobce uváděl 22 mm, ale má 21,5 mm. Normálně to vidět není. Ale na fotce jo. Dobrý postřeh. Po černé lunetě jsem se dnes sháněl, ale Meranom nemá. Našel jsem ještě jedny stránky, ale tam zase nezasílají do ČR. http://www.murphymanufacturing.com/vostok_bezels.html Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem simsa
Karol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lunete+ambhibia&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlunete+vostok.TRS0&_nkw=lunete+vostok&_sacat=0 http://www.murphymanufacturing.com/vostok_bezels.html no niektore su hadam tak drahe ako hodinky same ale sa mi to pači viac ako original......ako tak pozeram asi tie hodinky vyskušam
morbo Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Tenhle příběh taky znám. Pro amfibisty je totiž černá luneta něco jako létající kolo Jana Tleskače. Já ji jednou držel v ruce a na chvilku mně bylo dovoleno přiložit ji k pouzdru. Tady je důkaz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanislav Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 U Meranoma jsem si objednal hodinky. Přišli s jinou lunetou, když jsem mu psal, co s tím bude dělat, tak 3. emaily plkal jen tak o ničem, že za to nemůže. Nakonec napsal, že ju zkusí pohledat a pak pošle. Nějak mu z té jeho ochoty nevěřím, je to týden a zatím se neozval. Tak bacha na něj na filutu. Jinak tu lunetu se seikovým vnitřkem jsem dnes objednal, akorát nevím na které rusáky je uhnízdím.
jožko Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Mesch im neuveritelne sekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z MI 4LTE pomocou Tapatalku
lub Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 já vám nevim s těma seiko lunetama, nějak mi to k amfibiím nepasuje, ale zase kdo si hraje, nezlobí.. 710 na masivnějším náramku z plných dílků z ebay. proti originálu je o kus lepší a přitom za pár korun. jinak mám zálusk na tenhle cifr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanislav Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Ahoj, pochlubím se taky svými Vostoky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Pěkný to všichni máte Já jsem dnes hodil na ruku Kuncákovo Amfíbie, tohle pouzdro taky není marný. Pár fotek z podzimního houbaření na zahradě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza.hasic Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Dnešní přírůstek do vitrínky. Já si nemůžu pomoct, mě se tyhle klasický starý nahoře broušený pouzdra líběj nejvíc. Jen je škoda, že že to na šířku pásku 18 mm - je to takový paťatý. Vůbec netuším jestli tehdy k tomu byl nějakej originál "Sdělano v SSSR" kterej by k tomu seděl líp. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Origo byl podle mě kovový tah. Myslím, že na nic jiného se to nedávalo. Taky jsem teď nakoupil tyhle řemínky a asi je dám i na jedny amfibie, za ty peníze nic lepšího člověk nesežene.
honza.hasic Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Hodinky se prodávaly právě že bez pásku. V majel šedej plastovej krabičce, ta byla vyložena červeným papírem a hodinky byly navlečeny na šedým papírovým pásku ukotveným pod červenou výložkou.Na stěžejce byl letáček s cenovkou a pod hodinkami složen "pasport". Toto původní balení mám z roku 1987. Pásek se pak kupoval zvlášť. Možná bylo i jiné prodejní provedení, to se mi však sehnat nepodařilo. Da zdravstvujet Amfibija...)
travex Odesláno 20. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 A odkud se tento řemínek bere? Jinak honza.hasis má pravdu, hodinky se prodávaly samostatně v krabičce bez řemínku / tahu. Dá se to tak pořád najít na ebay, když někdo prodává NOS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se