Návštěvník LONGINES Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Topidea.detgamess Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
deafslap Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 tak tah jsem nechal zkrátit (stydím se, že to neumím, ale hodinář nic neříkal ), hodinky jsou ale v krabičce a dám si je pod stromeček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Fakt nic neříkal? A neměl ani tik a ruce zatnutý v pěsti tak, že měl úplně bílý klouby? Jsou pěkný. Je vidět, že máš vytříbenej vkus.
deafslap Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 trochu mu cukalo voko modrý ciferník fakt vypadá luxusně, kam se hrabe Orient Ray. už se těším, až si pod stromečkem zachrastím tahem do rytmu koled
Dizzy Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Pri cekani na 150SE jsem to nevydrzel a objednal si i bezne 710 a nejake dily na modovani.Tak uz dorazila Shark luneta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Pri cekani na 150SE jsem to nevydrzel a objednal si i bezne 710 a nejake dily na modovani.Tak uz dorazila Shark luneta. Dizzy, tak na tenhle tuning s lunetou se tiším.
little_w Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 To znam, tuhle lunetu z rady Survival. Da se to v pripade nouze nabrousit sutrem a pouzit k narezani dreva, pripadne k sebeobrane.
mikymik Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Nasadil jsem "lubův" třídolarový tah a v zásadě spokojenost. Články se nakonec ukázaly všechny jako plné, takže se jedná o titan nebo nějakou kosmickou slitinu budoucnosti. Snad mi neupadne ruka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Tak jsem ho teda taky objednal. Hadr na léto, tah na zimu. Snad teda přijde dřív, než začne léto. Ale naposled Číňani překvapili, poslední tři objednávky byly do 14 dní doma.
Dizzy Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Dokusan: tuhle, ale nejsme si sni uplne jist, vim ze budu potrebovat cifernik bez cisel at se mi nebiji fonty, no uvidime.https://i.ebayimg.com/images/g/fsgAAOSwNrBZ~H-k/s-l1600.jpg
E36 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Tak taky přidám svou troškou do mlýna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paraxodně jsem s nima i přes ten počáteční kiks výrazně spokojenější než s SKX007, který přišly pár dní po nich, což je nejen vzhledem k cenovýmu rozdílu celkem zvláštní. Amfibije je prakticky vytlačily ze zápěstí. A to i s ohledem na to, že se rusky prvních pár dní pořád zastavovaly a rozcházely, byly zpožděný o 2 hodiny za odpoledne a podobně. Pak dostaly rozum a už týden chodí stabilně 6 až 12 sekund/24 hodin do plusu Kdo mě ale zklamal je Konstantin, jak se začala řešit reklamace, tak odpověď na mail byla z 15 minut na 2 dnech a když jsem mu pak napsal o adresu na reklamaci, tak se už neozval a bude to přes týden. Další kousek beru u Meranoma.
5etter Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Kolik máte letos druhů? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Tady devět, dost jsem se na tom nadřel, dotáhnul jsem od zelináře pytel oloupaných ořechů.
mikymik Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 E36, já tomu tedy rozumím. Amfíbie mají takové své hypnokouzlo. V tom malém prostůrku, který odolá velkým tlakům, je zakonzervováno minulé století. Ale zřejmě jen to hezké z něho a možná právě i to, že občas nefungují, s tím souvisí
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 E36: tak tahle úprava mi přijde jako bezkonkurenčně nejlepší a nejlogičtější. S origo tahem je tahle luneta skvělá kombinace. A je dobře, že se umoudřily. Co si vzpomínám, tak moje 420tky vyváděly ze začátku taky psí kusy, ale pak to byly nakonec 100% spolehlivý hodinky. Kdykoli je vyndám ze šuplíku na ruku, chodí neochvějně a navíc s přesností 1.5 sec denně. A 090tky šlapou neochvějně rovnou už od začátku, ale zatím mi dělaj +15 sec denně, tak si snad sednou, sou přeci jen ještě úplně nový. Ale příště bych fakt koupil od Meranoma. Má je sice mírně dražší, ale je opravdu spolehlivej.
Svatoslav Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 E36: takhle s tou lunetou a tahem vypadají opravdu dobře. To víš než se dostaly do milující náruče, tak ta cesta byla strastiplná a určitě se to podepsalo i na chodu, ale teď už si doufám sednou a půjdou jak mají.
lub Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Nasadil jsem "lubův" třídolarový tah a v zásadě spokojenost. Články se nakonec ukázaly všechny jako plné, takže se jedná o titan nebo nějakou kosmickou slitinu budoucnosti. Snad mi neupadne ruka...co jsem nasadil tenhle náramek, tak jsem amfi přestal nosit. asi ho budu muset sundat. hadr je hadr, jak řiká přeceda.podle je to je nějaká mikroporezní ocel, nebo jsou duté jednotlivé dílky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se