Argon Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Ahoj, přikládám ti fotku z boku a k tomu přidávám srovnání s "originálem/předlohou". Nějak mi to dřív nevyšlo. Vypadá dobře, ale... abych řeklk pravdu, tak se mi nakonec z boku líbí víc jen ta s vroubky do půlky... Je to otázka, musel bych ji vidět na mým pouzdru....
Argon Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 A nakonec, abych Vás tu trochu popíchnul :-).. náhodou jsem narazil na zajímavý článek zde - https://en.wikipedia.org/wiki/Amfibia a je tam odkaz na Amfibia Raketa, vodotěsnost měly 40 ATM. Ani jsem nevěděl, že se něco takového vyrábělo.https://en.wikipedia.org/wiki/Raketa http://www.ebay.com/itm/USSR-watch-Raketa-amphibia-Petrodvoretz-diver-amphibian-poljot-/281868938808?hash=item41a0b2ae38:g:ZiIAAOSwcBhWWMlw
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Vojenské Amfibie z Čistopolu měly WR až 300m. Je to ale poměrně rarita. Raketa na tom dnes akorád parazituje.
Argon Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 In the 60's and 70's the Raketa Amphibia was equipped with movement "Raketa 2609" - tedy podle tohoto se vyráběli ve stejné době jako Vostok a právě tam uvádějí 40 ATM, automaty a 48 hod.rezervu... O těch novím ani nemluvím, ty jsou opravdu někde "mimo"...
martar Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Kluci, co máte furt s tím "hold", "akorád" apod.? To je nějaká internetová móda? Původně jsem myslel, že gramaticky správnou formu "holt", "akorát" atd.z nějakého důvodu automatická cenzura nebere a je to způsob, jak jí elegantně obejít, ale jak vidno, cenzura s těmito slovy problém nemá.. moc se omlouvám za OT, jen mi to vrtá hlavou.
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) No podle mě si hold akorád smýchal 2 info: 1.) In the 60's and 70's the Raketa Amphibia was equipped with movement "Raketa 2609"2.) a že moderní Rakety mají 48 hours, movement with Automatic rewinding system + 40 ATM WR Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem odjinud
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 To je rusky, voe...:-)Kluci, co máte furt s tím "hold", "akorád" apod.? To je nějaká internetová móda? Původně jsem myslel, že gramaticky správnou formu "holt", "akorát" atd.z nějakého důvodu automatická cenzura nebere a je to způsob, jak jí elegantně obejít, ale jak vidno, cenzura s těmito slovy problém nemá.. moc se omlouvám za OT, jen mi to vrtá hlavou.
Argon Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) No podle mě si hold akorád smýchal 2 info: 1.) In the 60's and 70's the Raketa Amphibia was equipped with movement "Raketa 2609"2.) a že moderní Rakety mají 48 hours, movement with Automatic rewinding system + 40 ATM WR Tak máš pravdu, teď jsem to pročetl líp a smíchal jsem opravdu dvě věci dohromady :-). Ovšem Amfibia Raketa byly také... Má je někdo? A co poměr kvality? Různé strojky, různá ATM... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Delawer
Argon Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Kluci, co máte furt s tím "hold", "akorád" apod.? To je nějaká internetová móda? Původně jsem myslel, že gramaticky správnou formu "holt", "akorát" atd.z nějakého důvodu automatická cenzura nebere a je to způsob, jak jí elegantně obejít, ale jak vidno, cenzura s těmito slovy problém nemá.. moc se omlouvám za OT, jen mi to vrtá hlavou. No jasný, normální azbuka, jako :-)
martar Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Ty Rakety jsou sice zajímavé, a kdoví, možná i sb?ratelsky ceněné, ale když vidím úzké ručky bez pořádné plochy pro lumi, šrouby na pouzdru a (asi) plastovou lunetu, řekl bych, ze funkčn? asi na divery Vostok Amfibia nemají.
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Dealawer - to si kreslil Ty, ne? :-)---- Ne, laicky - Raketa dělala tyhle 24h strojky asi jako jediná v SSSR a logicky byly tyto hodiny vytvářené hlavně do oblastí, kde se člověk nemohl moc orientovat podle slunce (severní oblasti SSSR, ponorky, námořníci, polárnici atd.), takže nějaká WR tam asi nebyla na škodu, ale aby to muselo mít WR 400/300m, to nevím. Podle mě zvládl Čistopol horko těžko pouzdra na 300m, pro armádu, někde je tu o tom článek; zbytek byl 200m. Na větší hloubky byly Vodolazy (btw, dneska měli tu jejich repliku v NOS stavu v Praze na blešáku - ovšem za 4999,- :-)Takže podle mě ty Rakety měly buď amfibie pouzdra (200m) dodané z Čistopolu nebo byly jen "voděodolné", což je tak nějak nic moc.Máš ale tedy pravdu, že pouzdro na Tvém obráku se šroubky v rozích vypadá jinak, než ty z Čistopolu... holt Rusko, kdo ví...
travex Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Myslím, že u 300m Amphibií byl technický problém hlavně se sklíčkem. Soudím podle toho, jak se s tím potýkali kucí z watch.ru, když se s Meranomem (a samozřejmě továrnou v Čistopoli) pustili do reinkarnace původního slavného 300m modelu. Plexi těch 300m nějak nechtělo dávat. Více na WUS nebo watch.ru, podle vkusu každého soudruha.
morbo Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Tak jsou doma; pouzdro lícuje, barva super, čísla mohly být trochu větší, ale člověk si nakonec zvykne ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Pěkný, pěkný, a jak jim sekne ta modrá guma!
morbo Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Pěkný, pěkný, a jak jim sekne ta modrá guma! Dík pane. Původně tam mělo přijít tohle, akorát jsem tenkrát nevěděl, že váženým zákazníkům to jako vyjádření úcty nosí z Číny pěšky, tak jsem nakonec pořídil silikon a jsem spokojenej parchant.
lub Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 v neděli odpoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Pekné foto inšpirované-Travexom?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se