Dizzy Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Hodinky moje, lod je Federace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Kua já si celou dobu lámu hlavu co je to za borca na tom dýnku on je to navigační důstojník Pavel Čechov. Díky za nápovědu.
Dizzy Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ano, ono se to moc nevi, ale Pavlovi je o mnoho a mnoho let (spise staleti) vice nez si jeho kolegove na Enterprise mysli.Prokecnul se treba v dokumentarnim filmu "Kdo truchli pro Adonise?" Kde mel dojem ze potkal boha Apolona a proto se mu predstavil svym plnym titulem (Car celeho Ruska), po te ho tedy Kirk okrike, ze to neni tak dulezita osoba aby musela vedet i tato tajemstvi. Kirk, Scotty a Kostra jsou jedini kteri vi o Pavlovi pravdu. U Spocka se uplne nevi zda vi nebo ne, kazdopadne ten je zase potomek elfu co odesli ze "stredozeme" takze mozna dela ze nevi, aby na sebe nepoutal pozornost.Jestli si myslite, ze Spock neni elf/potomek elfu tak se zamyslete na to jak konci historicka kronika "Pan prstenu" - Elfove odchazi ze stredozeme (dnes stredni Evropy) pres ocean na zapad a pak je uz nikdo nikdy nevidel. Elfska technologie vesmirnych letu je to co dostalo NASA do vesmiru a proto potrebovali Von Brauna - Evropana ktery se uz s elfskou technologii do kontaktu dostal a mel s ni zkusenosti.
Miroslav5 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Mám trochu poškriabané sklo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Co bude k obědu? Jinak hodinky moje, panenka dcery, pelech psa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 3. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2018 1.3. začalo meteorologické jaro, tak jedeme podle toho.
xxmikexx Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Dnes proběhl puldeni test čachtani v bazeně,naštěsti v pohodě.Šnorchl z brýlema je mladeho,hodinky moje :-D :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Dnes proběhl puldeni test čachtani v bazeně,naštěsti v pohodě.Šnorchl z brýlema je mladeho,hodinky moje :-D :-D Konečně pořádnej Frogman
malbur Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Vidíte?! Ha! Já to pořád řikám - hodinky bez řádné ochrany - nikdy! Tak! A máte to ! Od teď už s hodinkama nevycházím bez této vychytávky! pers184
xxmikexx Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Tak to vypadá zajímavě! Aj ta druhá verze neni marná ;-)
xxmikexx Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Mám trochu poškriabané sklo...Vem to zubní pastou whitening nejlepe,tu má doma každej,leštím to sní pořád
5etter Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Nedělní chvilka poezie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Jo, máme to ve skříňce v kuchyni, jak jsou talíře a tak. Omlouvám se, popletl jsem si fotky, měla tam být tahle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 (...) Omlouvám se, popletl jsem si fotky, měla tam být tahle: IMG_20180304_172451-01.png (...) ... což zřejmě znamená, že paní 5etterovou čeká místo západu slunce v poště překvapení v podobě děvčete na neděli ...
tombed Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Děsně mě fascinuje ta rudá hvězda a tančík... howno, vypouklé sklo neasi!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Kurňa chlape, ty chřestíš kvérama jak Putin před volbama! Mám raketu, kterou nikdo nesestřelí a časy, který nikdo neutopí
morbo Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 To je evidentně velice oblíbený model, wizard má úplně ty samý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se