tombed Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 To je evidentně velice oblíbený model, wizard má úplně ty samý.Ti jsou ty jeho. Mám je půjčené.
tombed Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 To je evidentně velice oblíbený model, wizard má úplně ty samý.Ti jsou ty jeho. Mám je půjčené.
wizard-ov Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Kurnik Tombede - jak ty maslostroje umíš nafotit, tak jsou hned sexyjakcyp ! A k Tobě, sednou ! Teď je z tebe ten správný balšoj aparatčik !
morbo Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Ti jsou ty jeho. Mám je půjčené. Jsem si hned říkal, že wizard nebude ten typ, co by točil a prodával hodinky.
tombed Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Kurnik Tombede - jak ty maslostroje umíš nafotit, tak jsou hned sexyjakcyp ! A k Tobě, sednou ! Teď je z tebe ten správný balšoj aparatčik ! Da, da. Jsem si hned říkal, že wizard nebude ten typ, co by točil a prodával hodinky.Wizzoš? Nikdy! :lol2:
mikymik Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Tady si někdo dělá legraci z amfíbijí? Z klenutého samoleštícího plastového sklíčka? Z 71^13 všemožných kombinací? Sem bude omezen přístup výrazněji než do prodejního vlákna
ultrawatch Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Měl bych dotaz na zdejší Amfibisty. Poslední dobou uvažuji o upgrade mých 090 a rád bych je vybavil průhledným dýnkem. Meranom nabízí dva typy. Jeden s menším průhledem a druhý s větším. Je mi jasné, že oba dva o něco zvednou výšku hodinek. Zajímají mně pocity z nosení, jak sedí, který je lepší,dojmy atd.popř, přidat nějaké fotky. Díky moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Všechno už se tady samozřejmě řešilo. Dával jsem i fotky, diskuze začíná tímto příspěvkem.Velký průhled vlevo je naprd. Vypadá to jak nádor na dýnku, je vyšší a to už přes únosnou mez. Nápisy jsou jakoby zboku. Není vidět jen strojek, ale i plastovej vymezovací kroužek, vypadá to blbě.Naopak dýnko s malým průhledem je elegantní, odhaluje pouze něco, takže je to jako nějaký rafinovaný spodní prádlo. Nápisy jsou lepší a celý to není tak vysoký.Taky jsem tehdá nevěděl, tak jsem koupil obě naráz. Dýnko s velkým průhledem jsem obratem prodal, dýnko s malým průhledem nosím k velké spokojenosti dodnes.
ultrawatch Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Všechno už se tady samozřejmě řešilo. Dával jsem i fotky, diskuze začíná tímto příspěvkem.Velký průhled vlevo je naprd. Vypadá to jak nádor na dýnku, je vyšší a to už přes únosnou mez. Nápisy jsou jakoby zboku. Není vidět jen strojek, ale i plastovej vymezovací kroužek, vypadá to blbě.Naopak dýnko s malým průhledem je elegantní, odhaluje pouze něco, takže je to jako nějaký rafinovaný spodní prádlo. Nápisy jsou lepší a celý to není tak vysoký.Taky jsem tehdá nevěděl, tak jsem koupil obě naráz. Dýnko s velkým průhledem jsem obratem prodal, dýnko s malým průhledem nosím k velké spokojenosti dodnes. Díky chlope, bylo mi jasné, že se to tady už někde probíralo, jenže vlákno je tak obsáhlé, že než bych to našel, tak asi zestárnu. A joo, půjdu do toho menšího dýnka, vlastně jsem si to myslel, tak jak jsi to napsal.
morbo Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Je to tak, všecko už tu je. Já žiju v tom, že travex čeká už jenom na ty martarovy superamfibie a pak celé vlákno vypublikuje pro laickou veřejnost na děrných štítcích, ať to máme všecko pěkně pohromadě. Vzhledem k tomu že už to v podstatě stojí jenom na vteřinovce tak tomu dávám max. dva tři roky.
deafslap Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 jedny vostoky se mi zastavily v natahovači, po natažení korunkou jdou. Jemný sovětský mechanismus se asi trošku zasekl tak uvidíme, co bude
Mr. Igelit Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak jsem si včera večer trochu nabil svoje Amfibie za účelem dnešního ponošení. Nastavil jsem datum (vždycky mám takovej blbej pocit když člověk furt lítá ručkama mezi 8-12 tam a zase zpátky), pak nastavil čas, zašrouboval korunku a jal se nabíjet dál, aby rezerva vydržela do rána. Tentokrát se však kromě kyvadýlka ozýval ještě nějaký zvuk navíc :-) Jako by tam něco do něčeho naráželo... Nutno podotknout, že při cca posledních třech přejezdech 8-12 mi při návratu na 8 sekundovka vždycky nárazově vyletěla tak o 10 sekund dozadu. No, nicméně hodinky jdou a do rána se časově nijak neodchýlily. Pro sichr jsem dneska oblékl SKX a Vostoky nechám zase vybít a uvidím, co se bude dít příště...
5etter Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak buď jste protiruští trollové, anebo je to prostě jenom důkaz, že amfibie jsou hodinky, které mají duši.
mikymik Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Po tom všem, co tu bylo napsáno, nechápu, jak někdo u amfibií může nastavovat datum metodou "tam a zpět".
5etter Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Po tom všem, co tu bylo napsáno, nechápu, jak si někdo může pořídit amfibie s datumovkou
mikymik Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Datum je jediná komplikace, která dává smysl.
5etter Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 To je pravda, ale pokud se nastavuje tak komplikovaně a ještě má člověk u toho strach, aby něco neulomil, je to spíš k vzteku. To si raději ušetřím komplikace a vyberu ciferník bez data.
Mr. Igelit Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 No, přejíždět ciferník 15x dokola se mi nechtělo. A díky mé lehčí formě obsedantně kompulzivní poruchy je nemůžu vzít na ruku bez správně nastaveného datumu, ať to stojí co to stojí :-) Příští Amfibie budou bez datumu, to vím jistě...
mikymik Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Nesprávné datum mít nelze, to chápu. Já po dvou týdnech čekání, kdy nastane shoda dat na hodinkách a v kalendáři, hodlám nasadit první amfíbie a pak, jak řekl pan Lenin, už jen nosit, nosit, nosit.
Mr. Igelit Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak tohle mě nenapadlo - jsi genius! Přitom taková blbost. To mi vnese pořádek do rotace hodinek a nebudu trpět traumatem, jak unosím tolik hodinek! (doposud jsem na to měl pokaždé dvoutýdenní rozvrh)A v mezidobích budu nosit svoje hlavní nodate hodinky, které stejně nosím nejčastěji. Minimálně tohle budu aplikovat na Vostoky a Primky, kde je nastavení datumu očistec. Děkuju!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se