Frostie Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Kurňa, jsou to potápky, tak si je přece nebudu do bazénu sundávat, ne? IMG_20180610_202801-01.pngno do bazénu já nesundavám ani wr 3 bar, copak o to. Ale ta kůže to asi dlouhodobě nebude schopna ustát....
5etter Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Už jsi viděl, že bych měl na nějakých amfibiích dlouhodobě stejnej řemen?
Frostie Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Už jsi viděl, že bych měl na nějakých amfibiích dlouhodobě stejnej řemen? to je taky pravda, jednou se to nepose.e...
travex Odesláno 10. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru k tomu říká: 5etter si koupil kožený zulu, samozřejmě výhodně, z Číny, ale smrděl tak, že ho dva měsíce větral za kurníkem, nepomohlo, tak to z toho dostává máčením.
5etter Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Když už jsi to teda práskl, tak tě mírně poupravím - 7 měsíců!!!
lub Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Sluší jim to i pod palmami tohle jsou fakt pěkný, povedený hodinky. tehdá jsem se rozmýšlel, až už byly fuč.
Svatoslav Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Mě se líbí ty 420, co má travex.
martar Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 (upraveno) Ty travexovo červený jsou pecka.. a to se mi RadioRoom cifr kdysi nelíbil. Jinak z mýho hloubkovýho ponoru nebylo nic kvůli problémům s uchem. Tak aspoň dodržuju dress code. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. června 2018 uživatelem martar
travex Odesláno 12. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Šaty dělají člověka, ale toho ponoru je fakt škoda.
5etter Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Já se můžu ponořit tak akorát do cisterny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 12. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2018 No dobře, ale tak snad si nejdřív upravím ten čouhající řemen ne? Tady se vůbec nebere ohled na lidi s lehčí formou OCD.
KAL Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 tohle jsou fakt pěkný, povedený hodinky. tehdá jsem se rozmýšlel, až už byly fuč.Já se rozhodoval mezi žlutou a tadytou verzí.. a na tu žlutou jsem nakonec neměl kule:) Ale nelituju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shaggy Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Na FB Meranoma mu někdo zkritizoval u těch tahů zapínání spony. Je u toho i video. Ty články teda vypadají sakra tlustě. https://www.facebook.com/joven.chiew/videos/10209515328200290/Tak uz je doma. 30.5. posielali a od 11.6. bol u nas na poste! Cize ani 2 tyzdne to netrvalo. Parada!Nic take ako na videu sa nekona. Poistka je pevna a ani omylom sa neotvori. Skor by som povedal, ze ide dost tazko hlavne zavrieť.Za tie peniaze uplna parada. Sent via IPoAC
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Paráda, sou opravdu moc pěkný! Tady je vidět, že lidi toho kolikrát napovídaj... A i ta koncovka tahu je docela pěkně napasovaná. Gratulace a ať slouží!!
little_w Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 A hele, nacelnik si rekl: "Co jeste nemam?" "Vrtulnik." Gratuluji
5etter Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Kim má prej svůj vlastní vlak... Řemen ok, šéfe? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Tak uz je doma. 30.5. posielali a od 11.6. bol u nas na poste! Cize ani 2 tyzdne to netrvalo. Parada!Nic take ako na videu sa nekona. Poistka je pevna a ani omylom sa neotvori. Skor by som povedal, ze ide dost tazko hlavne zavrieť.Za tie peniaze uplna parada. Sent via IPoACTak na tom tahu jsou parádní. Skoro mě mrzí,že jsem je Andymu pustil
AndyAaron Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Ja se zas priznam, ze mne ten tah z tech fotek az tak nesedi. Brus vypada jinej nez brus hodinek a lestenej stred je jak na kapitalistickejch roladach. Ale mozna to je jen tou fotkou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se