Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kurňa, jsou to potápky, tak si je přece nebudu do bazénu sundávat, ne?

attachicon.gifIMG_20180610_202801-01.png

no do bazénu já nesundavám ani wr 3 bar, copak o to. Ale ta kůže to asi dlouhodobě nebude schopna ustát....

Odesláno

Už jsi viděl, že bych měl na nějakých amfibiích dlouhodobě stejnej řemen? :)

to je taky pravda, jednou se to nepose.e... :)

Odesláno

Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru k tomu říká:

5etter si koupil kožený zulu, samozřejmě výhodně, z Číny, ale smrděl tak, že ho dva měsíce větral za kurníkem, nepomohlo, tak to z toho dostává máčením.

Odesláno (upraveno)

Ty travexovo červený jsou pecka.. a to se mi RadioRoom cifr kdysi nelíbil.

Jinak z mýho hloubkovýho ponoru nebylo nic kvůli problémům s uchem. Tak aspoň dodržuju dress code.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

tohle jsou fakt pěkný, povedený hodinky. tehdá jsem se rozmýšlel, až už byly fuč.

Já se rozhodoval mezi žlutou a tadytou verzí.. a na tu žlutou jsem nakonec neměl kule:) Ale nelituju.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Na FB Meranoma mu někdo zkritizoval u těch tahů zapínání spony. Je u toho i video. Ty články teda vypadají sakra tlustě.

https://www.facebook.com/joven.chiew/videos/10209515328200290/

Tak uz je doma. 30.5. posielali a od 11.6. bol u nas na poste! Cize ani 2 tyzdne to netrvalo. Parada!

Nic take ako na videu sa nekona. Poistka je pevna a ani omylom sa neotvori. Skor by som povedal, ze ide dost tazko hlavne zavrieť.

Za tie peniaze uplna parada.

63dc126404a6d6689263ef10c20a935f.jpg6907a97add79482ef2957e37e461be3c.jpg

Sent via IPoAC

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Paráda,  sou opravdu moc pěkný! Tady je vidět, že lidi toho kolikrát napovídaj... A i ta koncovka tahu je docela pěkně napasovaná. Gratulace a ať slouží!!

Odesláno

Tak uz je doma. 30.5. posielali a od 11.6. bol u nas na poste! Cize ani 2 tyzdne to netrvalo. Parada!

Nic take ako na videu sa nekona. Poistka je pevna a ani omylom sa neotvori. Skor by som povedal, ze ide dost tazko hlavne zavrieť.

Za tie peniaze uplna parada.

63dc126404a6d6689263ef10c20a935f.jpg6907a97add79482ef2957e37e461be3c.jpg

Sent via IPoAC

Tak na tom tahu jsou parádní. Skoro mě mrzí,že jsem je Andymu pustil
Odesláno

Ja se zas priznam, ze mne ten tah z tech fotek az tak nesedi. Brus vypada jinej nez brus hodinek a lestenej stred je jak na kapitalistickejch roladach. Ale mozna to je jen tou fotkou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...