mkshort Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Jen bych teda ještě nesměle dodal, že mám dvoje hodinky z bronzovým pouzdrem, ale na žádných nic zeleného nemám. Ruce od nich samozřejmě zelené také nemám! Pokud necháš jen postupně stárnout tak bych řekl, že to nehrozí, Komandirskie jsem nosil i v létě ty nové mám měsíc. Zřejmě hodně záleží na podílu mědi.Nechci zbytečně rejpat, ale je to spíš mosaz než bronz, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk
travex Odesláno 1. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Je to tak, komandirskie jsou pochromovaná mosaz. Taky jsem to bronzové dával do uvozovek, jakože si hrajeme na hogo fogo.
travex Odesláno 1. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 7kg zrní/100 vajecTo jde, v zimě je spotřeba vždycky trochu vyšší. A tyhle zařízení prý dobře zvládají biosložku.
lub Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 To jde, v zimě je spotřeba vždycky trochu vyšší. A tyhle zařízení prý dobře zvládají biosložku.až jim 5etter nainstaluje do kloaky ty turba, co při nočních šichtách dává na tajňačku z repasovaných dílů dokupy, tak se kladení zvýší na 150.
travex Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 A pak je ani nebude stačit chytat.
5etter Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Furt mě láká vyzkoušet kůži, jednou za čas to zkusím, ale připadá mi, že to naživo moc nefunguje. Mám pocit, že výsledek je podobnej, jako když pejsek a kočička vařili dort. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem 5etter
Marcus Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Potápky na kůži jsou prostě blbost, ať si říká kdo chce co chce.Ovšem rally řemen na potápkách, to je ještě vyšší level. Top jsou pak potápky na pilot řemenu s nýty.
Roman-ZA Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 ten, ktory si tam dal urcite nie
morbo Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Ta kombinace je, pravda, trošku nezvyklá, zato máš ale moc pěknou kancelář.
travex Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Byl čas přejít zpět na mosaz. Než vychladl čaj, byla akorát chvilka přelíznou lunetu citrónem a navrátit jí lesk.
Svatoslav Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Byl čas přejít zpět na mosaz. Než vychladl čaj, byla akorát chvilka přelíznou lunetu citrónem a navrátit jí lesk.Dobrá práce a když člověk spojí příjemné z užitečným, tak to nemá chybu. Stále mě láká ještě něco odchromovat. Možná Vostok Patrtner, ty mají mosazné pouzdro. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem Svatoslav
malbur Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Já bych teda řekl, že správná kůže jim celkem sluší i když tohle pravda nejsou úplně klasické amphibie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se