Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na druhou stranu mi ale prijdeten cifr trochu podezrelej. Tohle rozvrzeni jsem na netu nenasel. Chybi hacek nad azbukovym i, ktery z nej dela j, u napisu 17 kamnej, ????? ?? ???? nema mezeru mezi mo a cccp, ty zeleny indexy asi bez lumi.... Tezko rict.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

I ten tank na tom ciferníku je nějaký rozmazaný. On by ciferník z Vostoků na Ruhla strojek bez úprav asi ani nepasoval si myslím. Vzhledem k tomu, že Ruhla kombinaci hnědého ciferníku a zelených indexů používala, tak je to asi přetisk nějakého polotovaru.  Vtipný, kdo ví co za tím může být? Nudící se učni hodináři na praxi?

Odesláno

http://www.hablemosderelojes.com/forum/showthread.php?53495-Un-nuevo-Komandirskie-3AKA3-FALSO-!!!

Sou to fejkové Vostoky,par let se v tom pohybuju a už sem na ně narazil mnohokrát,takže žadnej bastl,to by jich nebylo tolik stejných.

No teda... Na to, ze bude nekdo fejkovat vostoky bych nevsadil ani kopejku.

Na druhou stranu, kdyz se ted padelaj i primky, tak se neni co divit.

Odesláno

Dnes som priniesol darcu organov a ked som ho otvoril,tak namna cumi Ruhla.Koho uz len toto napadne.Kupodivu strojcek funguje.strojcek

Je v tom Ruhla nebo je to naka cina za dolar?

Odesláno

Hlavně bychom je měli jednohlasně odsoudit, ať z toho není zase nějaká zbytečná polízanice, až sem nakoukne vedení a zjistí, že se tady bavíte o fejkách a dáváte sem i fotky.

Navrhuji to rychle zamluvit. 

Ukrajinský bastl v dokonalém sladění se stolními hodinami

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Je v tom Ruhla nebo je to naka cina za dolar?

Je to taky ?dolarovy? strojcek,ale mne velmi pripomina Ruhlacky ?budikovy? strojcek,co toho casu dederoni pouzivali.

Odesláno

Zjistil jsem, že amfibie 150 jsou pravděpodobně moje vůbec nejfotografovanější hodinky. To je, co?!

Žádný sejka, žádná casia, ale ruský hodinky!

A navíc - už je mám asi tejden v kuse na ruce, jenom občas přehodim řemen.

A co teprve až budou nový lunety, už se nemůžu dočkat :smile_anim:

takže jedem:

Odesláno

Sundavat ci nesundavat? Asi by to vydrzely, ale neda mi to.

konkrétně na tohle jsou asi přecejenom lepší plasťáky, jednak mám rád své zápěstí a potom taky ta ozubená kolečka :)

Ňa, ja som zas modoval. Pribudla luneta z ebayu a vlozka od dagaza. Uz je to skor Doxtok jak Vostok  :)

tyjo, pěkně odladěná a promyšlená modifikace, super!

stejně je prdel, jaký možnosti ty amfibie nabízej. od rudých hvězd, tanků a migů po krasavice, na jaký se ani věhlasný značky nechytaj. a to si to člověk udělá sám doma za pár korun.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...