Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

delší dobu uvažuji o koupi Amfibií, ale stále se nedokáži rozhodnout mezi 710 a 150 pouzdrem. Teď k tomu navíc přibylo ještě 020 SE, které se mi také líbí (a navíc 710 je ve staré a nové verzi :frusty: ). To je na mě už moc a zatím mě to "chrání" před koupí dalších hodinek, ale nechrání mě to před časem stráveným u internetu a porovnáváním fotek.  :helpsmilie:

Není tu někdo z okolí Pardubic, kdo je má a byl by ochoten mi je ukázat na živo, případně umožnit vyzkoušet na ruce... ?

Odesláno (upraveno)

Zdravím ve spolek!

Tak jsem to nevydržel a po půl roce procházení tohoto vlákna několikrát tam a zpět jsem se konečně rozhoupal a nechal si nadělit k narozeninám tenhle krásnej kousek. Jsem vážně nadšenej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem RivieraKid
Odesláno

Dobrá volba! Gratuluji k narozeninám i k hodinkám! Když už jsme u narozeninových hodinek... ty jsou prostě nejlepší :)

Děkuji!

Přesně tohle pouzdro v matu byla moje druhá možnost... Taky moc pěknej kousek!

Odesláno (upraveno)

Zdravím ve spolek!

Tak jsem to nevydržel a po půl roce procházení tohoto vlákna několikrát tam a zpět jsem se konečně rozhoupal a nechal si nadělit k narozeninám tenhle krásnej kousek. Jsem vážně nadšenej.

Moc pěkný.

Pouzdro je klasická 710ka, nebo nějak povrchově upravená?

Edit:

Tenhle cifr (i černej) se dá někde sehnat? Nikde jsem ho samostatně nenašel.

Upraveno uživatelem filltos
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Pouzdro je klasika, se signovanou korunkou, ciferník je kupříkladu k nalezení zde  :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jo aha, tak to promiň, já myslel, že sháníš ten modrej :)

Odesláno

A zkoušel jsi do Meranomu přímo psát jestli ho mají skladem? Nevím jestli je to ještě aktuální, ale dřív bývala většina ciferníků na dotaz.

Pěkné varianty tohohle motivu má i favinov, ale za trochu jiné ceny...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Moc pěkný.

Pouzdro je klasická 710ka, nebo nějak povrchově upravená?

Edit:

Tenhle cifr (i černej) se dá někde sehnat? Nikde jsem ho samostatně nenašel.

Už tu jsou rychlejší odpovědi...

Ano myslím že to je klasická 710, jen teda celkově to je SE edice s tím že jsem to hodil na nato. Ta modrá guma co na nich byla je pro mě nepoužitelná... Moc krátká. A ten ciferník jsem teda našel taky pouze jen v modrý... Viz odkaz od LONGINES.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...