Valderek Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Odesláno 17. března 2019 Přezuto Odesláno z mého LLD-L31 pomocí Tapatalk
lub Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Odesláno 17. března 2019 pozdrav z výletu posílá lub Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 Pozdrav z výletu posílá mikymik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jeanda Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 Ahoj,delší dobu uvažuji o koupi Amfibií, ale stále se nedokáži rozhodnout mezi 710 a 150 pouzdrem. Teď k tomu navíc přibylo ještě 020 SE, které se mi také líbí (a navíc 710 je ve staré a nové verzi ). To je na mě už moc a zatím mě to "chrání" před koupí dalších hodinek, ale nechrání mě to před časem stráveným u internetu a porovnáváním fotek. Není tu někdo z okolí Pardubic, kdo je má a byl by ochoten mi je ukázat na živo, případně umožnit vyzkoušet na ruce... ?
Dokusan Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 Po několika Amphibiich jsem nakonec zakotvil u 420tek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Odesláno 18. března 2019 vsechny co jsi vypsal jsou dobra volba.ja uz delsi dobu nesundal 150, i kdyz podobne pouzdro 710 je mozna tvarove libivejsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krutor Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Dokusane to mas nejaky perlon? :-) Hod tady kdyztak odkaz. dik
RivieraKid Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 (upraveno) Zdravím ve spolek! Tak jsem to nevydržel a po půl roce procházení tohoto vlákna několikrát tam a zpět jsem se konečně rozhoupal a nechal si nadělit k narozeninám tenhle krásnej kousek. Jsem vážně nadšenej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2019 uživatelem RivieraKid
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Dobrá volba! Gratuluji k narozeninám i k hodinkám! Když už jsme u narozeninových hodinek... ty jsou prostě nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RivieraKid Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Dobrá volba! Gratuluji k narozeninám i k hodinkám! Když už jsme u narozeninových hodinek... ty jsou prostě nejlepší Děkuji! Přesně tohle pouzdro v matu byla moje druhá možnost... Taky moc pěknej kousek!
filltos Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 (upraveno) Zdravím ve spolek! Tak jsem to nevydržel a po půl roce procházení tohoto vlákna několikrát tam a zpět jsem se konečně rozhoupal a nechal si nadělit k narozeninám tenhle krásnej kousek. Jsem vážně nadšenej.Moc pěkný. Pouzdro je klasická 710ka, nebo nějak povrchově upravená? Edit:Tenhle cifr (i černej) se dá někde sehnat? Nikde jsem ho samostatně nenašel. Upraveno 23. března 2019 uživatelem filltos
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Pouzdro je klasika, se signovanou korunkou, ciferník je kupříkladu k nalezení zde
filltos Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 To vím, to je jen modrej. Ale černej nemaj skladem a nechce se mi je brát po jednom kvůli poštovnýmu...
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Jo aha, tak to promiň, já myslel, že sháníš ten modrej
filltos Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 V pohodě, sháním oba, ale chci je vzít najednou.
malbur Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 A zkoušel jsi do Meranomu přímo psát jestli ho mají skladem? Nevím jestli je to ještě aktuální, ale dřív bývala většina ciferníků na dotaz. Pěkné varianty tohohle motivu má i favinov, ale za trochu jiné ceny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RivieraKid Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Moc pěkný. Pouzdro je klasická 710ka, nebo nějak povrchově upravená?Edit:Tenhle cifr (i černej) se dá někde sehnat? Nikde jsem ho samostatně nenašel.Už tu jsou rychlejší odpovědi... Ano myslím že to je klasická 710, jen teda celkově to je SE edice s tím že jsem to hodil na nato. Ta modrá guma co na nich byla je pro mě nepoužitelná... Moc krátká. A ten ciferník jsem teda našel taky pouze jen v modrý... Viz odkaz od LONGINES.
mikymik Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Zakouti. A zadne Svedsko, prava ceska kotlinka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 No, a jelikož jsem tatrman a nevšimnu si takovou dobu SZ od mikymika, tato fotka je určena především jemu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 Taky tě zdravím, Miky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se