Svatoslav Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Longi, máš úplnou pravdu jsou úplně "obyčejné" než si koupíš první. Zjistíš, že si je můžeš dotvořit k obrazu svém, no pak potřebuješ další. Ty samozřejmě taky nestačí a už jedeš.
lub Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Zjistíš, že si je můžeš dotvořit k obrazu svém pěkně vyladěnou kolekcičku sis vytvořil. ..my tradiční kolečko po návštěvách..
Svatoslav Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Díky, Ty je máš taky hezky vychytané. Předseda taky. Není tu špatných hodinek.
Mari Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Chtěl jsem napsat něco podobného jako Mr. Igelit aka LONGINES. Přemýšlel jsem, proč mám ty blbé amfibie tak rád. Je to proto, že si na nic nehrajou. A za ty prachy nabízí asi dvakrát tolik, co by člověk čekal
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Tak tak. Akorát teda !!!VY!!! ste šikovný, já sem jelito, co si svejma křivorukejma paznehtama neumí kolikrát ani zkrátit tah - u 090-tek sem to pěkně po..., sem tak nešikovnej, až chudáka dobráka 5ettera kvůli těm mým kopytům zabanovali, zkrátit tah u Neptunů sem už po dvou rozlámanejch zkracovačích tahu rovnou vzdal, ani sem se tu "nepochlubil", pravíce si, že jako jsou mi sice trochu volný ale jde to, ale teda že s těma kopytama fakt bych měl něco udělat. Ale co? A jak? Fakt koukám jak tu ste šikovný - lunety, tahy, řemínky, ručičky, ciferníky, třeba i datový věnce, no prostě cokoliv. O tom si já můžu leda tak nechat sladce zdát
Svatoslav Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Longi, jsi moc sebekritický. Musíš vše vidět z té lepší stránky. Nám ostatním se hodinky poškrábou, tobě ne.
Roman-ZA Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Tak tak. Akorát teda !!!VY!!! ste šikovný, já sem jelito, co si svejma křivorukejma paznehtama neumí kolikrát ani zkrátit tah - u 090-tek sem to pěkně po..., sem tak nešikovnej, až chudáka dobráka 5ettera kvůli těm mým kopytům zabanovali, zkrátit tah u Neptunů sem už po dvou rozlámanejch zkracovačích tahu rovnou vzdal, ani sem se tu "nepochlubil", pravíce si, že jako jsou mi sice trochu volný ale jde to, ale teda že s těma kopytama fakt bych měl něco udělat. Ale co? A jak? Fakt koukám jak tu ste šikovný - lunety, tahy, řemínky, ručičky, ciferníky, třeba i datový věnce, no prostě cokoliv. O tom si já můžu leda tak nechat sladce zdát nie si jediny, kto ma lachtaniu chorobu a mat poskrabane hodinky, tak by ma hvizdlo!
morbo Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Nápad za pětset - todle si dám na hrob - aspoň budu mít jistotu, že to nikdo neukradne,
Valderek Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Pánové co prosím používáte za přípravek na odstranění škrábanců z plast. sklíčka ? Díky.
travex Odesláno 19. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Morbo, měl jsi zvolit raději toto nářadí.
morbo Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 To je nějakej speciální vrut nebo k čemu se to používá?
travex Odesláno 19. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 To je nebozez, nechá se s tím vrtat koleno.
lub Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Pánové co prosím používáte za přípravek na odstranění škrábanců z plast. sklíčka ? Díky.zubni pastu
5etter Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Lube, neodsekávám v holých větách, ale pěkně celou popíšu celý postup, ne?Asi takhle: Opatrně naneseme malé množství zubní pasty -asi velikosti hrášku- na ocelový kartáč a krouživými pohyby intenzivně leštíme povrch sklíčka. Nemáme-li doma ocelový kartáč, můžeme místo něho použít drátěnku. Leštíme tak dlouho, dokud jasně neuvidíme ručičky a ciferník. Majitelé hodinek renomovaných švýcarských značek vybavených sklíčky s oboustrannou antireflexní vrstvou tomu říkají "efekt mizejícího sklíčka". My necháme zmizet sklíčko skutečně a tím se úplně zbavíme škrábanců, které v něm byly vyryty.
Valderek Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Lube, neodsekávám v holých větách, ale pěkně celou popíšu celý postup, ne?Asi takhle: Opatrně naneseme malé množství zubní pasty -asi velikosti hrášku- na ocelový kartáč a krouživými pohyby intenzivně leštíme povrch sklíčka. Nemáme-li doma ocelový kartáč, můžeme místo něho použít drátěnku. Leštíme tak dlouho, dokud jasně neuvidíme ručičky a ciferník. Majitelé hodinek renomovaných švýcarských značek vybavených sklíčky s oboustrannou antireflexní vrstvou tomu říkají "efekt mizejícího sklíčka". My necháme zmizet sklíčko skutečně a tím se úplně zbavíme škrábanců, které v něm byly vyryty.Děkuji pěkně za vyčerpávající odpověď Odesláno z mého LLD-L31 pomocí Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Nebude pak do nich foukat? Bez toho sklíčka, nevim, nerozumim tomu Jinak tu máte hezky obrázkově, modelově, barevně i vesele
lub Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 (upraveno) nezlobte se, ale otázka zněla = jaký přípravek. a to jsem napsal.ještě teda doplnim, že "to dělám" palcem (u ruky).ale tady se člověk vděku stejně nedočká. dnes ráno mě napadla skvělá myšlénka, jak ještě vylepšit pouzdro na 150. pokud zrealizuji a nezkurvím, tak se pochlubím. edit: Svátku, prosímtě, už tu to možná bylo, ale, co to máš za meš na těch 420? moc jim sluší, že bych jim ho taky pořídil. díky. Upraveno 20. dubna 2019 uživatelem lub
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se