Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

To je obávaný žralok černomořský.

5etter tys jim teda dal na frak. Jedna jediná fólijka, která není vidět, nic neváží, je bez barvy a zápachu, nic by hodinečkám krásnejm neudělala, jen by je tam tichounce a nenápadně chránila :(

Odesláno

Ryba sem, ryba tam...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Původně jsem dnes chtěl jít na pivo, ale nakonec zůstanu raději doma a dám si lahváče.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Fakt dobrý, dík. Ten druhej obrázek taky dobrej, ale jestli to má být odpověd na mou poznámku o zdejší hravosti, je třeba vzít v potaz, ze jsem tvůj rébus luštil pri nákupu v Lidlu a zapomněl kvůli tomu koupit mlíko, takže jsem tam musel znova :D

Odesláno (upraveno)

junaci, objavili sa v Meranome Neptuny, tak by som sa chcel spytat, ci by nemal niekto zaujem o moje Amfibie - 2ks mody s hladkou lunetou. viem, ze je to nehodne, ale inak sa neda. viac info dam do spravy. 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

junaci, objavili sa v Meranome Neptuny, tak by som sa chcel spytat, ci by nemal niekto zaujem o moje Amfibie - 2ks mody s hladkou lunetou. viem, ze je to nehodne, ale inak sa neda. viac info dam do spravy. 

Tak snad té výměny nebudeš litovat...  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...