Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyjo, ochranu korunky má kdekdo, ale ochranu krčku hřidelky ma jen náčelník... to jsem si doteď nevšiml. Co to zas ti tataři vymysleli za fičuru?

Odesláno (upraveno)

Když jsem viděl tu Vincentku podávánou rozprašovačem, tak jsem si na ňu taky vzpomněl. Kurňa, já bych si zase přihnul! A to su abstinent.

Edit: na frndžalicu, ne na posranou rohožku

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Tyjo, ochranu korunky má kdekdo, ale ochranu krčku hřidelky ma jen náčelník... to jsem si doteď nevšiml. Co to zas ti tataři vymysleli za fičuru?

Ona je to vlastně pořád ochrana korunky, takhle vypadá vyšroubovaná.

BgCP2zT.png

Odesláno

Tak som si vymenil cifer a remienok na 25USD použitých hodinkách z Ruskej federácie cez ebay :-) Niekomu som tu videl presne túto kombináciu tak som ju opajcol :-) + remeň a cifer asi 10 USD spolu.

post-12849-0-81074400-1562490703_thumb.jpg

post-12849-0-05036300-1562490717_thumb.jpg

Odesláno

Ona je to vlastně pořád ochrana korunky, takhle vypadá vyšroubovaná.

BgCP2zT.png

Diky, travexi, špatně jsem přečetl fotku, nenapadlo mě, že je užší partie s jiným povrchem součástí korunky. Maš to pěkný a funkční :)

Odesláno (upraveno)

Turbíny mě zpočátku vůbec nebraly, ale postupně se mi začaly líbit natolik, že bych o nich i uvažoval, kdybych doma neměl přeplněno.

Jsou takový správně námořnický, ta luneta mi připomíná kormidlo.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

A kluci, upřímně, jak je to s tou přesností? Amphibie se otevírají opravdu jednoduše, nic se výrazně nepoškozuje. Já je vždy vyladím na cca COSC, pak sjedu 2 km do hospody na kole, pak nevím, pak se zase vrátím a můžu seřizovat znova a to mě nebaví. To třeba 7S26, ETA nebo současná Miyota 8210 nedělá. Chce to třetí kousek? Ideálně 24h stroj jak radí Londži?  :(

post-9855-0-72397900-1562626690_thumb.png

Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, já už nic neseřizuju, páč čím sem starší, tím větší sem manuální lachtan. Ale co si všímám, tak se mi tohle na Amfibiích nikdy nedělo a to je další z důvodů, proč je mám tak rád, prostě si jedou furt stejně. Napadlo mě ale, třeba je to hloupost, jestli když to poštelujete na přesnost, jestli se teda nepohne trochu i ta druhá páčka ( ta na přesnej chod setrvačky). Pamatuju si, že u Raket a Poljotů to tak bohužel bylo, bylo to dost otravný a těžký, takže po seštelování přesnýho času se musela vracet i ta druhá na svý místo. To mě napadá jako jediný možný vysvětlení. Když si to člověk ohlídá, tak potom si jedou opravdu furt stejně to svý. Ale běžnej smrtelník na tomhle štelování nechá spoustu nervů a i nadávek na adresu Rusů :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...