Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty už ses zase vydal k Sauronově věži? No ale je teda fakt, že dneska bylo parádně - sunburst jak víno.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsem tím chtěl vyjádřit pomíjivost dnešní uspěchané doby; luxusní hodinky jako symbol času, který nemilosrdně odkrajuje minuty a dny našich životů, které vyplňujeme hledáním dalších a dalších nových hodinek, coby pozlátka, zpodobněného symbolicky formou rezavého plotu. Ale to snad každej pochopil.

Odesláno

Ja jsem to teda pochopil tak, že fotka Amfibek a všudypřítomný koroze má zocelit křehkýho Lonžiho, až sem najde cestu. Něco jako "těžko na cvičišti, lehko na bojišti"...

Odesláno

Přátelé, kam se poděl kolega LONGINES?

Už skoro dva týdny žádný příspěvek a u toho posledního přízvisko *Guest, které je vyhrazeno virtuálním sebevrahům...

Jsem z toho volaký zmetený. Stalo se něco, zatímco jsem se čachtal na Jadranu?

Lonži, posílám ti fotku z posledního ponoru tohoto léta. Akorát jsem při tom přemlouvání paní 5etterové zapomněl přezout na amfibie, takže sorry.

Také mi to nedá spát. Londži, zrezlá korunka nepotěší, ale tohle nám přece nemůžeš udělat. Zahraji na city a přikládám velmi smutnou fotku foliovníku.

?????, ??? ???

Odesláno

Myslím, že Lonži tu naznačoval něco o roční pauze od amfibek. Mám takový pocit, že až sem za rok mrkne a najde tu roční sérií rezavejch fotek, tak si tu pauzu ještě prodlouží :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...