morbo Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Ty už ses zase vydal k Sauronově věži? No ale je teda fakt, že dneska bylo parádně - sunburst jak víno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 22. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Takže ta rajčata přece jenom došla, to je fajn.
morbo Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Ano, ve 100+1 zahraničních zajímavostí jsem si totiž přečetl, že je docela dobrý to dát na sluníčko, a to si myslím tomu hodně pomohlo.
travex Odesláno 22. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Já tam četl, že ze slunka v Austrálii osleply ovce, tak opatrně s tím.
morbo Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Už jsme to snědli, tak snad to bude cajk. Btw od té doby, co mám zakázaný dávat amfibie na strom, tak fotím, kde se dá, ale tak nějak pořád cítím, že tomu cosi chybí ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 22. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Třeba tímto bys mohl zavést nový styl, rezavá branka. Se mi to líbí.
morbo Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Jsem tím chtěl vyjádřit pomíjivost dnešní uspěchané doby; luxusní hodinky jako symbol času, který nemilosrdně odkrajuje minuty a dny našich životů, které vyplňujeme hledáním dalších a dalších nových hodinek, coby pozlátka, zpodobněného symbolicky formou rezavého plotu. Ale to snad každej pochopil.
travex Odesláno 22. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Já s tím souhlasím, jen jsem to pochopil po to "Jsem".
martar Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Odesláno 23. září 2019 Ja jsem to teda pochopil tak, že fotka Amfibek a všudypřítomný koroze má zocelit křehkýho Lonžiho, až sem najde cestu. Něco jako "těžko na cvičišti, lehko na bojišti"...
morbo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Odesláno 23. září 2019 Pěkná fotka. Na ty provazy se radši neptám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Odesláno 23. září 2019 Tak dokud sem nahoře, tak ještě jedna z neděle. Já vím, já vím, dávno sem měl říct ženě, ať ten stůl natře, ale v poslední době nějak nestíhám ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 23. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2019 To si snad může sama všimnout a nemusíš to pořád připomínat.
morbo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Odesláno 23. září 2019 Tak sám víš, jak to je. Když je pán měkkota, čeládka zvlčí!
travex Odesláno 23. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2019 Jo, ale snad ti nikdo poroučet nebude. Navíc takový vostoky nemá ani štěpanický baron.
mikymik Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Odesláno 23. září 2019 Přátelé, kam se poděl kolega LONGINES?Už skoro dva týdny žádný příspěvek a u toho posledního přízvisko *Guest, které je vyhrazeno virtuálním sebevrahům...Jsem z toho volaký zmetený. Stalo se něco, zatímco jsem se čachtal na Jadranu? Lonži, posílám ti fotku z posledního ponoru tohoto léta. Akorát jsem při tom přemlouvání paní 5etterové zapomněl přezout na amfibie, takže sorry. Také mi to nedá spát. Londži, zrezlá korunka nepotěší, ale tohle nám přece nemůžeš udělat. Zahraji na city a přikládám velmi smutnou fotku foliovníku. ?????, ??? ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Odesláno 24. září 2019 Světlo ve tmě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Odesláno 24. září 2019 Po úspěchu rezavé branky jsem si uvědomil, že musím vytrvat a pokračovat v tomhle poslání dál. Fotka se jemnuje rezavý lauf. Tohle je pro tebe, Lonži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Odesláno 24. září 2019 Myslím, že Lonži tu naznačoval něco o roční pauze od amfibek. Mám takový pocit, že až sem za rok mrkne a najde tu roční sérií rezavejch fotek, tak si tu pauzu ještě prodlouží :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se