povolnyj Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Já úplně na vteřiny nehraju, pokud nemají hodinky hacking, tak to vůbec neřeším. Musím zaklepat, ale ráno jsem fakt jen pohladil tu páčku regulace do mínusu a od té doby jsou hodinky na vteřinu v appce přesně. Mám kliku. Jestli to bude do 10s/den v libovolném směru, tak to neřeším. Jinak mě ty hodinky fakt baví a zatím mám pořád na co se dívat. Super. Želvy budou chvíli ve winderu .
povolnyj Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Tak co myslíte? Ten origo tah je strašný žrout chlupů.
Tomix Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 pekný remeň velmi, kde sa dá taký zohnať? Tak co myslíte? Ten origo tah je strašný žrout chlupů.
filltos Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 (upraveno) Tipoval bych nějakej Vintage Tropic z cheapestnatostraps.com? Upraveno 2. listopadu 2019 uživatelem filltos
povolnyj Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2019 Je to tropic z uncleseiko původně pro želvy, kupodivu je na amfibiich úplně ok.
travex Odesláno 3. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2019 Mám tu pro vás krátkou reportáž z terénu.
povolnyj Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Ještě by to chtělo trošku deště. . Já po drcnuti uvnitř hodinek zatím za poslední dva dny 2.9s/den do plusu. Takže Vostoky umějí . Ve dne na ruce, v noci na boku.
lub Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 travexi, ta malovaná buchtička pouští draka za vocas. takhle by jí to nelítalo. ..po delší době petrolejový krasavice. to jsem pokaždé příjemně překvapenej, jak jsou to pěkný hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 travexi, ta malovaná buchtička pouští draka za vocas. takhle by jí to nelítalo. Jo, drží to jak panna penis.
filltos Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2019 Se picnu, nevydržel jsem a další jsou na cestě...
mkshort Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Zdar. Chystám se na takový malý projektík, ke kterému bych potřeboval 24h strojek Vostok 2431B a, bohužel, v Meranomu je zrovna vyprodáno. Neví někdo o nějakém jiném kanálu na koupi? Nemusí vlastně být ani nový, stačí funkční, takže koukám i na eBay, ale tam na samotný 2431 stroj člověk moc nenarazí, jsou tam povětšinou jen nové celé hodinky. Potřeboval bych k tomu ale i nějaké pouzdro, které budu upravovat, ideálně 420, tak nakonec bude asi nejlepší pořídit celé nové, neboť sečtená cena v Meranomu za 2431B a 420 je $65, za což se to na eBay-i dá sehnat dohromady v podobě celých hodinek... Pokud má někdo nějaký lepší nápad, jak to zrealizovat, sem s ním. Předem dík za tip! Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem mkshort
little_w Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2019 2431 v pouzdre 420 jsem nevidel, ale jinak zkus Komadirskie.
mkshort Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2019 Harwey jedny prodava, ale trochu se mi prici ?znicit? fungl nove hodinky svymi experimenty. Radeji bych recykloval neco starsiho nebo to dal z dilu. Mozna prehodnotim a zacnu s 12h modelem. Sent from my iPhone using Tapatalk
morbo Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 up Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Součástí Večera legend v brněnském Semilassu byl mikrosraz amfibistů. Překvapivě jsem se tam nesetkal s travexem, ale s neaktivním členem fóra, s nímž mě pojí dlouholeté přátelství a jemuž jsem letos na jaře doporučil nákup amfibií. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zvuková zkouška naší nejoblíbenější kapely Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skalňáci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Indikátor dodržování pitného režimu se zastavil přesně proti dvanáctce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nájčoc kůličstájl, taváryšč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
povolnyj Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Když vidím ty spokojené ciferníky amfibiii, muselo to stát za to Sent from my motorola one action using Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 To nato jim sedí parádně.
travex Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Kolega elektrikář měl takový sušák, že mi v hluboké noci zapípá zpráva, jestli nám prý teče voda.
5etter Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Jo, jel jsem nočním rozjezdem okolo travexovy dači, tak mě napadlo, že bych se stavil na skleničku. Ale dělal mrtvýho brouka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se