travex Odesláno 27. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2019 Na počest posledního pěkného dne sem dám ještě něco. Nepřátelé 090 prominou a odvrátí zrak.
Hardslimer Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Kuci, co se deje? Kazdy den se kocham pohledem na vase Amfibie a ono uz tri dny nic.......
povolnyj Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Po dvou měsících konečně doma včetně malého dárku.
povolnyj Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Viktor měl nějakou prodlevu než to dal na poštu . Museli jsme si párkrát napsat. Už jsem byl blízko zrušení. Na eBayi.
kudrnac Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Ten ramecek kolem datumovky jim sekne... Bez Londziho je tady trochu nuda :-( Zatracena koroze...
Tomix Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Konečne doma Ruské mašiny Inak to menenie dátumu je pekný úlet.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2019 uživatelem Tomix
Mari Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Zkráceno, nasazeno Trochu jsi nevychytal datum, přeju příjemnou zábavu Ale s tím pěkným okýnkem to snad nebude taková otrava.
povolnyj Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Máš pravdu, už opraveno. I s tím "express" přehozením datumu to byl z 1 na 31 docela boj.
Hardslimer Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Ja dam vzdy zpet na 6 a pak dopredu na 1. Jde to celkem dobre....no, chvalitebne.
povolnyj Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Některý detaily na těch amfibkách jsou vážně moc hezký Jdou +33s/den. Někde jsem četl, že si je uživatelé štelují sami . Nevíte jak na to? Díky díky. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem povolnyj
filltos Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Akorát to chce notnou dávku trpělivosti, stačí malilinkej posun, ale to si oťukáš. Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem filltos
povolnyj Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Už jsem to nepatrně pohladil a za minulé 3 hodiny necelá 1s do plusu, tak uvidíme.
mikymik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Fascinaci tímto bočním pohledem musí zažít každý správný amfibista. Tohle byla moje druhá fotka poté, co jsem Je vyndal z krabičky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fett Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Doporučuju při seřizování si nevšímat vteřinovky, protože stačí pár prudkejch pohybů a jde úplně mimo (má nezávislý pohon, nebo tak nějak mi to bylo vysvětleno). Doporučuju seřídit přesně minutovou ručičku, třeba v celou hodinu, a za pár dní ji zase v celou hodinu zkontrolovat, případně poštelovat strojek. Vteřiny neřešit. Hlavně se ty hodinky musí pořád nosit, aby byly hodně natažený, jinak rychlost kolísá. Já jsem se fatalisticky rozhodl nijak je nešetřit, už je prakticky neodkládám, nosím je i na kolo a když je jednou za pár dnů seřizuju, většinou jdou tak do půl minuty pozadu. Rámeček kolem datumovky - bledá závist!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se