Valderek Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Dane dík . . . normálně byly k mání v Rusku v meranomu.
Hardslimer Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Tak to jsem slepy jak poleno.Ok, znovu to omrknu a poradne. Dik.
Valderek Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Ale myslel jsem celé hodinky, ne jen cifr, aby bylo jasno Tak to jsem slepy jak poleno.Ok, znovu to omrknu a poradne. Dik.
Valderek Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Dane jeste mam tyto potapece nodate. Kdybys hledal. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Hardslimer Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Mno, ja shanim klasickeho potapece na modrem nodate cifru v pouzdre 420.Jeste taky koukam po modre tricku.Toz tak.
Valderek Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Tak hledej, hledej Mno, ja shanim klasickeho potapece na modrem nodate cifru v pouzdre 420.Jeste taky koukam po modre tricku.Toz tak.
malbur Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Co já vím, tak klasický modrý potápěč bez data existuje jen v nějaké raritní sovětské verzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mno, ja shanim klasickeho potapece na modrem nodate cifru v pouzdre 420.Jeste taky koukam po modre tricku.Toz tak.
Hardslimer Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 No prave. V 420 jsem to nenasel. Takze si to budu muset poskladat.
filltos Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Jestli bude z čeho, nevím o žádném cifru samostatně k prodeji.
malbur Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Meranom má cifry i na dotaz: https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/dials/vostok-watch-any-watch-dial.html případně na ebay se dá ledacos sehnat ;-) https://www.ebay.com/itm/RUSSIAN-VOSTOK-AUTO-AMPHIBIAN-WATCH-420656-NEW/143047288359?hash=item214e486627:g:sZsAAOSw7rdaYPXH
malbur Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Neklasický nodate na výletě Upraveno 8. března 2020 uživatelem malbur
ten blbej Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Na ty malburovi stosedmdesátky tady čubrňákuju už nějakou dobu, sou to krásný hodinky. Já bych si asi vybral spíš ty níže uvedené. JENOMŽE ty nemaj potápěče a hlavně tak nádhernej modrej cifr. JENOMŽE tydlencty černý maj zase datum (což modrý nemaj) a navíc maj dle mě krásný indexy. Ale vizuálně sou modrý s potápěčem prostě celkově šmrncovnější a hezčí - tak a co teď mám dělat??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. března 2020 uživatelem ten blbej
malbur Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Popravdě nevědět, že se jedná o ikonického Scuba Dude na tom modrém cifru, tak jdu taky asi do těch černých. Až na tu datumovku. Já jsem jinak "chamtivý", co se týká funkcí, ale datumovka na Vostokách se od 2 a více kusů mění v čiré zlo... Nejspíše stejnou modrou barvu cifereníku a datumovku k tomu mají i tyhle: https://meranom.com/en/amphibian-classic/17/vostok-watch-amphibian-classic-170865.html https://www.instagram.com/p/B6huBipDtMm/ Sice bez potápěče ale zase s motivem z legendárních Kompresorů
morbo Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Tady na ty tocne sem kazdymu rikal: neber datumovku, nebo se z toho zlaznis. Ale je to marny.
Xenomorfus Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Já měl s datumovkou a bylo to úplně v pohodě, prostě jsem ji ignoroval a nenastavoval datum....
travex Odesláno 9. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2020 To tě ale museli naučit na kurzu přežití ne?
ten blbej Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Jo, ty modrý nemaj ale bohužel přidanou hodnotu 24 h, což bych si chtěl nahamounit taky Ty kompresory znám, ale když už, tak bych chtěl ty stránkách u meranoma s minerálním sklem. Jenomže ty sou tak nějak jaksi out of fernet stock A co má bejt z datumem? Natáhnu, nařídim a jedu, nebo?
Xenomorfus Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 To tě ale museli naučit na kurzu přežití ne? Mně datum nezajímá. Občas si nenařídím ani hodinky. Já se na toho potápěče zkrátka rád díval. A co lítá kolem mi bylo fuk .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se