Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co já vím, tak klasický modrý potápěč bez data existuje jen v nějaké raritní sovětské verzi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mno, ja shanim klasickeho potapece na modrem nodate cifru v pouzdre 420.
Jeste taky koukam po modre tricku.
Toz tak. :)

Odesláno (upraveno)

Na ty malburovi stosedmdesátky tady čubrňákuju už nějakou dobu, sou to krásný hodinky. Já bych si asi vybral spíš ty níže uvedené. JENOMŽE ty nemaj potápěče a hlavně tak nádhernej modrej cifr. JENOMŽE tydlencty černý maj zase datum (což modrý nemaj) a navíc maj dle mě krásný indexy. Ale vizuálně sou modrý s potápěčem prostě celkově šmrncovnější a hezčí - tak a co teď mám dělat???

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ten blbej
Odesláno

Popravdě nevědět, že se jedná o ikonického Scuba Dude na tom modrém cifru, tak jdu taky asi do těch černých. Až na tu datumovku. Já jsem jinak "chamtivý", co se týká funkcí, ale datumovka na Vostokách se od 2 a více kusů mění v čiré zlo...

Nejspíše stejnou modrou barvu cifereníku a datumovku k tomu mají i tyhle:

https://meranom.com/en/amphibian-classic/17/vostok-watch-amphibian-classic-170865.html

https://www.instagram.com/p/B6huBipDtMm/

Sice bez potápěče ale zase s motivem z legendárních Kompresorů

Odesláno

Jo, ty modrý nemaj ale bohužel přidanou hodnotu 24 h, což bych si chtěl nahamounit taky :) Ty kompresory znám, ale když už, tak bych chtěl ty stránkách u meranoma s minerálním sklem. Jenomže ty sou tak nějak jaksi out of fernet stock :(

A co má bejt z datumem? Natáhnu, nařídim a jedu, nebo?

Odesláno

To tě ale museli naučit na kurzu přežití ne?

:clap:  Mně datum nezajímá. Občas si nenařídím ani hodinky. Já se na toho potápěče zkrátka rád díval. A co lítá kolem mi bylo fuk  :lol2: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...