Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, je to hrozný. Já už teda nic novýho nekupuju, ale jak sem teď hledal jednu starou fotku té lunety pro filltose, tak sem zjistil, že těch fotek už mám za ty roky fakt hodně. Přemýšlím, jestli by paní morbové udělal větší radost nástěnný kalendář, nebo fotokniha, zatím váhám, tak kdyby vás něco napadlo ....

Jinak tu fotku co sem hledal sem samozřejmě nenašel, tak aspoň takhle.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jestli je paní Morbová, jako paní Mladá, tak by jí potěšila dovolená... Ale soubor hodinek v ceně dovolené, v kalendáři? To nevím...

Odesláno

Co si tak vybavuju, tak vše lícovalo, nasazení taky v pohodě. Celkový dojem ve stylu Tvl ruský Seiko. Jestli jseš v pohodě s SKX a spol. tak si myslím, že tě žádné nepříjemné překvapení nečeká.

Ale je taky možné, že to co jsem zkoušel já, strouhal úplně jiný žák z úplně jiné čínské třídy ...

Odesláno

Co si tak vybavuju, tak vše lícovalo, nasazení taky v pohodě. Celkový dojem ve stylu Tvl ruský Seiko. Jestli jseš v pohodě s SKX a spol. tak si myslím, že tě žádné nepříjemné překvapení nečeká.

Ale je taky možné, že to co jsem zkoušel já, strouhal úplně jiný žák z úplně jiné čínské třídy ...

Ja nerozumim te potrebe snizovat poctive udelane hodinky na uroven Seiko s jejich krivymi rehauty a posledni dobou dost nevkusnym designem...

Odesláno

Hele, já nic nesnižuju, tak mě nechte bejt ... a neserte mě, nebo to udělám jak mi radil Já ml., prodám všechny amfibie a odletím s rodinou na půlroční dovolenou kolem světa. 

Odesláno

@ moralisti: A já se ptám, kde jste byli, když microbrandy vykrádaly filltosovy amfibie?

Uz aspon vim proc mi to prislo jako hezky hodinky :)
Odesláno (upraveno)

Ja nerozumim te potrebe snizovat poctive udelane hodinky na uroven Seiko s jejich krivymi rehauty a posledni dobou dost nevkusnym designem...

Jsem si slovo rehaut musel zadat do googlu, protože jsem to nikdy neslyšel. Ale jsem si jistý jedinou věcí, kdyby jej do hodinek daly, byl by taky nakřivo.

dvAhYYV.png

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Jsem si teď uvědomil ještě jeden důležitý argument. Výhoda no-date cifru spočívá mj. v tom, že když už se provalí fotka, jak se ve 14:05 místo práce poflakujete u vody, dá se šéfovi nakecat, že je to ze soboty.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...