malbur Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Mně datum nezajímá. Občas si nenařídím ani hodinky.To nic není, já si občas nenařídím ani datumovku, ani čas a ještě k tomu si nechám hodinky doma v šupleti.
AndyAaron Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Hosi, tady ma kazdej Amfibii nekolik kusu, tak snad stridam kusy na ruce, kdy je to pro me datumove vyhodne, neasi? A co má bejt z datumem? Natáhnu, nařídim a jedu, nebo?Ty jsi jeste blbej. Az zmoudris, tak uvidis, ze nenatahnes, nenaridis, maximalne jedes
ten blbej Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 To jako ty hodinky nefungujou nebo co?
xvoloda Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Ja to kvuli otravnymu serizovani data poslal pryc a jestli jeste nekdy prikoupim, jedine bez. Jak neni rychloposuv, je to pakarna. Ale po tom pouzdru a pohledu pres vypoukly plexi se mi styska
ten blbej Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Jo jako že datum nemá rychloposuv - no jéééžíííš, vy ste tady ale banda fajnovek A ještě něco vám na nich nevoní ? Když je nosím, nemá rychloposuv cenu moc řešit, když je nenosím, jednou za den-dva s nima párkrát zakvrdlám sem a tam a mám po problému. Pokud je odstavim na delší dobu, tak mě už tahle absence moc trápit nemusí, páč to znamená, že se moje zápěstí nadchlo už pro něco jinýho
travex Odesláno 10. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2020 To máš těžký, kucí jsou tady ve vlákně zvyklí jen na fajnové zboží.
Valderek Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Musím uznat, že s datem u Amfibií to je pěkně za trest ..... taky preferuji pouze nodate
morbo Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 Abychom to téma nějak uzavřeli, tak pro nováčky připojuju klasické 4fázové schema vývoje ohledně datumovky v amfibiích (btw to sem si nevymyslel, všechny citace jsou z místní znalostní báze, nebo jak tomu cirkusu tady budem řikat). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Odesláno 11. března 2020 po dlouhy dobe sem vytahl patiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 .... datum - nařizovals?ne... cekal sem az bude 11. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 15. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Upraveno 15. března 2020 uživatelem travex
morbo Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Odesláno 15. března 2020 Pekne ona man show JJ, travex, to je starej stand-up komik . Taky něco přihodím, pestrost fotek muší bejt . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 15. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2020 A kolikrát jsi během toho adjustoval?
morbo Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Odesláno 15. března 2020 Vlastně sem to ani nepočítal ... https://i.makeagif.com/media/8-03-2015/01ucr4.gif
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se