Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tebe jsem se ani neptal Romane, máš je doma v krabičce pod dvěma utěrkama a nechce se Ti zvednout ani víčko :)

Takto nemas vobec pravdu. Napr. ich mam na ruke aj teraz a mal som aj vcera :)

Odesláno

Hlavně nepanikařte, jsou to potápky.

No dobře, občas se objevil nějaký exces, ale je to daň za tu cenu - občas někdo vylosuje černého Petra. 

5etter se dnes naloží do vany a potom jistě udělá reportáž, osobně teda doufám, že jen textovou  :)

Dobré ráno

Čtu to až teď, takže musím konstatovat, že jsem travexovu přání nevyhověl a vanu si nenapustil. Nicméně jsem svoji novou amfibii podrobil zjednodušenému Frostie testu, když jsem ji pod různými úhly vystavoval proudu vody tryskající z kohoutku a posléze s ní divoce máchal v napuštěném umyvadle, kde jsem ji nakonec nechal pěkně odležet až do doby, kdy si partnerka chtěla vyčistit zuby a přišla za mnou s otázkou, co to zase má znamenat a pohledem, který občas vrhají děti na dědečka, který už se asi dočista zbláznil.

Výsledek je potěšující. Atmosféra uvnitř pouzdra je sice zatuchlá jako carský režim, nicméně žádná kapička kondenzátu se na skle neobjevila. Vzhledem k tomu, že naši vlast neomývá žádné moře a letos jsem se koupal jen na Kadlecáku, kde hloubka vody dosahuje úctyhodné 2 metry, považuji tento výsledek za dostatečný a mým účelům plně vyhovující.

Nyní bych si dovolil pár obrázků, při jejichž tvorbě jsem se nechal volně inspirovat slavnými díly zdejších mistrů.

martar style

post-33141-0-87984200-1475556241_thumb.jpg

Jeronimo style

post-33141-0-51713900-1475556250_thumb.jpg

travex style

post-33141-0-26573000-1475556257_thumb.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

:D z veškeré mé amatérské tvorby jsi vybral jako typickou tu fotku s kachničkou, jo? :)

Pokud jde o odolnost, všechno moje amfibie byly minimálně ve třech, některé i v sedmi metrech. Škráby ani vlásečnice na skle nemám, a to jsem leštil za ty dva roky snad jen jednou. Vlastně i to byl důvod jejich pořízení, chtěl jsem si ověřit, zda jsem schopen nosit Moony s hesalitem. Kde ovšem vlásečnice přibývají rychleji, než mi je milo, jsou všechny lešt?né partie pouzdra. Šlo by to vyřešit stejn? jako sklíčko doslova za pár minut sitolem, ale peču na to.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

Kachnička mě kdysi zaujala tak, že jsem si ji dokonce stáhl do počítače. Myslím, že to bylo s SKX007, které jsem v té době baštil.

Svou původní rybičku jsem dávno ztratil. Pak jsem měl nůž DUKLA, který se mi tenkrát líbil víc, protože byl větší a drsnější. Ten mám, myslím, ještě v šuplíku u našich. Tuhle jsem našel v šuplíku, když jsme vyklízeli věci po předcích. Jinak mě nože, flinty a tydlety voloviny neberou.

Travexe jsem chtěl původně parodovat s namotanou šňůrou, ale nenašel jsem potřebné rekvizity a nechtělo se mi kvůli tomu chodit ven. Tak jsem se volně inspiroval fotkama s dalekohledem a buzolou :)

Jestli vás to zaujalo, tak jsem potěšen  :notworthy:

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Dobré ráno

Čtu to až teď, takže musím konstatovat, že jsem travexovu přání nevyhověl a vanu si nenapustil. Nicméně jsem svoji novou amfibii podrobil zjednodušenému Frostie testu, když jsem ji pod různými úhly vystavoval proudu vody tryskající z kohoutku a posléze s ní divoce máchal v napuštěném umyvadle, kde jsem ji nakonec nechal pěkně odležet až do doby, kdy si partnerka chtěla vyčistit zuby a přišla za mnou s otázkou, co to zase má znamenat a pohledem, který občas vrhají děti na dědečka, který už se asi dočista zbláznil

Sorry, ale to co jsi provedl, se nedá nazvat ani tragikomickou parodií na zjednodušený Frostie test...  :( To jsem běžně dělal s kalkulajdami CA53W, které mají pouze WR a ne WR20 bar...

Odesláno

No byl to takový fake Frostie test. Ale účel splnil. S o moc horšími podmínkami se moje hodinky stejně nesetkají.

JJ, v pohodě... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...