Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já myslím že tím pádem máme dýnko na limitku vyřešené.

Btw když už jsme u toho potápění tak přikládám snímek z dnešního tzv. Morbova sifonového testu. Hodinky byly vystaveny 10minutovému radiálnímu působení sifonového sloupce při pokojovém tlaku. Zatím to vypadá že dobrý.

post-35198-0-05117600-1476733425_thumb.jpg

Odesláno

Studená sprcha, to je moje.

Bacha na vliv brněnské extra chlorované vody na obnaženou lunetu. Ať ti nezezelená jak kostelní věž.

Pěkně!!! Zrovna dneska jsem byl s roční dcerkou na plavání. Takovej odznáček, to by byl pěkný dárek za dokončení kurzu :)

Otec má doma odznaků mraky, sbírá to, ale tenhle si teda nepamatuju. Z tohodle soudku se mi vždy nejvíc líbila PRAKTICKÁ DÍVKA.

morbo: Fotka super a s návrhem na limitní dýnko beze zbytku souhlasím. Komu by se to zdálo blbý, může si místo DĚTÍ vygravírovat MUŽŮ.

Odesláno

Vy tři jste se hledali, až jste se našli :D já se sem chodím regulérně bavit. Díky, pánové :)

Odesláno

Vy tři jste se hledali, až jste se našli :D já se sem chodím regulérně bavit. Díky, pánové :)

Čtyři, martare, čtyři!

Já mám jenom strach, až se potkáme na prvním srazu amfibistů, aby se neukázalo, že jsme ve skutečnosti nudní patroni, co srší vtipem jenom za klávesnicí. I když jednou jsem měl tu čest osobně potkat náčelníka a celkem dobrý... :)

Odesláno

Včera jsem u sebe neměl fotky z posledního ponoru, tak je doplním teď. Morbovi stačí sklínka se sifonem, já se raději ponořím mezi krunýřovce (Ancistrus amfibiacus). Více u mě.

To dřevo v pozadí je prý kus nějakého voru Kon-Tic-Tac nebo tak nějak. Přítelkyně to ulomila v nějakém muzeu v Norsku, když tam byla v létě na služebce. Přesně takovej kus dřeva jsme sháněli do akvárka. 

post-33141-0-35113700-1476803278_thumb.jpg

Odesláno

Objednal jsem si dalsi kousek. Pro pripad, ze by se prvni hodinky rozbily. Bez amfibek bych uz mesic nevydrzel. Od zde zminovaneho Ebay prodejce KOCHE-VIKTO. Je sice nejlevnejsi, ale dopravu ma drazsi, takze to vychazi srovnatelne s ostatnimi. Po 25 dnech zacinam byt nervozni. Ruska step je sice sirosira, ale po tak dlouhe dobe by mohlo aspon naskocit sledovaci cislo v trackingu ruske posty.

Zkusim mu napsat, kde to vazne.

Odesláno

Včera jsem u sebe neměl fotky z posledního ponoru, tak je doplním teď. Morbovi stačí sklínka se sifonem, já se raději ponořím mezi krunýřovce (Ancistrus amfibiacus)...

Páni, tys objevil nový druh? Fishbase uvádí 66 platných druhů krunýřovců rodu Ancistrus (108 včetně synonym), ale A. amfibiacus mezi nimi není :D každopádně po těch amfibkách dost jde, a nedivím se mu. S touhle lunetou jsou k sežrání.

Odesláno (upraveno)

Objednal jsem si dalsi kousek. Pro pripad, ze by se prvni hodinky rozbily. Bez amfibek bych uz mesic nevydrzel. Od zde zminovaneho Ebay prodejce KOCHE-VIKTO. Je sice nejlevnejsi, ale dopravu ma drazsi, takze to vychazi srovnatelne s ostatnimi. Po 25 dnech zacinam byt nervozni. Ruska step je sice sirosira, ale po tak dlouhe dobe by mohlo aspon naskocit sledovaci cislo v trackingu ruske posty.

Zkusim mu napsat, kde to vazne.

Klid, v Rusku 1000 km a 1 měsíc jsou základní jednotky s možností statistické chyby... Stejně tak slova nědaleko / za uglom, což může být klidně i oněch 1000 km. Ale přeji ti, ať se hodinek dočkáš co nejdříve v dobrém stavu.

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Mne prisli relativne rychlo, cakal som ze pridu tak o 2 tyzdne. Nemusel som ist na colnicu :clap: Posielal ich 07.10., za postovne si ratal 13,50 USD.

Odesláno

Jo to je fakt, když jsem se posledně bavil s kamarádem, co se zrovna vrátil z Ruska, tak to začínalo nějak takhle:

- Kdes tam byl?

- Kousek od Moskvy, asi 450 km.

@ Martar: To on jen tak stojí a kouká tím obrovským okem.

Odesláno

Spominam si, ako som sa pocas vysky vlakom vracal z Kosic domov, nejakych 250km - 4,5 hodiny. V kupe som mnou isla nejaka Ruska/Ukrajinka, netusim ani odkial isla. Ta za celych 250km pomaly ani nepohla a ja som uz ohryzal klucky a isiel vyliezt z vlaku :D

V Maticke Rusi maju ine ponimanie vzdialenosti a casu.

Odesláno

Jo to je fakt, když jsem se posledně bavil s kamarádem, co se zrovna vrátil z Ruska, tak to začínalo nějak takhle:

- Kdes tam byl?

- Kousek od Moskvy, asi 450 km.

@ Martar: To on jen tak stojí a kouká tím obrovským okem.

450 km? To se v Rusku chodí pěšky, pohodlnější na kole... :)

Odesláno (upraveno)

O hodinu později a o pár ulic dál. Asi nahodím zpátky originální lunetu, když se pohybuju v travexově rajónu, abychom nebyli jak dva kouhouti na jednom smětišti :)

Sorry za mizernou kvalitu fotky, lepší vybavení jsem v práci ne(s/z)?chrastil  nenašel...

post-33141-0-59307700-1476892376_thumb.jpg

edit: Teď koukám, že taky nemám moc zarovnáno. No, byla to rychlovka, abych to stihl... 

Upraveno uživatelem 5etter

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...