Přejít na obsah

Chronovýlet do země zvané Norsko

marosh

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník swanieck

Krásné !!!

Od Kuvajtu napadení sním o norsko-švédském tripu. Ale tři baby doma, to znamená jediné.....musíme na dovču přesně opačným směrem k teplejší vodě......Ale jak říkal vůdce, "es kommt der Tag" a fakt to jednou příjde.

Tož hezky jste provětrali zasmogované a zaprášené plíce v čistém skandinávském luftu....a co koupačka v moři....proběhla a nebo jste nesebrali odvahu ?????

A co ty kapitalní úlovky.....nepřehánějte, ale zároveň nás vůbec nešetřete a rozpřáhněte paže, ať víme jaké "mobidiky" jste tam ze studených vod tahali.

W

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, co jsme tahali, nebyly zrovna monstra. Na norské poměry takové střenky, ale na grilu chytly tu správnou smrtelnou barvu a chutnaly výborně.

Napsal člověk, co ryby nežere...(udělal jsem vyjímku a jednu makrelu jsem dal)

Tomu fishingu jsme ale dali jen tak hodinku, itinerář byl nabitý a už nás tlačil čas.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Krása, v Bergenu prší 365 dní v roce a vy tam chytnete takové parádní počasí.

Já byl v Norsku letos v létě a z 10 dní nám pršelo 9, ale s tím se musí počítat.

Jediný den, kdy nepršelo a bylo nádherné počasí, jsme dělali norskou národní túru - přechod hřebene Bessegen mezi jezery Gjende a Bessvatnet.

Uvidím jak příští rok, ale Norsko mi učarovalo.

Odkaz ke komentáři

No Maroshu musím Ti říci že jste to pojali opravdu velkoryse.

Na prvním místě byl asi vůbec ten nápad na tu bojovku a následují moc hezké fotky a super popis vašich aktivit.

Jezdím tam 16 let a dostal jsem po přečtění depku, že tam jedu až  v květnu.

Děkuji !!!!

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

Ne, ne. Další část už nebude. Na začátku každého dalšího příspěvku, kde jsem vkládal další fotky jsem napsal i jakýsi nadpis, jakože to je pokračování.

Nechtěl jsem totiž zakládat nové vlákna, což jsem si při tvorbě nadpisu pro příspěvek neuvědomil a hloupě jsem tam dopsal tu I.část.

Jinak jsme si užili i spoustu zábavy a smíchu při dlouhé jízdě autem nebo na základně u Hasni, ale to byl humor situační a tady by už ztrácel smysl, kdybych ho nějak popisoval.

Trošku mě mrzí, že ostatní členové výpravy se zatím tváří, jako bych jel jen já.

A nepřispějou nějakým svým postřehem nebo fotkou.

Ostatním děkuji za pochvalné reakce.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...