quest987 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 díky za skvělej a poutavej report, krásná země to Norsko asi bude, ale na mne by tam byla asi moc zima. Fotky taktéž super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Krásné !!! Od Kuvajtu napadení sním o norsko-švédském tripu. Ale tři baby doma, to znamená jediné.....musíme na dovču přesně opačným směrem k teplejší vodě......Ale jak říkal vůdce, "es kommt der Tag" a fakt to jednou příjde. Tož hezky jste provětrali zasmogované a zaprášené plíce v čistém skandinávském luftu....a co koupačka v moři....proběhla a nebo jste nesebrali odvahu ????? A co ty kapitalní úlovky.....nepřehánějte, ale zároveň nás vůbec nešetřete a rozpřáhněte paže, ať víme jaké "mobidiky" jste tam ze studených vod tahali. W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) To, co jsme tahali, nebyly zrovna monstra. Na norské poměry takové střenky, ale na grilu chytly tu správnou smrtelnou barvu a chutnaly výborně.Napsal člověk, co ryby nežere...(udělal jsem vyjímku a jednu makrelu jsem dal)Tomu fishingu jsme ale dali jen tak hodinku, itinerář byl nabitý a už nás tlačil čas. Upraveno 21. října 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Maroshu, super zábavná reportáž z krásné země a taky pěkné fotky synci máte. Chystám se tam příští rok a Vašich poznatků určitě využiju. Už se těším na další sraz kde budete muset podrobně reportovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Pěkné čtení a fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Krása, v Bergenu prší 365 dní v roce a vy tam chytnete takové parádní počasí.Já byl v Norsku letos v létě a z 10 dní nám pršelo 9, ale s tím se musí počítat.Jediný den, kdy nepršelo a bylo nádherné počasí, jsme dělali norskou národní túru - přechod hřebene Bessegen mezi jezery Gjende a Bessvatnet.Uvidím jak příští rok, ale Norsko mi učarovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 ... Super poctenicko i super pokoukani, moc hezky fotky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) No Maroshu musím Ti říci že jste to pojali opravdu velkoryse. Na prvním místě byl asi vůbec ten nápad na tu bojovku a následují moc hezké fotky a super popis vašich aktivit. Jezdím tam 16 let a dostal jsem po přečtění depku, že tam jedu až v květnu. Děkuji !!!! Upraveno 21. října 2013 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Super jste to měli kluci, a moc pěkně se to čte Maroshu Sakra, úplně jsem dostal chuť někam vyjet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 fajne jak cyp, davam deset aldaku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Jak z časopisu Lidé a země a možná ještě lepší. Pěkný fotky, vtipný komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Mariáne, velmi povedené Měli by si tě najmout v National Geographic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Děkuji za pěknou reportáž a fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Bezva výlet chlapi, díky za čtení a obrázky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Skvely report, zavzpominal jsem pri pohledu na radu snimku.. Btw v cem spociva alda test? Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 marian parada, vylet co stoji za to a vyborne doprovodne slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 výborná reportáž Mariane ... aspoň na chvíli jsem cestoval s Váma ... nelze než zdravě závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Mariane, já cestoval taky s váma a čekám netrpělivě na pokračování, když jsi to sám nazval I.část. Fakt pěkný foto a poutavé popsání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Ne, ne. Další část už nebude. Na začátku každého dalšího příspěvku, kde jsem vkládal další fotky jsem napsal i jakýsi nadpis, jakože to je pokračování.Nechtěl jsem totiž zakládat nové vlákna, což jsem si při tvorbě nadpisu pro příspěvek neuvědomil a hloupě jsem tam dopsal tu I.část. Jinak jsme si užili i spoustu zábavy a smíchu při dlouhé jízdě autem nebo na základně u Hasni, ale to byl humor situační a tady by už ztrácel smysl, kdybych ho nějak popisoval. Trošku mě mrzí, že ostatní členové výpravy se zatím tváří, jako bych jel jen já.A nepřispějou nějakým svým postřehem nebo fotkou. Ostatním děkuji za pochvalné reakce. Upraveno 22. října 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se