Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoj, dříve než vyberu SBNN015 nové, zkusím se ještě poradit, zda mi něco neuniká.

Hledám tool ( lepší quartz hodinky) na velikosti až tolik nezáleží (ne však menší, než 40mm) - podmínkou je tah, guma, ideálně nějaký lepší quartz a vyšší vodotěsnost.

Cena do 25k

Já vlastně potřebuju jen říci, že nic lepšího v quartzu do téhle ceny, než konzervy, není. dík.

*UX nechci

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Peta-Biker
Posted (edited)

Měl jsem U1 i UX a lumi a její kvalita teda není to, co jsem schopen v této kategorii tolerovat.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Peta-Biker
Posted

Trochu OT.

Já se rozhodl udělat tool watch z titanových Junghans Mega. Že maj WR 50 je jedno.

V životě před chmagem jsem neutopil ani digi od vietnamců a nikdy jsem je nešetřil.

Posted

Doporučil bych taky UX, i když s lumi máš pravdu. Když jsem to ale sledoval, tak opravdu vydrží do rána. Ale není to žádná lampa. Jinak jsou ale pro mě dokonalé.

Posted (edited)

Hm fakt dík, teď jsem zjistil, že potřebuju tuňáky (sbbn017). Takže kdyby se jich někdo chtěl zbavit.. :)

Edited by Micey
Posted

Bondovky... v uvedene cenove kategorii sezenes s trochou stesti ve velmi dobrem stavu. A kdyz neco malo prihodis, tak si stejne jako ja budes uzivat zanovnich :) - nosim je jen obcas jako "pracovni", diky quartzu zadny problem se serizovanim, lumi docela v pohode, tah i guma...