siwi Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Ale tak vážně se o ty hodinky tolik bát nemusíš. Já mám taky oboustranný antireflex a sám jsi viděl, že ani po půl roce se mu nic nestalo. Hodinky nosím od rána do večera, v metru s nima jezdím každý den a děláma i spoustu mnohem náročnějších věcí. Je to trochu vidět na lunetě. Jenomže já ji mám barvenou, kdežto ty ne. Tak užívej
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Já nevím, čím to je ... chci je mít prostě pořád v krásném stavu a drcnout s nimi někde o nějakého vola, nebo turniket v metru, to se mi stalo u Citizenů, tak bych se asi popo .. no víš co . BTW - už se těším na zítra.
siwi Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Já taky. Hlavně až tam přijdem a řeknem: "Dobrý den, my bysme chtěli vidět ty zelený suby."
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Ok, termín máme sladěný, počítám s Tebou na 100pro, jak jsme se dohodli. Jinak bude nás 25., takové komorní setkáníčko :D . Jdu si lehnout, byl náročný den. Čauves pane!
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Tak uděláme UPík, díky Honzovi. Béčka ve vybrané LUMI společnosti .
Tikal Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Parádní hodinky a neuvěřitelné sebemrskačství....... nenosit je bych fakt nevydržel,neboj fakt toho dost vydrží a jdi do toho Davide
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Díky, jsem rád, že se Ti líbily! A dokonce Ti sedly na ruce , většině se protáčí, no jo my medvědi . Jinak nemám na to srdce je nosit takhle často, půjdou ven jednou za čas, příželitostně. Dnes se mířím podívat na ty LÜM-TECy, to zas bude . A mladýmu fakt chválím B-42 - pro mě velké překvapení.
Tikal Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 http://www.nekazanka.cz/bazar/produkt/lum-tec-m39-automatic-nosene-komisni-prodej/4193/ tyhle ?
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Ne, ne M8 - láká mě ten Wolfram-karbid(viz. včera na RADO), ale i s tahem. Nicméně dnes jdu zjistit možnosti, tedy co je možné objednat a pořídit, jsou to striktní limitky.
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Ne . Jsem Ti to říkal, že potřebuji něco na hlavu . Jám hodinky pro radost . Časomíru určuje mobil .
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Toho jsem si všiml . Můžete mu někdo říct, že hodinky jsou na nošení ? . Ty Bečka jsou ale fakt parádní kousek.
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Ale já je nosím, vždyť jsem měl za tři týdny už 4x .
patprom Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Davide, neni dne, abych nelitoval, ze jsem si je nenechal. Na druhou stranu kdyz vidim, jakou z nich mas obrovskou radost, hned mne to prejde a mam radost i za tebe :-)
Tikal Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 A jakou bude mít radost až nebude nosit další hodinky :-) To je snad nějaká nemoc, jenom doufám, že není přenosná, pro jistotu vykoupu Omegy v lihu :-)
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Ale já je nosím, vždyť jsem měl za tři týdny už 4x .Tak to muzes v klidu zkusit ty omegy po od tikala,vratis mu je jak novy,4x na ruce za ten mesic,co je budes mit :-)))).
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Patprom: to tedy, mám fakt radost, jak malej. Dneska jsem je provětral, ale na 14-dní si dám zase klid . Tikal: hlavně to ne ... Kuncák: já jen nechci, vždyť bych si musel zabalit a ani na to nemám, takže půjčka? Néééé, ani mě nehne, jsou krásné, ale tohle nelze .
Tikal Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Na mě se můžeš spolehnout, bych jim otestoval limity :-)
Sphinxx Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Tikal: škoda je testovat, takové krásné Omegy. Jinak od doby co chodím s Béčkama, vždy beru foťák, takže dnes jedna pod sv. Václavem .
Tikal Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 No vidíš,už se otužuješ,hlavně to nepřežeň,ať ti nezevšední
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.