Přejít na obsah

Sphinxxovy auta a hodinky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale tak vážně se o ty hodinky tolik bát nemusíš. Já mám taky oboustranný antireflex a sám jsi viděl, že ani po půl roce se mu nic nestalo. Hodinky nosím od rána do večera, v metru s nima jezdím každý den a děláma i spoustu mnohem náročnějších věcí. Je to trochu vidět na lunetě. Jenomže já ji mám barvenou, kdežto ty ne. Tak užívej :D

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já nevím, čím to je ... chci je mít prostě pořád v krásném stavu a drcnout s nimi někde o nějakého vola, nebo turniket v metru, to se mi stalo u Citizenů, tak bych se asi popo .. no víš co :D .

BTW - už se těším na zítra.

Odesláno

Ok, termín máme sladěný, počítám s Tebou na 100pro, jak jsme se dohodli. Jinak bude nás 25., takové komorní setkáníčko :D :D .

Jdu si lehnout, byl náročný den.

Čauves pane!

Odesláno

Parádní hodinky a neuvěřitelné sebemrskačství.......  nenosit je bych fakt nevydržel,neboj fakt toho dost vydrží a jdi do toho Davide :devil:

Odesláno

Díky, jsem rád, že se Ti líbily! A dokonce Ti sedly na ruce :), většině se protáčí, no jo my medvědi :D. Jinak nemám na to srdce je nosit takhle často, půjdou ven jednou za čas, příželitostně. Dnes se mířím podívat na ty LÜM-TECy, to zas bude :D . A mladýmu fakt chválím B-42 - pro mě velké překvapení.

Odesláno

Ne, ne M8 - láká mě ten Wolfram-karbid(viz. včera na RADO), ale i s tahem. Nicméně dnes jdu zjistit možnosti, tedy co je možné objednat a pořídit, jsou to striktní limitky.

Odesláno

Ne :lol2:  :lol2:  :lol2: . Jsem Ti to říkal, že potřebuji něco na hlavu :D . Jám hodinky pro radost :D . Časomíru určuje mobil :lol2: .

Odesláno

Toho jsem si všiml :clap: . Můžete mu někdo říct, že hodinky jsou na nošení ? :lol2: . Ty Bečka jsou ale fakt parádní kousek.

Odesláno

A jakou bude mít radost až nebude nosit další hodinky :-)

To je snad nějaká nemoc, jenom doufám, že není přenosná, pro jistotu vykoupu Omegy v lihu :-)

Odesláno

Ale já je nosím, vždyť jsem měl za tři týdny už 4x :lol2:  :lol2:  :lol2: .

Tak to muzes v klidu zkusit ty omegy po od tikala,vratis mu je jak novy,4x na ruce za ten mesic,co je budes mit :-)))).

Odesláno

Patprom: to tedy, mám fakt radost, jak malej. Dneska jsem je provětral, ale na 14-dní si dám zase klid :lol2: .  

Tikal: :lol2: hlavně to ne ...

Kuncák: já jen nechci, vždyť bych si musel zabalit a ani na to nemám, takže půjčka? Néééé, ani mě nehne, jsou krásné, ale tohle nelze :D .

Odesláno

Tikal: škoda je testovat, takové krásné Omegy.

Jinak od doby co chodím s Béčkama, vždy beru foťák, takže dnes jedna pod sv. Václavem :) .

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...