Přejít na obsah

Sphinxxovy auta a hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

:lol2: Neboj, to se nestane :lol2: .

Takových tu už bylo, co říkali: "Tyhle hodinky už nesundám/neprodám. " A za týden se válely v prodejní sekci. :-D Nezapomeň, co jsi viděl na srazu. To musíš mít :-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě jednou pánové,

předem děkuji Romanovi za promazání tématu :cheers: .

Téma jsem nechal promazat, protože jsem uznal, že mi ujely emoce a zatáhnul jsem sem rodinné záležitosti, nicméně to sem nepatří, byť to bylo myšleno jen v dobrém.

Došlo také asi ke čtení mezi řádky a já jsem to asi také nepopsal dost srozumitelně, takže jsem to nechal celé promazat, aby tady nevznikla nějaká zbytečná hádka z nepochopení ? to bych byl velice nerad.

Rád bych zároveň poděkoval za podporu, kterou jste projevili i různé nabídky, které proběhly. Velmi si toho vážím.

Dále, co se týče Béček, platí, co jsem psal, tedy do 48 hodin se rozhodnu, zda prodám či nikoliv, protože jsem spíš za - NEPRODAT, ale definitivně se rozhodnu až ve čtvrtek. Zvážím všechny možnosti a chci se rozhodnout v klidu.

Jinak vás požádám už jen o příspěvky k tématu ? budu se snažit se tohoto držet i já.

Doufám, že je vše v pohodě a v klidu :cheers:  :smile_anim:, někdy prostě dřív píšu než myslím ? hold to je moje nesmyslná impulzivita, ale nic není myslěno nějak zle!

Díky za pochopení a prosím o příspěvky jen k tématu, cokoliv by bylo někomu nejasného, rád to proberu prostřednictvím SZ (PM).

Přeji všem hezký večer!!!

Odkaz ke komentáři

Tak s ohledem na poslední dny, tedy hlavně včerejšek se mi podařilo ("snad") urovnat vztahy v rodině. Více viz. aktualizace stavu - ať si to tu ne*asírám.

Co se týče hodinek, tak jsem se rozhodnul přesto, že mám jistou tíseň si je ponechat, protože jsem dospěl k závěru, že i kdybych teď prodal, tak podobný kus už asi jen tak neseženu, čili jsem se rozhodnul si hodinky nechat. A už jsem se i zařekl, že jediná varianta, kdy je prodám bude fakt buď neunosná nouze (což si říkám, že snad ještě úplně není) nebo koupě jiných hodinek. Jak psal Patrik a jsem s ním v tomto zajedno, byla by to velká škoda, takže Herculesy zůstanou doma.

Všem zájemcům přesto odpovím formou SZ a i když jsem předesílal, že nic není jisté a vyhradil jsem si právo na odstoupení z prodeje, tak se omlouvám za případné komplikace.

Jsem rád, že jsem si to snad urovnal na domácím poli i sám v sobě stran hodinek :) .  

Pěkný den všem!

Odkaz ke komentáři

Krásný hodinky, škoda je prodávat :D

Odkaz ke komentáři

Jinak k tématu. Když jsem zvažoval prodej, tak jsem na chrono24 při zjišťování, kolik dostupných Herculesů je k prodeji a za kolik narazil na tyto: http://www.chrono24.cz/breitling/hercules-24-hrs-chronometer--automatic--stainles-steel--id2581682.htm?query=Breitling+Hercules&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

Mě osobně se vůbec nelíbí a přijdou mi velmi kýčovité už jen tou bílou barvou. Navíc tuto variantu vidím úplně poprvé, je to nějaká běžná produkce nebo limitka? Já jsem si i zprvu říkal, jestli to i s ohledem na zemi prodeje, protože se prodávají v Polsku není fík :D , ale vypadá to, že ne, nicméně už bych se ničemu nedivil.  

Jediné co by na tom mohlo být zajímavé na denním světle je ta bílá vs. odraz AR.

Odkaz ke komentáři

Díky Bandi (už Tě nebudu oslovovat jménem, protože jsem si všimnul Tvého statusu :D )! Rozhodně je to tak, jak píšeš! Ale jsem rád, že si Herculy nechám. Fakt konečně přišla klidná atmosféra. Mám z toho velkou radost. 

Jinak všem zájemcům už jsem již odeslal SZ.

Můžeme se vrátit k Těm bílým Herkulesů,, co jsou v prodeji - viz. výše? Zajímalo by mě jestli se tato varianta někdy dělala v klasické produkci, protože je skutečně vidím poprvé.

Odkaz ke komentáři

Breitling dělal celou řadu modelů ve světlé. Dalším takovým případem jsou třeba Plutony. Světlých nebylo moc, ale byly. Na ty světlý Herculy jsem koukal už před lety. Mě naopak světlá lépe sedí. Tedy u některých hodinek. U těch Herculů mne rozhodně neuráží. Je to jako se vším. Někdo vdolky, někdo .... sekanou.

Odkaz ke komentáři

Mrazik: přesně, jak to píšeš - "někdo vdolky, jiný sekanou" .. Jinak děkuji za osvětu k produkci, tohle jsem nevěděl. 

Jenik: děkuji za pochvalu, trochu jsi mi nahrál s těmi auty - viz. foto pro představu  :D :D . Jsem asi fakt nemocnej, ale mám to tak se vším, já si kupuju věci pro radost, ne jako spotřebák, to platí o autech i hodinkách. Auta v mém případě stojí v garáži a hodinky nosím sporadicky :D . Jen pro pobavení, auto mám pod plachtou ve vyhřáté garáži a chodím jej víc leštit než jezdit - na tom Volvu dole v obrázku jsem najezdil za 3,5 roku 15.000km. Jeho 300k jsem využil málokdy a jen když jsem měl náladu. Prodával jsem jej, jak nové :). Já vím, že to zní divně, ale prostě pro mě mají určité věci určitou hodnotu. Vím, že je to na Bohnice, ale každej má něco :D

Tikal: jak píšu výše :lol2:  :lol2: , co k tomu dodat?

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...