Chromatic Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 neco malo z tech co se libily me. Mozna te to bude zajimat...
Toblin Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 V 21. 11. 2013 v 18:05, Chromatic napsal: neco malo z tech co se libily me. Mozna te to bude zajimat...Díky, podrobně prozkoumám později. Co je to prosím na obr. 3?
Chromatic Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Tak to ti bohuzel neporadim, sam jsem to nasel nahodou na Watchuseeku. Kazdopadne, me se libily vintage divery, ktere najdes pod oznacenim Super compressor. Strycek google si uz bude vedet rady....
Toblin Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Zrejma inspirace: jaeger lecoultre polaris
Ondoni Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 V 21. 11. 2013 v 18:58, Toblin napsal: Díky, podrobně prozkoumám později. Co je to prosím na obr. 3? Nějaké info k těm třetím, taky mě kdysi zaujaly...než jsem pořídil LLD
mr.neznamy Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Na co je na těch jaeger lecoultre polaris ta šipka na pozici 37?
Sedlin Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2013 Hele, kluci si tady můžou natrhat gatě a ty seš vybíravej, jak malej Jarin (nic proti Tobě ani Jarinům)http://forums.watchuseek.com/f29/deep-blue-master-2000-orange-hands-series-1-a-942138.html podívej se třeba na WUS nebo na uhrforum.de, tam najdeš, třeba jako v odkazu výše, hafo potápek od rozumných firem a do limitu se vejdeš.na uhrforu jsou např Mida, co doporučoval Snow, tuším za 14500, nebo Prometheus s tritiovejma trubicema a Seik plná řiť za pusu.Sedni, běž tam a projeď prodejní vlákna a garantuju Ti, že do hodiny máš víc kandidátů, než bude schopnej probrat. Ale chápu, je lehčí dám sem dotaz a čekat, co ti kluci naservírujou
Toblin Odesláno 25. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 V 24. 11. 2013 v 20:30, Sedlin napsal: Hele, kluci si tady můžou natrhat gatě a ty seš vybíravej, jak malej Jarin (nic proti Tobě ani Jarinům)http://forums.watchuseek.com/f29/deep-blue-master-2000-orange-hands-series-1-a-942138.html podívej se třeba na WUS nebo na uhrforum.de, tam najdeš, třeba jako v odkazu výše, hafo potápek od rozumných firem a do limitu se vejdeš.na uhrforu jsou např Mida, co doporučoval Snow, tuším za 14500, nebo Prometheus s tritiovejma trubicema a Seik plná řiť za pusu.Sedni, běž tam a projeď prodejní vlákna a garantuju Ti, že do hodiny máš víc kandidátů, než bude schopnej probrat. Ale chápu, je lehčí dám sem dotaz a čekat, co ti kluci naservírujou Tohle je fórum. Svobodně diskutujeme o hodinkách, protože nás to baví. Uvedl jsem, že mám vybráno a poděkoval všem za příspěvky.Pokud debata volně pokračuje dál, nevidím v tom problém. Nerozumím, co tě vede k tomu, vyjadřovat se způsobem: "..kluci si tady můžou natrhat gatě a ty seš vybíravej, jak malej Jarin.." "..Ale chápu, je lehčí dám sem dotaz a čekat, co ti kluci naservírujou.."
Leviathan Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 V 21. 11. 2013 v 20:28, Chromatic napsal: Tak to ti bohuzel neporadim, sam jsem to nasel nahodou na Watchuseeku. Kazdopadne, me se libily vintage divery, ktere najdes pod oznacenim Super compressor. Strycek google si uz bude vedet rady.... ak sa nemylim, prdavaju sa pod znackou Landeron..ale obavam sa, ze s Landeronom ako ho pozname, to ma pramalo spolocneho... http://www.landeron.com/montres-landeron-13/landeron-compressor-automatique-ref-ag-3103-98-849.htmlcena 350 EUR ale mozno sa mylim
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Tak co, už jsi nakoupil? Tohle vlákno jsem objevil až teď. Kdyby to ještě přeci jenom bylo aktuální, tak ti doporučím ty, co nosím já: http://www.archimede-uhren.de/archimede-uhren-kollektion-pilot-deckwatch-klassik-taucher-outdoor-automatik-handaufzug-chronograph-2824-6498-7750/sporttaucher-automatik-taucheruhr/sporttaucher-automatik-taucheruhr.html U nás je prodává ChronoShop: http://www.chronoshop.cz/archimede-sport-taucher/
Leviathan Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) este ma napadlo..Prometheus Sailfish 300m42mmsafirwr300m ?416.97 Upraveno 23. března 2014 uživatelem Leviathan
Maxel Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Zrovna řeším podobný výběr, jen budget vofous menší. Jak jsi nakonec vybral?U mně asi zatím vedou Archimede SportTauchery, jako druhé jim šlapou na paty Davosa Argonautic Lumis. Oboje každopádně jeté.
Toblin Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Nakonec jsem vybral Suma, jel jsem na japonské vlně a to pouzdro mě dostalo. Jenže.. Nechal jsem si rozhodnutí ještě uležet a nakonec je nekoupil. Místo nich jsem pořídil Sarb017 Alpinist - nepotápky s vlastnostmi potápek, a ty mám dodnes. Chtěl jsem zkrátka ne úplné sportdivery nebo tooly. Mezitím jsem něco prodal, něco koupil. Po dvouleté pauze myslím, že moje další hodinky by mohly být potápky - tooly. Uvidím příští rok, vybráno nic nemám. Tvoje volba je racionální, oboje hodinky jsou moc fajn a čeho si cením je to, že mají vlastní design. V této kategorii se mi líbí ještě Limes řady Endurance. Jetých bych se nebál, objevují se tu prima kousky. Zrovna nedávno tu nějaké Davosy byly v prodeji, a ne jedny.Ještě poznamenám, že ceny hodinek (zejména swiss made) šli od té doby nahoru, dnes jsou takové potápky spíš za 20 tis. CZK.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se