Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 9:43, Chromatic napsal:

doufam, ze byli pojisteni...

ty máš ale otázky.

"Tak jsem slyšel, že u nich hořelo?"

"Na ja, Kohn - shořelo dočista všecko."

"A byl pojištěnej?"

"Umgotesvil, Kohn, nejsou voni mešuge? Jak by mohlo hořet, kdybych nebyl pojištěnej?!"

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární dny

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Citovat

"A byl pojištěnej?"

"Umgotesvil, Kohn, nejsou voni mešuge? Jak by mohlo hořet, kdybych nebyl pojištěnej?!"

:D mas pravdu

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 9:11, Honza.manta napsal:

Ty už mají dávno nové majitele někde v rusku nebo asii.

V 8. 11. 2013 v 9:26, kuncák7 napsal:

Pripraveny to bylo,na amatery bych to nevidel. Hodinky uz podle myho,davno nejsou u nas.

+1. Tak tak. Možná by mohli dopadnout ty zloděje, ale hodinky už asi nikdo nenajde. Je to smutný, ale hlavně, že se nikomu nic nestalo. Nechtěl bych bejt v kůži toho nevinného personálu, kterej se teď muže bát jít do prace.

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 11:32, geometr napsal:

+1. Tak tak. Možná by mohli dopadnout ty zloděje, ale hodinky už asi nikdo nenajde. Je to smutný, ale hlavně, že se nikomu nic nestalo. Nechtěl bych bejt v kůži toho nevinného personálu, kterej se teď muže bát jít do prace.

myslim, ze vsichni pracovnici v klenotach by meli byt minimalne skoleni a teoreticky pripraveni na podobnou situaci zamestnavatelem.. pokud to tak neni, asi je to spatne

tim nerikam, ze to vsechno v realu vyresi.. to vubec.. realny prepad urcite musi byt drsna zkusenost, ale neco podobneho by to mohlo alespon trochu zmirnit

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 11:32, geometr napsal:

Honzo, naprosty souhlas

Odesláno

V téhle souvislosti mě jenom napadlo, jak se tu kdosi rozčiloval kvůli komedii s ochrankou, když mělo Carollinum výstavu Pateků. :-)

Odesláno

Nechápu že tady drahá hodinářství nemají nějaký zabezpečený vstup.  Nedávno jsem koukal po hodinkách v Turíně, a všichni prodejci měli bezpečnostní vstupy i výkladní skříně.  Obzvlášť u Rolexu mě to překvapilo.  Byli to takové dvěře co člověk musel počkat v meziprostoru dveří až se zavře jedna půlka a otevře druhá.....

.newtorino2.jpg

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 12:18, JZED napsal:

Nechápu že tady drahá hodinářství nemají nějaký zabezpečený vstup.  Nedávno jsem koukal po hodinkách v Turíně, a všichni prodejci měli bezpečnostní vstupy i výkladní skříně.  Obzvlášť u Rolexu mě to překvapilo.  Byli to takové dvěře co člověk musel počkat v meziprostoru dveří až se zavře jedna půlka a otevře druhá.....

.newtorino2.jpg

Me to vubec neprekvapuje, vzhledem k nemalym nakladum ktere toto nese...

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 12:19, Jsilver napsal:

tak já myslím, že když budeš mít na krámě skladem hodinky za pár mega, že by se to mohlo časem i rentovat, nehledě na případnou slevu na pojistce...

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 12:19, Jsilver napsal:

když máš na krámě zboží v řádech desítek milionů?? dyť to má i malá banka, kde sedí dvě ženský...

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 12:18, JZED napsal:

.newtorino2.jpg

Myslím, že i tohle jde obejít. Matně vzpomínám na nedávnou loupež na diamantové burze myslím v Antverpách a pak cca 3 roky starou loupež v luxusním klenotnictví myslím v Londýně.

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 10:00, SCIFI napsal:

ty máš ale otázky.

"A byl pojištěnej?"

Tak jsem slyšel, že se u nich kradlo?

Na ja Kohn - ukradli dočista všechno.

A byl pojištěnej?

Umgotesvil, Kohn, nejsou voni mešuge? Jak by mohli krást, kdybych nebyl pojištěnej?

První komentář, který pronesl kamarád právník, když to včera dali na Primě byl: "Pojišťovací podvod"

Odesláno

A nie su take dvere u nas v rozpore s protipoziarnymi pravidlami? 

V 8. 11. 2013 v 14:33, kuncák7 napsal:

Myslím, že i tohle jde obejít. Matně vzpomínám na nedávnou loupež na diamantové burze myslím v Antverpách a pak cca 3 roky starou loupež v luxusním klenotnictví myslím v Londýně.

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 14:26, Lion napsal:

když máš na krámě zboží v řádech desítek milionů?? dyť to má i malá banka, kde sedí dvě ženský...

Ja osobne bych si to tam dal, ale kdo z AD to u nas ma? Jsem si skoro jisty ze nikdo. Proste setri kde se da

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 14:47, schrapnel napsal:

A nie su take dvere u nas v rozpore s protipoziarnymi pravidlami? 

Odbornik nejsem,ale nemelo by bejt. Pak by ti zatopila pojistovna

Odesláno

Bechyně je tradiční hodinářská značka. Vůbec mi nepřijde vtipný to na hodinkářském fóru glosovat jinak než soustrastně.

Je to nepochybně trauma pro lidi, kteří to zažili i pro firmu, která se s tím musí vypořádat.

Odesláno

Profi to bylo, ale na objednávku... proč? Rolády jsou velmi likvidní zboží (tedy mimo Evropu kde k tomu každej chce papíry..). Personál zjevně školený byl - jak tam vletěli, prodavačka vzala draka, což je v tu chvíli optimální řešení.

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 14:43, funf5 napsal:

Tak jsem slyšel, že se u nich kradlo?

Na ja Kohn - ukradli dočista všechno.

A byl pojištěnej?

Umgotesvil, Kohn, nejsou voni mešuge? Jak by mohli krást, kdybych nebyl pojištěnej?

První komentář, který pronesl kamarád právník, když to včera dali na Primě byl: "Pojišťovací podvod"

já jsem to napsal s nadsákou. myslím že žádnej rozumnej člověk nemůže myslet vážně že je to poj podvod. komentáře kamaráda právníka piš častěj. dost se zasmějem. jako právník by mohl znát rozdíl mezi krádeží a loupeží a dělat pojišťovací podvod loupeží by dělal jen šílený hlupák což pan Bechyně není

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 15:08, henker napsal:

Profi to bylo, ale na objednávku... proč? Rolády jsou velmi likvidní zboží (tedy mimo Evropu kde k tomu každej chce papíry..). Personál zjevně školený byl - jak tam vletěli, prodavačka vzala draka, což je v tu chvíli optimální řešení.

Jako u auta,na papiry to nejezdi. V rusku, ukrajine,azerbajdzanu a spol. jsou na toto zbozi potreba papiry,nevim od kdy. V gruzii a treba i v albanii staci dojit na urad a vydaj ti nove papiry na cokoliv-pas,obcanku. Takze bych problem c

hybejicich papiru nevidel tak zhavou.

I kdyz je hodinar pojistenej a zbozi se pripadne najde,je me ho lito,protoze ted uz nebude vse stejne jako pred loupezi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...