Návštěvník Alda Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Jelikoz uz mam dnes hodinek plne zuby foto nejspis dodam behem vikendu. Hodim zatim jednu foto pro priznivce Damasko. K tahu napisem samozrejme vic, zatim jen foto naprosto precizniho zapinani spony, ktere tvori tyhle mrnave keramicke kulicky.
People Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Alda chceme viac. Jdou takhle jednou Čech, Rusák a Američan. Chytí je Šaman a říká: Pustím toho, kdo mi ukáže co jsem ještě neviděl. Dá jim 2 koule a nechá jim týden, aby si něco nacvičili. Přijde Američan a povídá: podívejte co jsem se naučil. Šaman kouká a Američanovi se kolem hlavy točí koule a Šaman povídá to dělám každej den. Přijde Rusák a jedna koule se mu točí pod nohama, druhá nad hlavou a Šaman povídá todělám každej den, přijde Čech a Šaman povídá: No to jsem v životě neviděl, jednu kouli ztratil a druhou rozbil.
lukin_ova Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 No konečně report. Jsme se lekl, že nic nebude.Ty už teď večer datluješ jak Hasňa, bez hacku a carek ....Ale narážím jen proto, že zavídím ...Toš se neupejpejte a pejpejte, co jste viděli.
blackhead Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 A co, stoji to za to se tam podivat?
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Dobry je to Aldo, lifruj to sem po desitkach!
misoo Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Diky za info, nevies pls aku ma ten tah hrubku? <br />O chvilu vyrazame s BA bunkou na Blavatime a stade na Viennatime, tesim tesim
zekon7302 Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Super výlet, zážitků spousta, u stánku Damasko jsem byl mile překvapen zájmem, probrali jsme vše co tam bylo k vidění.Zkusil jsem si osobně ten tah, měl jsem před tím pocit labilnosti spony, už ne, drží fest, celkově pocit jak píše Alda až na ten přechod.Vysvětlili nám, že právě takové podněty potřebují slyšet, na základě toho pak je snažší to doladit. Luneta budí fakt respekt a taky mám jasno co bude příští nákup.Hned naproti u Mühle Glashute se nám nejdřív trošku sobecky ale mile představili a začali předvádět, jenom tak na okraj, Aldovi chtěli vyměnit jeho S.A.R za Rasmus, samozřejmě že šlo o vtipkování, i když... Je tam toho spousta k vidění, nejsilnější pocit s "HH" jsem měl u A Lange a Söhne, chce to fakt vidět naživo, nějaká videa nebo fotky po netu i když nejsou špatné vám nic neřeknou. Super akce, taky i trochu poučné a i moje ego bylo pohlazeno, sice jenom u Hirshe ale potěšila pochvala mých prací.Doporučuji se hned představit jako že jste z fora Chronomag, znají to, aspoň s kladných reakcí jsem to tak pochopil.Děkuji všem za společnost, pro mně to byl hodnotný zážitek.
zekon7302 Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 V 16. 11. 2013 v 7:02, Alda napsal: Model DK13, DK14 s manualnim inhouse kalibrem H35. ICE HARDENED pouzdro se 3 druhy povrchove upravy. Lestene, brousene a piskovane. Opravdu nadhera. Diky svym tvarum nesedne na mensi zapesti, nozky hodne odstavaji viz. foto a i na velke ruce to bude tak tak. Nicmene preji vsem vyzkouset hladkost a cvakani patentovaneho mechanismu natahovani. Hasňo jsem zvedavy, jestli ti sednou. Jinak me se vic libi cerny ciselnik.Mně se líbili, je to taková jiná kategorie univerzálek, dokáži si je představit k obleku ale i na odrbané kůži nebo nato strapu, naopak ty nožky by ještě mohli poladit.
zekon7302 Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Ano, myslel jsem to v tom dobrém slova smyslu, byl i celkem zábavný když jeho kolegovi upadly hodinky, jenom takové mávnutí ruky, však i na to jsou ty hodinky stavěné
zekon7302 Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Já to mám hezčí a potěšila malá pozornost
Skipi Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Tak, v první řadě musím říct, že to byl úžasný výlet se stejně postiženými jedinci. Díky kluci za vaši společnost Kdo váháte s návštěvou Viennatime, neváhejte! Je to relativně blízko a velikost výstavní plochy přesně taková, abyste to zvládli za 3-4 hodiny. Je jen otázka, jak to bude o víkendu s návštěvností. My byli v pátek a lidí tam bylo tak akorát, žádné davy. U některých stánků jsme byli třeba i 10 minut jen my sami. O Damasku se už psalo. Je opravdu radost mluvit s lidmi z malých rodinných firem, kteří jsou nadšeni z toho, že jste si vybrali právě jejich produkty k dennímu nošení a kteří si vás se zájmem vyslechnou, co by třeba mohli zlepšit nebo udělat jinak.Jaký to rozdíl oproti např. Seiku, kde jsme u stánku během naší návštěvy nikoho z personálu neviděli, a to jsme šli kolem několikrát... (pokud to teda nebyli ti dva pánové, kteří opodál popíjeli kafe a občas mrkli, kdo se jim to dívá do vitrínek). Přidávám několik fotek, ze kterých se mi nejvíce líbí hned ty první, UN Santa Maria. Překrásné hodinky!
Rodkopf Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Díky za super recenze a fotky kluci, to nové chrono s tou zelenou a ten inhaus od Damaska vypadají opravdu skvěle!
McStinger Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Rád som vás tam stretol. Pár drobných komentárov.- u Seika sa naopak situácia zlepšila. Minulý rok sa tí dvaja mantáci ani nehýbali, teraz sa aspoň medzi sebou rozprávali.- Damasko ťah vyzerá celkom fajn, až na ten skok od púzdra, to fakt nevyzerá dobre- Alda ma nahovoril ísť krútiť Damasko lunetou. Naozaj fungje pekne. Ide ztuha, ale nie ťažko, klik je úplne presný.- Mühle-Glashütte Seebataillon GMT sklamanie. Modrá je mdlá, ručičky naozaj menšie, než by sa patrilo.- Mühle-Glashütte Rasmus veľmi vydarené, zďaleka nepôsobia tak divoko, ako na fotkách.- Carl F.BUCHERER Patravi ScubaTec naživo výborné, v stánku veľká ochota.- Lange a synovia paráda, aj s ukážkou ručného zdobenia. Moja manželka, praktická to žena, podotkla že by im to išlo rýchlejšie, keby to robili na stroji. Už bola preškolená.
blackhead Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Tak my tam byly dnes v poledne, nebylo narvano, v pohode. U seika jsem se taky zastavil, chvili ocumoval GS a nejaky chapik se ke me hrnul.
VintageLover Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Dost dobrý pánové U mě vítěz Habring2 a chrono od Sinnu
tombed Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 V 16. 11. 2013 v 10:24, Bedjasson napsal: ...no a pak ještě jeden šulin, Alda doplní fotkou.ty wole aby se ta fotka nedonesla do školy, to by ten šulin pozbyl vážností u žáků a sboru Jináč dík za report, nalívali vás něčím? Včera u Dušáka, pár okolo šedesátky vybíral IWC pro něj a nalívali do nich přitom Moet, my jsme s Máňou nedostali nic.
blackhead Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Habring2 pekny, dal jsem mu hlas , jinak ty novy modely tutima hrozne veliky, to muze nosit tak 10% lidi, skoda. Na zivo se mi libily junghans, chronoswis, BR 123, skoda ze tam nebyl perrelet.
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 DK10 a DC86 maji stejnou velikost?
HDS1200 Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Pro nas neznale, kde presne ve Vidni a v jakem terminu tato vystava probiha? Diky, Vasek
Frostie Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 V 16. 11. 2013 v 18:03, HDS1200 napsal: Pro nas neznale, kde presne ve Vidni a v jakem terminu tato vystava probiha? Diky, Vasekhttp://www.viennatime.at/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se