Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Až pojedeš přes tu naší p...l ukážu ti čím fotím a ty mě povozíš. Díky

Hele :-) moc dobře si na tu Tvoji fotku (ze které jsem si sedl na zadek) pamatuji. Spolehni se, že až na jaře pojedu do NDR, tak dám vědět.

Odesláno

Ahoj, gratuluju, pěkný stroj. Pokud by jsi se chtěl projet po mosteckým okruhu tak dej vědět. Měli by jsme dráhu pro sebe já bych trochu protáh svýho Messerschmitta. Odzkoušel by jsi si relativně v bezpečí co to zvládá u takovýho auta bych to fakt doporučoval.

Nešlo by o žádné závodění, jenom pohodové protažení auta.

Jinak já obvykle nosím Hanhart, nebo IWC BP než jsem je prodal. Z tohodle pohledu si kup snad jedině Hamilton. :-)

Tak přeju čistý silnice od fízlů. :-)

Odesláno

No Berte, to mi chceš tvrdit,že taková kára nemá palubní časomíru :rolleyes:  Přikláním se jednoznačně k Sibiřovi, červený igeny s bílou lunetou ,na červené kůži by bylo to pravé :D

Ne vážně, nádherné auto a obratel mi už srostl, takže ještě zpevním krční svaly /asi budu muset více vzhledem k HP/ a už se těším na testovací jízdu. A hodinky ? Myslím,že ty tvoje Omega Ploprof na meshi jsou podobně chlapácké,jako ten Shelby......

Odesláno

Omega Ploprof na meshi jsou podobně chlapácké,jako ten Shelby......

No sláva, konečně mě nekdo podpořil. Dává to smysl nejen přebytkem testosteronu. Oba stroje se v sedmdesátých letech potkaly. PloProf 1970 (to zde asi nemusím psát) a Shelby model 1970 je řacha.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...