nickolas Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Aha, Japonsko, tak to jo. Je to právě domácí model, o kterém se toho mimo Japonsko ani nedá moc zjistit. Na nejaponských stránkách ani není. V podpisu mám odkaz na mou recenzi. A na tah zapomeň! Dost na tom žes vyštrachal ty hodinky Už jsem si říkal, že je od tebe vykoupím 1
mlsoun1 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Jsou šik,líbí se mi a pořád uvažuji o jedněch automatech a ne a né je dostat z hlavy 1
nickolas Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června V 2. 6. 2025 v 21:08, Klobatoro napsal: Tak jsem se taky dockal :)) Ještě se vrátím k těm SBGX295, aniž bych chtěl upozadit @mlsoun1 Přehodil jsem si je z tahu zpět na ten origo krokouš a musím říct, že jim to sekne mnohem líp. Ty hodinky daleko víc vyniknou a víc z toho leze ten kouzelný cifr a indexy s ručkama. Už je tak nosím druhý den a nemůžu se vynadívat 1
EpsteinBarr Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června A to si sa ich chcel zbavovat. Dobre, ze to nedopadlo vtedy, vsakze?
dr.sphinx Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Taky jsem @nickolas rovnou psal, jestli mu nehráblo Zažil jsem tu podobnou nepříjemnost, když si @p3k taky koupil titanový chrona
p3k Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 26 minutami, dr.sphinx napsal: Taky jsem @nickolas rovnou psal, jestli mu nehráblo Zažil jsem tu podobnou nepříjemnost, když si @p3k taky koupil titanový chrona Já si je koupil kvůli komplikacím. Kdežto ty si kupuješ GS kvůli komplikacím 1
dr.sphinx Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Jsi jedl vtipnou kaši, nebo něco ve vzduchu tam u vás na severu? Komplikace jsem řešil v době, kdy GS bylo svatý a frčely fóry o seppuku (byl jsem nechtěný průkopník), aby se ukázalo, že jsou stejný matláci jako všichni ostatní.
bluman Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června (upraveno) On 6/2/2025 at 10:46 PM, mlsoun1 said: Je to přesně tak.Více se mi líbí tento model s nápisem Seiko,než bez něj.To mi připadá moc prázdné Presne! Ked je spodna polovica cifru prazdna, pride mi to take nevyvazene. Takze tiez sa mi viac pacia starsie modely s logom SEIKO. A ked navrchu logo GS, tak nech to ma aspon nejaky, hocijaky, napis dole. Upraveno 5. června uživatelem bluman 2
mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Asi na mne budete naštvaní,že to sem dávám.Ale fakt se dobře fotí a mám z nich stejnou radost jako z LHC 2 1
mlsoun1 Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Na chvilku Vám dám klid,tak pár foteček pro klid duše 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se