Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aha, Japonsko, tak to jo. Je to právě domácí model, o kterém se toho mimo Japonsko ani nedá moc zjistit. Na nejaponských stránkách ani není. V podpisu mám odkaz na mou recenzi. A na tah zapomeň! Dost na tom žes vyštrachal ty hodinky 🤦‍♀️ Už jsem si říkal, že je od tebe vykoupím 😆

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 2. 6. 2025 v 21:08, Klobatoro napsal:

Tak jsem se taky dockal :))

20250602_171357.jpg

Ještě se vrátím k těm SBGX295, aniž bych chtěl upozadit @mlsoun1 ;) 

Přehodil jsem si je z tahu zpět na ten origo krokouš a musím říct, že jim to sekne mnohem líp. Ty hodinky daleko víc vyniknou a víc z toho leze ten kouzelný cifr a indexy s ručkama. Už je tak nosím druhý den a nemůžu se vynadívat :)

• Like 1
Odesláno
před 26 minutami, dr.sphinx napsal:

Taky jsem @nickolas rovnou psal, jestli mu nehráblo :)

Zažil jsem tu podobnou nepříjemnost, když si @p3k taky koupil titanový chrona :) 

Já si je koupil kvůli komplikacím. Kdežto ty si kupuješ GS kvůli komplikacím🙂

• Haha 1
Odesláno

Jsi jedl vtipnou kaši, nebo něco ve vzduchu tam u vás na severu? :)

Komplikace jsem řešil v době, kdy GS bylo svatý a frčely fóry o seppuku (byl jsem nechtěný průkopník), aby se ukázalo, že jsou stejný matláci jako všichni ostatní.

Odesláno (upraveno)
On 6/2/2025 at 10:46 PM, mlsoun1 said:

Je to přesně tak.Více se mi líbí tento model s nápisem Seiko,než bez něj.To mi připadá moc prázdné😌

Presne! Ked je spodna polovica cifru prazdna, pride mi to take nevyvazene. Takze tiez sa mi viac pacia starsie modely s logom SEIKO. A ked navrchu logo GS, tak nech to ma aspon nejaky, hocijaky, napis dole.

Upraveno uživatelem bluman
  • Díky 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...