shewcza Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Díky, mám z nich stejný pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Dnes zase 407. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 V 28. 9. 2021 v 20:43, collie napsal: Dnes zase 407. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdravím ťa, čo za remeň je na fotke? Ja som večne nespokojný v tejto otázke, uvažujem že si dám urobiť nový, mám už aj čosi vybrané, no každá inšpirácia je vítaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 před 2 hodinami, krizko napsal: Zdravím ťa, čo za remeň je na fotke? Ja som večne nespokojný v tejto otázke, uvažujem že si dám urobiť nový, mám už aj čosi vybrané, no každá inšpirácia je vítaná Zatím jsou na origo řemenu, ale už je na cestě první sada devatenáctek z cheapestnatostraps. Jen ten hlavní, který jsem si na to vymyslel, mi nakonec neposlali, že je vyprodaný. Ale to je jedno, hlavní je zkusit na ruce ty barevné kombinace. Pak už se dá hledat něco konkrétního a třeba i dražšího nebo rovnou na míru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Rozumiem, tiež som týmto prešiel. Ustálil som sa na tom, že mi viac vyhovuje rozmer 19/18 a nie 19/16, tmavší (čierny alebo modrý) a taký stredne hrubý (origo remeň k mojim GS je 19/16, hnedý a veľmi dlhý). Teraz mám vyhliadnutý na delugs remeň zo saffiano kože, no ešte stále nie som definitívne rozhodnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 45GSC 010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGW031 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGV243 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGT003 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGT241 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGX057 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGX061 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGF021 - otloukánky Grand Shocky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Kolega z Polska dava do inzercie slusne kusky. Kebyze nemam nadstav, tak nevaham... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGN005g Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGA027 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGX335 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 SBGF017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Všechny naráz jsem neměl, vždy jen tak 2-4 ks. A postupně obměňoval a zkoušel až jsem se dostal na současné 2ks, SBGF017 a 45GSC 010 Tyhle dvoje aktuálně pokrývají veškeré mé potřeby od Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 @Wladimir Slusne teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se