nickolas Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna V 11. 1. 2024 v 21:02, dr.sphinx napsal: Abyste se z těch všech obtloustlejch blyštivejch sterilních mr*dek všichni nepo*rali Ale nepovidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Nedávno som sa rozlúčil s jednými parádnymi GS a ostali mi len tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna @digiMonster: jaké jsi prodal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 6 hodinami, safi napsal: @digiMonster: jaké jsi prodal? SBGA283 nádherne hodinky je mi už teraz smutno ale taký je život určite zase raz niečo peckové od GS kúpim, zatiaľ mam aspoň quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Pokaždý jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 22 hodinami, Lukáš3 napsal: Pokaždý jiný Ty jsou prostě boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Zdarec borci, už tu nejsem tolik aktivní ale z dálky vás sleduju .. jestli to neflákáte Občas ve mě vyvoláte nutkání a to naposledy výustilo v nákup. Tentokrát potápky SBGH291. Jo , já vím , měl jsem SBGH289 ale ty nebyly titanový Přikládám přehled mojí GS historie a fotku novýho kousku. Čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 1 hodinou, Dantechno napsal: Zdarec borci, už tu nejsem tolik aktivní ale z dálky vás sleduju .. jestli to neflákáte Občas ve mě vyvoláte nutkání a to naposledy výustilo v nákup. Tentokrát potápky SBGH291. Jo , já vím , měl jsem SBGH289 ale ty nebyly titanový Přikládám přehled mojí GS historie a fotku novýho kousku. Čus Super kousky S většinou bych se dokázal sžít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února hi beat su super , ja mam nahodou na ruke nieco zo starsej produkcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 17 minutami, EpsteinBarr napsal: hi beat su super , ja mam nahodou na ruke nieco zo starsej produkcie Spring drive to není nikdy starší produkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února GS divery jsou proste nej. Taky mam dneska na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února (upraveno) Upraveno 6. února uživatelem Brushie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Sakra... Já jsem vždycky strašně spokojený s tím, co mám zrovna na ruce. Ale pak vlezu do tohohle vlákna a nejraději bych se z kanclu sbalil a jel domu do vyměnit hodinky za GS @Dantechno takovou historii se dá závidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února GS Divery na výletě u Červené jámy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se