instant Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 staci GF1+Lajka sklo a zmrsit to jednym rychlym efektom v pocitaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 tvl... já sem lezu, protože čekám nový přírůstek, a ona to je jen nějaká nepovedená fotka.... Mimochodem, teď jsem si vzpomněl, že u Grand Seiko by měla letos nastat jedna zajímavá změna. Už aby byl Baselworld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 ty si tiez tajomny jak hrad v karpatoch.. jsem si vzpomnel.. no to ti tak zozereme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Presne, leze to z nej jak z chlupaty deky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 ma rad trochu divadelné antré do témy - bezny smichovsky folklor. je nutno trocha spolocensky konverzovat, a "vono to pude". hlavne mu nekritizuj nejake stolne hodiny s paternosterom, astrolabom a kecafonom z roku 1980. to je potom dvojtyzdnove usilie tatam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Já se na rozdíl od vás dokážu oprostit od maličkosti všedního života a dnešní dopoledne tak trávím s knihou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Já se na rozdíl od vás dokážu oprostit od maličkosti všedního života a dnešní dopoledne tak trávím s knihou. No, vypadá to spíš jako sešit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Kdeže sešit. Ale máš pravdu není to už původní vazba.Brak je po hodinkách moje druhá velká láska. Upraveno 14. února 2017 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Mimochodem, teď jsem si vzpomněl, že u Grand Seiko by měla letos nastat jedna zajímavá změna. Už aby byl Baselworld Tak predsa len bude PADI verzia? ... jsem si vzpomněl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Morbidnosti striedaju morbidnosti. Kralovstvo za peopla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Neboj, čo nevidieť sa objaví. Príchod spoznáš podľa stopy horčicovej farby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Kdeže sešit. Ale máš pravdu není to už původní vazba.Brak je po hodinkách moje druhá velká láska. Aha, tak to jo, myslel jsem, že je na tvé první fotce záběr na "vazbu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 já jen pro doplnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Vy dva, mate to paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 já jen pro doplnění... dogfox.zero_14.2c.jpg panenske, lestene, ofukovane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 ne ne, už je z nich parťák i do nepohody Furt na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Klobúk dole pred inžiniermy z japan, fantasticky spracovaná korunka je to určite veľa radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak už jsem mezi vámi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Také jsem chtěl ty japonskou preciznost vyzkoušet. Takhle to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se