Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
On 5/15/2025 at 2:16 AM, Radek124 said:

...a zrovna u uvedeného 9R31 bohužel vykuchali i automatický nátah :thumbsdown_anim:

manual ma oproti automatu jednu velku vyhodu: vie byt ovela stihlejsi 😉

• Like 1
Odesláno

Ale ale ale ale! Tak, jestli se nepletu, máme tady druhej kus. Blahopřeju, ale trošku mě sereš, že už nejsem jediný 😃

• Haha 2
Odesláno
On 6/1/2025 at 5:48 PM, mlsoun1 said:

Tož už se taky hlásím do Vašich řad🙂

IMG_9544.jpeg

Skvele 👌, SBGX061? 

Vitaj v klube! 🙂

Odesláno
před 47 minutami, bluman napsal:

Skvele 👌, SBGX061? 

Vitaj v klube! 🙂

Je to přesně tak.Více se mi líbí tento model s nápisem Seiko,než bez něj.To mi připadá moc prázdné😌

Odesláno
před 10 hodinami, Klobatoro napsal:

Tak jsem se taky dockal :))

20250602_171357.jpg

Tak povídej, přeháněj...jak jsi na ně narazil, kdes je kupoval? Tohle není úplně obvyklá varianta, která se válí na každém krámě.

Odesláno
před 5 hodinami, nickolas napsal:

Tak povídej, přeháněj...jak jsi na ně narazil, kdes je kupoval? Tohle není úplně obvyklá varianta, která se válí na každém krámě.

Dovezl jsem si je přímo z Japonska, kde jsem na ně narazil téměř v každém Grand Seiko obchodu. Dlouho jsem zvažoval, zda je pořídit. Věděl jsem, že jde ne o přímo obvyklou referenci minimálně v Evropě. Velikostně ideální model pro mě - 37 mm, quartz s minimem nákladů na servis, perfektní zpracování, nádherná spona a konečně hodinky na kůži, které se mi líbí. 

Díval jsem se na web Grand Seiko a tam je ani nemají v nabídce už. Znamená to, že už se jejich výroba ukončila?

Pořídil jsem je teda ještě před odletem domů a jsem z nich nadšený, ty šedé indexy a ručky jsou top. Číselník nelze ani popsat, něco mezí stříbrnou metalízou a papírem :)

Přemýšlím zda k nim nedokoupit tah, co mají SGBX261 :)

Jediné minus je, že asi vytlačí ze sbírky mé bílé Aquaterry 231.10.39.61.02.001. Dvoje bílé quartzy nechci :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...