dr.sphinx Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května SBGE033 jsou v plno ohledech výjimečný nebo až nepřekonaný GS. Jen tlustý jako prase 1
bluman Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května On 5/15/2025 at 2:16 AM, Radek124 said: ...a zrovna u uvedeného 9R31 bohužel vykuchali i automatický nátah manual ma oproti automatu jednu velku vyhodu: vie byt ovela stihlejsi 1
jenik77 Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května zkusil jsem hadr, za me to nevypada dle, ale je to nepohodlne. takze zpatky na tah 4
mlsoun1 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června V 11. 4. 2025 v 15:56, childe napsal: Díky za odkaz.Fakt jsi je pěkně vyfotil.Je to krása pohledět
nickolas Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Ale ale ale ale! Tak, jestli se nepletu, máme tady druhej kus. Blahopřeju, ale trošku mě sereš, že už nejsem jediný 2
bluman Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června On 6/1/2025 at 5:48 PM, mlsoun1 said: Tož už se taky hlásím do Vašich řad Skvele , SBGX061? Vitaj v klube!
mlsoun1 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 47 minutami, bluman napsal: Skvele , SBGX061? Vitaj v klube! Je to přesně tak.Více se mi líbí tento model s nápisem Seiko,než bez něj.To mi připadá moc prázdné
nickolas Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 10 hodinami, Klobatoro napsal: Tak jsem se taky dockal :)) Tak povídej, přeháněj...jak jsi na ně narazil, kdes je kupoval? Tohle není úplně obvyklá varianta, která se válí na každém krámě.
mlsoun1 Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 16 minutami, nickolas napsal: @mlsoun1 gratulky, konečně ses dočkal Konečně ano,jsou suprovýDíky Nikolo
Klobatoro Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 5 hodinami, nickolas napsal: Tak povídej, přeháněj...jak jsi na ně narazil, kdes je kupoval? Tohle není úplně obvyklá varianta, která se válí na každém krámě. Dovezl jsem si je přímo z Japonska, kde jsem na ně narazil téměř v každém Grand Seiko obchodu. Dlouho jsem zvažoval, zda je pořídit. Věděl jsem, že jde ne o přímo obvyklou referenci minimálně v Evropě. Velikostně ideální model pro mě - 37 mm, quartz s minimem nákladů na servis, perfektní zpracování, nádherná spona a konečně hodinky na kůži, které se mi líbí. Díval jsem se na web Grand Seiko a tam je ani nemají v nabídce už. Znamená to, že už se jejich výroba ukončila? Pořídil jsem je teda ještě před odletem domů a jsem z nich nadšený, ty šedé indexy a ručky jsou top. Číselník nelze ani popsat, něco mezí stříbrnou metalízou a papírem Přemýšlím zda k nim nedokoupit tah, co mají SGBX261 :) Jediné minus je, že asi vytlačí ze sbírky mé bílé Aquaterry 231.10.39.61.02.001. Dvoje bílé quartzy nechci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se