p3k Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Včera tu inzercí prolétly krásné Snowflake...ach ...a u nás v sobotu večer i v neděli ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Tak jedna opravdová volantovka. Nějak mi přestal ostřit Samsung, sorry. Ale co jsem se snažil zachytit tam je: ten krásnej kontrast mezi studeným leskem ruček a teplým cifrem. A jedna domácí, pětileťák se učí psát - sám si řekl, co chce tvořit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Jeden kolega tady měl pravdu. U jedněch GS nezůstalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 ty indexy jsou neskutečné. a o plynulosti vteřinovky netřeba. krásné to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) .. Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Ó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Tohle je docela vtipný, akce na starý cifry: https://timelessluxwatches.com/product-category/grand-seiko/classic-grand-seikos/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Tohle je docela vtipný, akce na starý cifry: https://timelessluxwatches.com/product-category/grand-seiko/classic-grand-seikos/Slusny ceny, jaky zkusis? ja ze bych sel znovu do 007/005? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Když oni už se s náma mimo-US sockama moc nebavej. Poslal jsem jim dotaz krz SBGR051, nějaký základní mechaniky jsem dycky chtěl zkusit. Bojím se ale, že se na mě vytento. Jinak ocelový divery za tyhle prachy... Sorry za tapatalk podpis: Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 SBGV007: šel bych do nich znova, potom, co se mi výměnou zase vrátily, je mám ještě radši. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Skoda toho depehacka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Ceny pěkný i s DPH, ale chybí mi tam "moje" modely. Zkusím se tu zeptat, jestli by někdo s menší rukou nepustil jeden článek? Mám titan dajvry, plnej tah, na poslední dírce ve sponě. Raděj bych jeden navíc, ať je případně rezerva. Dík za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Další práce pro reklamační oddělení Koscomu je na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Další práce pro reklamační oddělení Koscomu je na cestě co zas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Když oni už se s náma mimo-US sockama moc nebavej. Poslal jsem jim dotaz krz SBGR051, nějaký základní mechaniky jsem dycky chtěl zkusit. Bojím se ale, že se na mě vytento. Jinak ocelový divery za tyhle prachy... Sorry za tapatalk podpis: Sent from my LG-D855 using Tapatalk je to amerika - treba zdvihnut telefon. po telefone vybavis aj audienciu u prezidenta ja ked som im volal tak vzdy bez problemov. pozor, do zahranicia ti nic neposlu.. ale tie dajvre, kto po nich pasiete, je to skvela ponuka. +5r zaruka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 blackhead: Zatím nic, třeba se i zadaří, ale to jsem si nedávno říkal u jiný akvizice taky instant: Kdepak, pošlou a ani nejsou sami, kdo je k tomu svolný - nepleteš si je z AZFT? I když co já vím, třeba by to po telefonu šlo i u tam. S komunikací teďka taky nebyl problém, neděle neneděle. SD GMT za trojku, to je taky síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) ..Instante Instante, že se nestydíš. Mít vo skoro 25 sekund blbě minutovku, to by mě jeblo. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 tak su zahakovane, no.. bol som v procese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 To se ti to pak fotí...ale vždycky když vidim ty modrý ručky a šmirgl cifr, tak mi srdce zaplesá......pak ale pohled sjede na ty čudly a rychle mě to přejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Po dlouhe dobe ?na ruce?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se