instant Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 hajzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Věřil bys tomu, že jsem i čekal, že mi něco napíšeš? Jediná otázka byla, jestli to bude SZ nebo veřejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Tak tady jsem ještě nebyl. Asi už byl čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Tak šup šup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Zatlacim slzu, a premlouvam se, ze barak dostavet fakt musim! Jeste ze mi zbyla jeste jedna vsupenka do tohoto vlakna... Preju at ti slouzi stejne dobre jako mne, a v idelanim pripade i o kousek dyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Podle zákona schválnosti (když člověk spěchá) mi nejdou upravit fotky. Takže aspoň takto. Jsou super. Máro ještě jednou díky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Věřil bys tomu, že jsem i čekal, že mi něco napíšeš? Jediná otázka byla, jestli to bude SZ nebo veřejně NECH VSETCI VEDIA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 (upraveno) Holt ses furt vykecával někde u zesíků a nedával sis majzla Kupoval jsem to stylem beeman (veni-vidi-v*iči). waranne super - ne můj styl, ale někde začít musíš Upraveno 13. března 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Holt ses furt vykecával někde u zesíků a nedával sis majzla Kupoval jsem to stylem beeman (veni-vidi-v*iči). waranne super - ne můj styl, ale někde začít musíš Díky, já to zas mám zřejmě úplně naopak. Tohle jsou totiž jedny z mála, co se mi líbí (tak mě tady nesežerte). Za to se mi líbí fakt hodně a navíc i dlouho, takže když se objevily, nebylo o čem přemšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 warann, gratulujem, viem aký je to pocit, sám som ho len nedávno zažil (viď foto vyššie). užívaj ich v zdraví čo najviac! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 @krizko - díky. Ty tvoje celkem neprekvapive patří do té části produkce, co se mi líbí, takže taky moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Tak ohledně nastavení winderu jsem až doposud vždy pochodil zde https://www.orbita.com/ , ale s GS jsem narazil. Nepochybně bych to někde našel, ale třeba tu bude dobrá duše, co mi tu práci ušetří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Obojstranny natah 700ot by malo stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Jen pro info, poslali mi ofiko cenu ty GS gumy 310 liber a nakonec to jde i poslat prej. Celkem masakr teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Zatlacim slzu, a premlouvam se, ze barak dostavet fakt musim! Jeste ze mi zbyla jeste jedna vsupenka do tohoto vlakna... Preju at ti slouzi stejne dobre jako mne, a v idelanim pripade i o kousek dyl.Tys na mě zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tys na mě zapomněl Tak to jsem ještě o ně připravil zrovna Tebe? Tož to je situace a navíc už mám několik lidí ve waiting listu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Na Markovu obranu už to je fůůůru dní, co jsme si o nich psali. No, ať Ti dělají radost, barva cifru je pro mne neskutečně krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 No, přiznám se. Zapomněl. Abych napsal inzerát , musel jsem se ještě i trošku picnout, abych se vůbec odhodlal, což paměti taky nepomohlo... Omlouvám se :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se