Dantechno Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 huhu4D - Zrovna vcera jsem si rikal , kde jsou tak dlouho.. Krasa velika. At ti slouzi kamarade ! Nemas problem s tim titanem ? Jako ze na ruce nic nemas ? Me to trosku u GMT Hi-Beatu vrtalo hlavou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 pro mě to byl důvod proč šly pryč snowflake. Furt jsem měl pocit, že jsem ty hodinky ztratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Ja dnes zrovna snowflaky na chvili vymenil za sve svatecni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Taky krasa. Furt si opakuju , ze nic nechci a ze to stejne pak prodam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Ošklivá a brzo asi i vzpomínková - se mi ty strojky pěkně sešly (hi-beat a normál mi u nich stejně dycky splývaly). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Tak už jenom vzpomínková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Tak už jenom vzpomínková Cos pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Mechaniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 niekto sa tu ale riadne pripravuje na vanocni darecek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 To bude ještě na dlouhý lokte. Na ukrácení chvíle model s bílou hodinovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 niekto sa tu ale riadne pripravuje na vanocni darecek :-)Jo on vlastne setri na mosera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Moser = Oser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 huhu4D - Zrovna vcera jsem si rikal , kde jsou tak dlouho.. Krasa velika. At ti slouzi kamarade ! Nemas problem s tim titanem ? Jako ze na ruce nic nemas ? Me to trosku u GMT Hi-Beatu vrtalo hlavou.. No, bol to porod to sem dostat Na titan som zvyknuty, mam pelagosy aj x-33, takze v pohode. Ten tah som vsak dal dole, tam to ma trochu medzery, posobi trochu lacno, je mozne, ze to je tym titanom.Kazdopadne na kozke je to super pohoda, su hlavne nizke, co pri SD je dost raritka, takze ma to tesi. Tieto by som fakt nerad predaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Nosí se samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 samy pekny GS prede mnou, tak pridam jedny potapky na marinestrapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) Pánové, nemá náhodou vaše drahá polovička STGK009? Ráda bych je zkusila, ale v Praze nikde (alespoň co vím) nejsou. Díky. Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem A_J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Kdyzuz je to vlákno nahoře, něco přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Pánové, nemá náhodou vaše drahá polovička STGK009? Ráda bych je zkusila, ale v Praze nikde (alespoň co vím) nejsou. Díky.Bojím se, že to je beznadejny, tady jsem si žádných dámských GS nikdy nevšiml, Koscom pokud vím nikdy nic a bál bych se, že to nebude o moc lepší ani třeba ve Frankfurtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Je to jasný...další definitivky. Pomalu se blížím do cíle :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 ale ale, super volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se