špelda66 Odesláno 11. prosince Nahlásit Odesláno 11. prosince (upraveno) V 24. 11. 2025 v 12:00, špelda66 napsal: tak jsem včera objednal ONI Bumby (slubby) 17 oz v limitované barvě Murasaki, těším se ! https://redcastheritage.com/products/oni-denim-277-bumpy-denim-17oz-just-right-straight-jeans-murasaki?variant=51884020367698 https://cultizm.com/products/oni-denim-277bumpy-just-right-straight-murasaki-17oz?_pos=2&_sid=5b26b9c44&_ss=r Velikost vůbec neodpovídala, cca týden komunikace ohledně výměny za menší, ale bohužel nevyřešeno - jsem tzv. mezi zákaznický servis výborný, snaha vyhovět, komunikace rychlá dnes domluveno vrácení peněz, škoda, byl to super denim a v murasaki variantě hodně zajímavý Upraveno 11. prosince uživatelem špelda66
Harwey Odesláno 11. prosince Nahlásit Odesláno 11. prosince Hm, skoda ze im "nesedis" do konfekcie. S redcast heritage podobna skusenost, vratenie penazi, resp. vymena za inu velkost v pohode a pomerne rychlo. 1
Irma Bunt Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince před 23 hodinami, špelda66 napsal: Velikost vůbec neodpovídala, cca týden komunikace ohledně výměny za menší, ale bohužel nevyřešeno - jsem tzv. mezi zákaznický servis výborný, snaha vyhovět, komunikace rychlá dnes domluveno vrácení peněz, škoda, byl to super denim a v murasaki variantě hodně zajímavý Na Cultizm mají velikostní tabulku , takže ta je mimo, jo? Spíš větší nebo menší? Přijde mi, že ty tabulky nejsou přesný snad nikdy. Mnohdy jsem narazil i na vícero tabulek u jednoho a téhož modelu. Snažím se je číst, protože potřebuju víc místa na stehna, ale zároveň užší pas.
ragu Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince (upraveno) Pokud možno, doporučuju hledat na stránkách výrobce. Nebo v srdcařských obchodech v Japonsku, kde to přeměřují, třeba https://bears-tokyo.myshopify.com/ Kupoval jsem třeba whitesville mikinu, redcast mimo, Bears přesně. Upraveno 12. prosince uživatelem ragu 1
špelda66 Odesláno 12. prosince Nahlásit Odesláno 12. prosince (upraveno) před 2 hodinami, Irma Bunt napsal: Na Cultizm mají velikostní tabulku , takže ta je mimo, jo? Spíš větší nebo menší? Přijde mi, že ty tabulky nejsou přesný snad nikdy. Mnohdy jsem narazil i na vícero tabulek u jednoho a téhož modelu. Snažím se je číst, protože potřebuju víc místa na stehna, ale zároveň užší pas. Já od nich bral a vždycky konzultoval velikost a sedělo to, teď jsem podcenil a nechal rovnou poslat. Při výměně jsem si nechal znovu všechny míry prověřit a porovnat, bohužel byl tam rozdíl 7cm v pase, větší velikost vs menší a to je moc, takže špatně, přeměřili mi všechny kusy skladem a žádné nevyhovovaly. Chce to nechat zkontrolovat, vždycky dělám u IH a nikdy jsem nic nevracel. Skutečné míry od redcast: Upraveno 12. prosince uživatelem špelda66
Irma Bunt Odesláno 14. prosince Nahlásit Odesláno 14. prosince V 12. 12. 2025 v 17:22, špelda66 napsal: Já od nich bral a vždycky konzultoval velikost a sedělo to, teď jsem podcenil a nechal rovnou poslat. Při výměně jsem si nechal znovu všechny míry prověřit a porovnat, bohužel byl tam rozdíl 7cm v pase, větší velikost vs menší a to je moc, takže špatně, přeměřili mi všechny kusy skladem a žádné nevyhovovaly. Chce to nechat zkontrolovat, vždycky dělám u IH a nikdy jsem nic nevracel. Skutečné míry od redcast: Díky za reálné míry. Když to srovnám s jejich tabulkou, tak v reálu mají míň v pase a zároveň širší stehno. To je přesně to, co hledám
špelda66 Odesláno 14. prosince Nahlásit Odesláno 14. prosince Pro jistotu bych požádal o všechny míry konkrétního kusu, ať máš jistotu.
berdych Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince (upraveno) Tak jsem si na zimu pořídil vysněnou bundu N1 Deck od Red Tornado (mají padnoucí velikosti). Měli už jen s tou nášivkou, ale nevadí. No, je to kus teplé vlny (alpaka, která patří k nejteplejším), všechno je propracované, neošizené, jsem naprosto unešený. Barva je zeleno hnědá, vůbec to nevypadá vojensky. Bylo spoustu slev, takže jsem platil nějakých 4300 Kč, což se vešlo i do limitu Cla (DPH je už v ceně zahrnuto automaticky). Upraveno 15. prosince uživatelem berdych 1
Jeronimo Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince před 3 hodinami, berdych napsal: Ještě jedna fotka... N1 je legenda. Hlavně, že je uvntř alpaka a ne nějaká umělina.
berdych Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince Před hodinou, Harwey napsal: No uz len aby bola ta spravna zima:) No
marecenator Odesláno včera v 19:26 Nahlásit Odesláno včera v 19:26 BDD ma celkem prijemne slevy https://benzakdenimdevelopers.com/collections/end-of-year-sale
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se