Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
V 24. 11. 2025 v 12:00, špelda66 napsal:

Velikost vůbec neodpovídala, cca týden komunikace ohledně výměny za menší, ale bohužel nevyřešeno - jsem tzv. mezi :(

zákaznický servis výborný, snaha vyhovět, komunikace rychlá

dnes domluveno vrácení peněz, škoda, byl to super denim a v murasaki variantě hodně zajímavý

Upraveno uživatelem špelda66
Odesláno

Hm, skoda ze im "nesedis" do konfekcie.

S redcast heritage podobna skusenost, vratenie penazi, resp. vymena za inu velkost v pohode a pomerne rychlo.

• Díky 1
Odesláno
před 23 hodinami, špelda66 napsal:

Velikost vůbec neodpovídala, cca týden komunikace ohledně výměny za menší, ale bohužel nevyřešeno - jsem tzv. mezi :(

zákaznický servis výborný, snaha vyhovět, komunikace rychlá

dnes domluveno vrácení peněz, škoda, byl to super denim a v murasaki variantě hodně zajímavý

Na Cultizm mají velikostní tabulku , takže ta je mimo, jo? Spíš větší nebo menší?

Přijde mi, že ty tabulky nejsou přesný snad nikdy. Mnohdy jsem narazil i na vícero tabulek u jednoho a téhož modelu.
Snažím se je číst, protože potřebuju víc místa na stehna, ale zároveň užší pas. 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Irma Bunt napsal:

Na Cultizm mají velikostní tabulku , takže ta je mimo, jo? Spíš větší nebo menší?

Přijde mi, že ty tabulky nejsou přesný snad nikdy. Mnohdy jsem narazil i na vícero tabulek u jednoho a téhož modelu.
Snažím se je číst, protože potřebuju víc místa na stehna, ale zároveň užší pas. 

Já od nich bral a vždycky konzultoval velikost a sedělo to, teď jsem podcenil a nechal rovnou poslat. Při výměně jsem si nechal znovu všechny míry prověřit a porovnat, bohužel byl tam rozdíl 7cm v pase, větší velikost vs menší a to je moc, takže špatně, přeměřili mi všechny kusy skladem a žádné nevyhovovaly.

Chce to nechat zkontrolovat, vždycky dělám u IH a nikdy jsem nic nevracel. 

Skutečné míry od redcast:

Screenshot_20251212_172729_Samsung Internet.jpg

Upraveno uživatelem špelda66
Odesláno
V 12. 12. 2025 v 17:22, špelda66 napsal:

Já od nich bral a vždycky konzultoval velikost a sedělo to, teď jsem podcenil a nechal rovnou poslat. Při výměně jsem si nechal znovu všechny míry prověřit a porovnat, bohužel byl tam rozdíl 7cm v pase, větší velikost vs menší a to je moc, takže špatně, přeměřili mi všechny kusy skladem a žádné nevyhovovaly.

Chce to nechat zkontrolovat, vždycky dělám u IH a nikdy jsem nic nevracel. 

Skutečné míry od redcast:

Screenshot_20251212_172729_Samsung Internet.jpg

Díky za reálné míry.
Když to srovnám s jejich tabulkou, tak v reálu mají míň v pase a zároveň širší stehno. 
To je přesně to, co hledám :) 

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si na zimu pořídil vysněnou bundu N1 Deck od Red Tornado (mají padnoucí velikosti). Měli už jen s tou nášivkou, ale nevadí. No, je to kus teplé vlny (alpaka, která patří k nejteplejším), všechno je propracované, neošizené, jsem naprosto unešený. Barva je zeleno hnědá, vůbec to nevypadá vojensky.

Bylo spoustu slev, takže jsem platil nějakých 4300 Kč, což se vešlo i do limitu Cla (DPH je už v ceně zahrnuto automaticky).

IMG_1333.JPG

Upraveno uživatelem berdych
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...