Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 28. 9. 2014 v 19:07, lupinus napsal:

Předevčírem jsem si pořídil Japan Blue 14,8 uncí. Jsem zvědavej za jak dlouho a jestli se vůbec "rozlámou". Zatím je to pěkná dřina v tom chodit a o pohodlí se rozhodně mluvit nedá. No nic, customizuju co to jde:) 

To povolí, já mám Momotaro 14.5 oz zimbabwe cotton a jsou měkkoučký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám třetí Gustiny  :lol2: Nějaký borec v ČR si je objednal, zjistil, že mu nesedí, náhodou si postěžoval na internetu, kde jsem si to přečetl, náhodou to byla moje velikost... takže za dva dny byly u mě  :lol2: Není na tom co fotit, je to dark indigo barvené zvenku i zevnitř, takže to nemá tu typickou denim kresbu, ale jsou to prostě tmavě modré, skoro až černé gatě... uvidím, jestli se to nějak zajímavě vydře, to bych pak nafotil, ale nepočítám s tím - zatím se mi nějak moc neodírají ani ty Japan Thirteenery...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  V 28. 9. 2014 v 20:17, Filip.J napsal:

Jestli ti YPO navíc k tomu všemu dokázaly po dni nošení obarvit trencle i koule na modro, tak jo, to je ono.

modrý koule sem měl, když sem měl kýlu z těžký práce ..... s kalhot nikdy 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Kluci dám to sem. Potřebuji kalhoty ke kotníkovejm botám a rád bych aby byly dole opatý kolem bot...

Problém ale je, že mám hokejový stehna a málokteré kalhoty mi jsou (kolem pasu ok kolem stehen malý). Když se do toho přidá ještě ten požadovaný střih tak je nákup mission impossible...

Máte nějaký tip na značku nebo na krám v Praze? Díky...

Při nejhorším si je budu muset nechat přešít...

Odkaz ke komentáři

V 2. 11. 2014 v 15:47, Trojan napsal:

Kluci dám to sem. Potřebuji kalhoty ke kotníkovejm botám a rád bych aby byly dole opatý kolem bot...

Problém ale je, že mám hokejový stehna a málokteré kalhoty mi jsou (kolem pasu ok kolem stehen malý). Když se do toho přidá ještě ten požadovaný střih tak je nákup mission impossible...

Máte nějaký tip na značku nebo na krám v Praze? Díky...

Při nejhorším si je budu muset nechat přešít...

zkus H&M, právě jsem na to koukal, protože to vypadá , že je to jedinej obchod dosažitelnej u nás, kde mají slim fit rifle a to i elastický, takže by ti to mělo jít natáhnout přes stehna. Jinak problém není ani tak se stehny, ale s fotbalovými lýtky.. to je problém neřešitelnej, pokud chce člověk obtažený kalhoty.

Odkaz ke komentáři

no jo, ale to se ted nosí....pokud necheš být demode, nebo zapšklej druhomízák, tak jedině slim fit :D  No ale vážně, každý by měl nosit to, co mu vyhovuje. Ovšem vzhledem k trendům ti teda asi neumím poradit :(

Odkaz ke komentáři

V 2. 11. 2014 v 20:48, M10 napsal:

no jo, ale to se ted nosí....pokud necheš být demode, nebo zapšklej druhomízák, tak jedině slim fit :D No ale vážně, každý by měl nosit to, co mu vyhovuje. Ovšem vzhledem k trendům ti teda asi neumím poradit :(

Asi zkusím s. Oliver nebo nechám přešít Lee :-) dík za snahu
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...