Filip.J Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Jestli ti YPO navíc k tomu všemu dokázaly po dni nošení obarvit trencle i koule na modro, tak jo, to je ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Jo to je ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 V 28. 9. 2014 v 19:07, lupinus napsal: Předevčírem jsem si pořídil Japan Blue 14,8 uncí. Jsem zvědavej za jak dlouho a jestli se vůbec "rozlámou". Zatím je to pěkná dřina v tom chodit a o pohodlí se rozhodně mluvit nedá. No nic, customizuju co to jde:) To povolí, já mám Momotaro 14.5 oz zimbabwe cotton a jsou měkkoučký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Tieto americké rifle poznáte? http://raleighworkshop.com/mens/denim.html Dozvedel som sa o nich od kamaráta zo Severnej Karolíny, a rád by som ich časom tiež vyskúšal F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Mám třetí Gustiny Nějaký borec v ČR si je objednal, zjistil, že mu nesedí, náhodou si postěžoval na internetu, kde jsem si to přečetl, náhodou to byla moje velikost... takže za dva dny byly u mě Není na tom co fotit, je to dark indigo barvené zvenku i zevnitř, takže to nemá tu typickou denim kresbu, ale jsou to prostě tmavě modré, skoro až černé gatě... uvidím, jestli se to nějak zajímavě vydře, to bych pak nafotil, ale nepočítám s tím - zatím se mi nějak moc neodírají ani ty Japan Thirteenery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 V 28. 9. 2014 v 20:17, Filip.J napsal: Jestli ti YPO navíc k tomu všemu dokázaly po dni nošení obarvit trencle i koule na modro, tak jo, to je ono.modrý koule sem měl, když sem měl kýlu z těžký práce ..... s kalhot nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Sem tu náhodou zabloudil, ale už du, nic pro nás, milovníky Prekonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Vyprano. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Kluci dám to sem. Potřebuji kalhoty ke kotníkovejm botám a rád bych aby byly dole opatý kolem bot... Problém ale je, že mám hokejový stehna a málokteré kalhoty mi jsou (kolem pasu ok kolem stehen malý). Když se do toho přidá ještě ten požadovaný střih tak je nákup mission impossible... Máte nějaký tip na značku nebo na krám v Praze? Díky... Při nejhorším si je budu muset nechat přešít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 V 2. 11. 2014 v 15:47, Trojan napsal: Kluci dám to sem. Potřebuji kalhoty ke kotníkovejm botám a rád bych aby byly dole opatý kolem bot...Problém ale je, že mám hokejový stehna a málokteré kalhoty mi jsou (kolem pasu ok kolem stehen malý). Když se do toho přidá ještě ten požadovaný střih tak je nákup mission impossible...Máte nějaký tip na značku nebo na krám v Praze? Díky...Při nejhorším si je budu muset nechat přešít...zkus H&M, právě jsem na to koukal, protože to vypadá , že je to jedinej obchod dosažitelnej u nás, kde mají slim fit rifle a to i elastický, takže by ti to mělo jít natáhnout přes stehna. Jinak problém není ani tak se stehny, ale s fotbalovými lýtky.. to je problém neřešitelnej, pokud chce člověk obtažený kalhoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Já ale nehodlám nosit nic opatýho :-D chci, aby oblečení kopírovalo profil mého těla s dostatečným odstupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 no jo, ale to se ted nosí....pokud necheš být demode, nebo zapšklej druhomízák, tak jedině slim fit No ale vážně, každý by měl nosit to, co mu vyhovuje. Ovšem vzhledem k trendům ti teda asi neumím poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 V 5. 10. 2014 v 7:00, Koza_c napsal: Vyprano.Mazácká pračka Já už jsem slušně sedřel své první raw džíny 3sixteen, co jsem pořídil před rokem. Dneska šly do pračky (podruhé ), tak je příští týden vyfotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 V 2. 11. 2014 v 20:48, M10 napsal: no jo, ale to se ted nosí....pokud necheš být demode, nebo zapšklej druhomízák, tak jedině slim fit No ale vážně, každý by měl nosit to, co mu vyhovuje. Ovšem vzhledem k trendům ti teda asi neumím poradit Asi zkusím s. Oliver nebo nechám přešít Lee :-) dík za snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Hele zkus normalne Levis 501 a nech si je za par korun upravit. Ja na sebe taky blbe shanim dziny, ale ted jsem koupil dvoje 501 a nechal zkratit/zuzit tady v ulici u baby, co ma krejcovstvi a funguje to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Ok Franto zkusím to. Ty jsi z Holešovic? Kde má baba svou sluji, že bych tam zaskočil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Osadní ulice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 To sis vybral tu nejdelší ulici co tam máte ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 :-)) Hele je to vedle te prodejny Apple, naproti je nejakej hotel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Ok díky, to je lepší ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se